Horoscopul zilei de duminică, 5 noiembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 5 noiembrie 2017


Horoscop 5 noiembrie 2017, Berbec:

Vă simţiţi independenţi/te astăzi, capabili/e să faceţi tot ceea ce vă trece prin cap, imposibil de oprit. Cu toate acestea, aveţi mare grijă! Deși aceste senzații sunt cu adevărat speciale, este posibil ca ele să vă conducă pe un drum greșit, acela de a neglija sentimentele celor din jur.


Horoscop 5 noiembrie 2017, Taur:

Aveţi o stare conflictuală azi, care vă este adusă în principal de relațiile voastre. Simţiţi că nu mai este strop de iubire între voi și partenerul/a vostru/astră sau că, deși țineți unul la altul, nu mai aveți nimic în comun sau nu vă potriviți deloc. De unde v-au venit aceste gânduri?


Horoscop 5 noiembrie 2017, Gemeni:

Ziua de astăzi vă lasă cu o stare destul de proastă, una pe care nu prea v-o explicaţi. Nu este vorba de faptul că aveţi ceva, cât mai degrabă de o senzație de lentoare, de o încetineală care vă deranjează și pe voi. Important este că e duminică și vă puteți relaxa.


Horoscop 5 noiembrie 2017, Rac:

Ziua de azi vă face să vă simţiţi puțin emotivi/e. Parcă toate sentimentele vă sunt accentuate de contextul astrologic; nu este exclus să vă îndrăgostiţi și chiar să vă declaraţi sentimentele cuiva cu care nu aveţi nici cea mică șansă.


Horoscop 5 noiembrie 2017, Leu:

Aveţi destul de mult de muncă astăzi, așa că nu vă aşteptaţi la prea multă relaxare. Oricât de rău v-ar părea, însă, priviţi partea pozitivă; așa veţi termina multe dintre sarcinile despre care nu ştiaţi prea bine când vă veţi face timp.


Horoscop 5 noiembrie 2017, Fecioară:

Ziua de duminică vă ajută să învăţaţi sau să începeţi o nouă etapă în hobby-ul vostru. Mintea voastră strălucește azi cu mai multă intensitate decât v-aţi fi așteptat, iar capacitățile sale sunt superioare tuturor celor din jur.


Horoscop 5 noiembrie 2017, Balanţă:

Ziua de astăzi se poate dovedi destul de dificilă pentru relația voastră. Vă simţiţi confuzi/e, de parcă nu aţi ști foarte bine ori ce căutaţi în relația respectivă, ori, dimpotrivă, aveţi impresia că cel/a drag/ă nu se simte deloc bine în compania voastră. Încercaţi să vedeţi de unde vin aceste sentimente și luptaţi împotriva lor.


Horoscop 5 noiembrie 2017, Scorpion:

Pentru voi ziua de azi înseamnă dragoste trăită din tot sufletul. Este momentul perfect să vă îndrăgostiţi, să vă găsiţi jumătatea sau să mergeţi mai departe cu cel/a cu care sunteţi acum. Fanteziile vă vor fi împlinite, iar dragostea va străluci mai puternic ca niciodată în viața voastră.


Horoscop 5 noiembrie 2017, Săgetător:

O mare parte din zi vă veţi simți rătăciţi/te, de parcă nu v-aţi mai cunoaște locul în lume. Va fi posibil să vă simţiţi ca nişte străini/e în propria casă sau și mai grav, în relația în care vă aflaţi. Sunteţi agitaţi/te, neliniştiţi/te, iar acest cumul de sentimente vă va determina să greşiţi.


Horoscop 5 noiembrie 2017, Capricorn:

Romantismul curge în aer, iar voi vă veţi simți doritori/are să încercaţi să îi faceţi pe plac persoanei iubite. Astăzi este ziua în care pur și simplu vă veţi dedica viața pentru ca el/a să fie fericit/ă, fără să aveţi nici cel mai mic regret. Sunteţi cu atât mai încântaţi/te cu cât simţiţi că între voi există o conexiune deplină.


Horoscop 5 noiembrie 2017, Vărsător:

Vă luptați cu nesiguranțe puternice, vă întrebaţi dacă ceea ce aţi făcut în ultima perioadă este bine, sau dacă, dimpotrivă, nu aţi făcut decât să cădeţi din lac în puț. În acest context, cererile insistente de ajutor ale familiei nu vor pica prea bine și vă vor face să răbufniţi.


Horoscop 5 noiembrie 2017, Peşti:

Azi simţiţi nevoia să vă exprimaţi sufletul plin de iubire în scris, să compuneţi ceva sau să lăsaţi în urmă o operă memorabilă, poate în numele celui/ei de care sunteţi îndrăgostiţi/te. Spre seară vă schimbaţi însă părerea și începeţi să regretați aceste dulcegării, întrebându-vă unde v-a fost capul.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS