Horoscopul zilei de vineri, 3 noiembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 3 noiembrie 2017


Horoscop 3 noiembrie 2017, Berbec:

Conjunctura astrală de azi vă inspiră să visaţi şi să speraţi la mai multe lucruri frumoase pentru viitorul vostru. Este important să ştiţi că planurile pe care vreţi să le puneţi în aplicare chiar vor da rezultate dacă vă veţi ţine de ele şi nu veţi renunţa la primul obstacol pe care îl întâlniţi.


Horoscop 3 noiembrie 2017, Taur:

Ziua de vineri este una aglomerată deoarece aveţi câteva sarcini importante pe plan profesional care au prioritate. Spre seară, este posibil să fiţi mult mai relaxaţi/te şi să petreceţi momente frumoase în compania partenerului/ei de cuplu sau a prietenilor/elor foarte dragi.


Horoscop 3 noiembrie 2017, Gemeni:

Astăzi aveţi suficient timp să vă ocupaţi nu doar de sarcinile profesionale, ci şi de planurile voastre pentru viaţa personală. Vă luaţi inima în dinţi şi decideţi să faceţi câteva schimbări importante, care să vă ajute să ajungeţi acolo unde vă doriţi. Aveţi inima împăcată şi sunteţi mai liniştiţi/te ca niciodată.


Horoscop 3 noiembrie 2017, Rac:

Ziua de vineri este foarte potrivită pentru a experimenta şi a încerca lucruri noi şi interesante; ieşiţi din zona de confort şi îndrăzniţi să vă depăşiţi limitele. Oamenii din jurul vostru sunt foarte mândri de alegerile pe care le faceţi în această perioadă.


Horoscop 3 noiembrie 2017, Leu:

Este posibil ca azi să vă gândiţi să puneţi din nou stăpânire pe viaţa voastră, să încercaţi ceva nou. Nu vă mai place rutina în care aţi intrat, însă nu faceţi schimbări doar de dragul acestora, ci gândiţi totul în detalii astfel încât planurile voastre să fie pe o perioadă cât mai lungă cu putinţă.


Horoscop 3 noiembrie 2017, Fecioară:

În această perioadă este foarte important să fiţi sinceri/e cu voi şi să vă exprimaţi aşa cum simţiţi. Nu ascundeţi lucrurile pe care le simţiţi deoarece este posibil ca mai târziu să regretaţi asta. Concentraţi-vă atenţia şi asupra relaţiei pe care o aveţi cu oamenii din jurul vostru.


Horoscop 3 noiembrie 2017, Balanţă:

Conjunctura astrală de astăzi favorizează acţiunile decisive şi schimbările majore în viaţa personală. Acesta este un moment foarte bun să purtaţi discuţii serioase cu oamenii din jurul vostru şi să rezolvaţi conflictele pe care până acum le-aţi tot amânat.


Horoscop 3 noiembrie 2017, Scorpion:

Ziua de vineri pare să fie una lipsită de evenimente importante; vă petreceţi majoritatea timpului la locul de muncă, ocupându-vă de sarcinile profesionale. Spre seară, este posibil să primiţi o veste frumoasă din partea unui/ei membru/e al(a) familiei.


Horoscop 3 noiembrie 2017, Săgetător:

Poziţia planetelor favorizează viaţa profesională; încercaţi să luaţi câteva decizii importante în această perioadă pentru a dezvolta frumos proiectele de care aţi început să vă ocupaţi. În cazul în care apare o problemă neaşteptată, nu ezitaţi să o rezolvaţi.


Horoscop 3 noiembrie 2017, Capricorn:

Profitaţi de ultima zi lucrătoare a acestei săptămâni pentru a vă ocupa de micile detalii rămase nerezolvate în această perioadă; vă doriţi foarte mult ca weekendul să fie dedicat în întregime vieţii personale, motiv pentru care azi rămâneţi şi peste program pentru a rezolva tot ce trebuie.


Horoscop 3 noiembrie 2017, Vărsător:

Ziua de 03.11.2017 este un moment foarte bun pentru a vă îndrepta întreaga atenţie asupra proiectelor de viitor; aveţi suficient timp la dispoziţie pentru a gândi detalii bine puse la punct astfel încât să vă iasă tot ce vă propuneţi. Seara va fi liniştită.


Horoscop 3 noiembrie 2017, Peşti:

Astăzi vă înzestraţi cu multă răbdare pentru a rezolva problemele pe care le aveţi cu partenerii/ele de afaceri; nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, motiv pentru care este important să faceţi compromisuri de ambele părţi. Spre seară, partenerul/a de cuplu vă dă o veste bună.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS