Horoscopul zilei de duminică, 22 octombrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic: duminică, 22 octombrie 2017


Horoscop 22 octombrie 2017, Berbec:

Dacă simţiţi că ceva nu este în regulă, căutaţi alinare în voi înşivă/sevă. Este foarte important să dezvoltaţi relaţia pe care o aveţi cu voi, cu inima voastră. Ascultaţi-vă sufletul şi încercaţi să vă lăsaţi conduşi/se de intuiţie deoarece nu aveţi cum să daţi greş. Seara va fi una liniştită.


Horoscop 22 octombrie 2017, Taur:

Astăzi vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale, unde încercaţi să rezolvaţi un proiect extrem de important. Trataţi fiecare detaliu cu maximă seriozitate şi faceţi tot posibilul să construiţi un plan bine pus la punct astfel încât în scurt timp să ajungeţi acolo unde vă doriţi.


Horoscop 22 octombrie 2017, Gemeni:

Problemele pe care le aveţi nu vor dispărea singure; mai mult, acestea se pot agrava cu trecerea timpului, motiv pentru care trebuie să vă îmbărbătaţi şi să încercaţi să le veniţi de hac. Aveţi încredere în oamenii din jurul vostru, aceştia vă pot da sfaturi foarte bune de care să ţineţi cont.


Horoscop 22 octombrie 2017, Rac:

Încercaţi să rezolvaţi câteva probleme importante, motiv pentru care faceţi tot posibilul să vă înconjuraţi de oameni speciali, sinceri şi optimişti. Spre seară este posibil ca partenerul/a de cuplu să vă dea o veste frumoasă care vă va pune zâmbetul pe buze.


Horoscop 22 octombrie 2017, Leu:

Ultima zi de weekend vine la pachet cu zâmbete şi mult optimism pentru Lei; încercaţi să vă bucuraţi de aceste momente frumoase de toamnă alături de persoanele dragi din viaţa voastră. De asemenea, discuţiile pe care le purtaţi cu membrii/ele familiei vă ajută să fiţi mai relaxaţi/te.


Horoscop 22 octombrie 2017, Fecioară:

Profitaţi de ziua de azi pentru a vă concentra asupra vieţii profesionale; faceţi un plan detaliat cu idei bine puse la punct astfel încât să ajungeţi cât mai repede la capătul drumului pe care vreţi să mergeţi în următoarea perioadă. Aveţi încredere în voi!


Horoscop 22 octombrie 2017, Balanţă:

Aştrii sunt de partea voastră astăzi şi vă ajută să aveţi o viziune foarte clară şi bine pusă la punct asupra obiectivelor pe care le aveţi pe plan profesional. După orele prânzului, încercaţi să rezolvaţi mici neînţelegeri pe care le-ai avut în această perioadă cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 22 octombrie 2017, Scorpion:

Ziua de duminică este o zi pentru relaxare şi linişte; profitaţi de ea şi încercaţi să vă încărcaţi bateriile pentru următoarea săptămână. Spre seară, este posibil să primiţi o vizită neaşteptată din partea unei persoane la care ţineţi mult şi pe care nu aţi mai văzut-o de ceva timp.


Horoscop 22 octombrie 2017, Săgetător:

Astăzi primiţi o veste nu tocmai plăcută; este posibil să fiţi nevoiţi/te să vă amânaţi planurile şi să luaţi câteva decizii rapide care să vă scoată dintr-o situaţie dificilă. Aveţi încredere în voi, în scurt timp veţi vedea luminiţa de la capătul tunelului. Până atunci, nu uitaţi să zâmbiţi.


Horoscop 22 octombrie 2017, Capricorn:

Aveţi foarte multă energie pe care vreţi să o consumaţi ocupându-vă de câteva sarcini profesionale; imediat după orele prânzului, planurile voastre se schimbă şi vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale, unde petreceţi momente frumoase alături de partenerul/a de cuplu.


Horoscop 22 octombrie 2017, Vărsător:

O persoană la care ţineţi foarte mult se confruntă cu o problemă dificilă şi vine la voi pentru a vă cere ajutorul; sunteţi hotărâţi/te să vă amânaţi planurile şi să faceţi tot posibilul pentru a o scoate din această situaţie. Spre seară, partenerul/a de cuplu vă face o surpriză frumoasă.


Horoscop 22 octombrie 2017, Peşti:

Azi încercaţi să faceţi câteva schimbări importante pe plan profesional; într-o şedinţă cu superiorii decideţi să începeţi noi proiecte, motiv pentru care vă asumaţi câteva sarcini majore, care vă vor ajuta să creşteţi destul de frumos în următoarea perioadă.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS