Horoscopul zilei de sâmbătă, 21 octombrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic: sâmbătă, 21 octombrie 2017


Horoscop 21 octombrie 2017, Berbec:

Profitaţi de energia pe care v-o oferă astrele azi şi faceţi tot posibilul să rezolvaţi sarcinile de la locul de muncă. Spre sfârşitul acestei zile purtaţi o discuţie cu persoana iubită, unde decideţi să fiţi sinceri/e şi să spuneţi tot ce aveţi pe suflet; aveţi ocazia să luaţi o decizie majoră pentru viitorul vostru.


Horoscop 21 octombrie 2017, Taur:

Lucrurile pe plan profesional par să se rezolve fără prea mult efort din partea voastră. În schimb, astăzi încercaţi să vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra unui proiect la care ţineţi mult şi pe care vreţi să îl dezvoltaţi astfel încât să devină o sursă principală de venit pentru voi. Munciţi mai mult şi veţi vedea rezultate într-un timp destul de scurt.


Horoscop 21 octombrie 2017, Gemeni:

Azi faceţi tot posibilul să fiţi concentraţi/te asupra vieţii profesionale; sunteţi gata să rezolvaţi până şi cele mai grele probleme deoarece ştiţi că dacă nu vă descurcaţi puteţi apela la ajutorul colegilor/elor de echipă, în care aveţi mare încredere. Spre seară, lucrurile se schimbă şi vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 21 octombrie 2017, Rac:

Focalizarea va fi o problemă pentru că simţiţi că puteţi face totul dintr-o dată; vă grăbiţi şi nu acordaţi o atenţie sporită detaliilor care, de data aceasta, chiar sunt importante. Din fericire, partenerii/ele de afaceri vă sunt alături şi vă ajută să ieşiţi din această situaţie şi să continuaţi treaba.


Horoscop 21 octombrie 2017, Leu:

Astăzi vă lăsaţi purtaţi/te de val şi vă gândiţi să faceţi câteva schimbări personale. Chiar şi aşa, încercaţi să aveţi răbdare; respiraţi profund şi luaţi în considerare toate opţiunile înainte de a face o alegere pe care nu o mai puteţi amâna apoi. Partenerul/a de cuplu vă poate da un sfat foarte important de care ar fi bine să ţineţi cont.


Horoscop 21 octombrie 2017, Fecioară:

În această perioadă este foarte important să acordaţi o atenţie deosebită stării voastre de spirit; de asemenea, încercaţi să adoptaţi noi practici care vă pot îmbunătăţi sănătatea fizică. Nu vă epuizaţi cu sarcinile profesionale deoarece veţi resimţi această muncă suplimentară mai târziu.


Horoscop 21 octombrie 2017, Balanţă:

Azi reuşiţi să interacţionaţi cu oameni noi, care au altă mentalitate şi care vă pot face să ieşiţi puţin din zona de confort şi chiar să faceţi câteva schimbări interesante pe plan personal. Cel mai probabil partenerul/a de cuplu nu va fi de acord cu alegerile voastre, însă într-un final le va accepta.


Horoscop 21 octombrie 2017, Scorpion:

S-ar putea ca astăzi să purtaţi discuţii destul de aprinse cu partenerul/a de cuplu; nu reuşiţi să ajungeţi la un compromis cu privire la o decizie importantă care vă priveşte pe amândoi. Poate că nu este cel mai bun moment pentru schimbări, mai aveţi puţină răbdare.


Horoscop 21 octombrie 2017, Săgetător:

Vă confruntaţi cu câteva probleme la serviciu; vă gândiţi tot mai serios să faceţi unele schimbări, însă nu ştiţi sigur dacă acesta este cel mai bun moment. O discuţie sinceră cu o persoană mai în vârstă vă va ajuta să faceţi alegerile potrivite pentru voi.


Horoscop 21 octombrie 2017, Capricorn:

Dragostea este complicată şi în ultima vreme se pare că înţelegeţi asta tot mai mult. Este foarte important să fiţi dispuşi/se să faceţi compromisurile necesare, să învăţaţi să înţelegeţi şi să ascultaţi atunci când este momentul. Aveţi răbdare deoarece lucrurile se pot aranja frumos.


Horoscop 21 octombrie 2017, Vărsător:

Lucrurile nu evoluează aşa cum vă doriţi pe plan profesional, însă încercaţi să aveţi răbdare şi să mai daţi o şansă proiectelor de care vă ocupaţi. Vă este greu să faceţi o schimbare, însă ştiţi că acesta este următorul pas pe care trebuie să îl faceţi dacă vreţi să vă fie bine.


Horoscop 21 octombrie 2017, Peşti:

Prima parte a zilei de sâmbătă este dedicată vieţii profesionale, unde încercaţi să vă ocupaţi de toate sarcinile rămase restante în această săptămână. Spre sfârşit de zi, faceţi un drum pentru a participa la un eveniment organizat de o persoană dragă; sunteţi obosiţi/te, însă vă încărcaţi cu energie pozitivă imediat ce vă vedeţi prietenii/ele apropiaţi/te.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS