Horoscopul zilei de luni, 23 octombrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic: luni, 23 octombrie 2017


Horoscop 23 octombrie 2017, Berbec:

Azi va trebui să vă dezvoltați răbdarea, pentru că vă va ajuta foarte mult. Este important să vă gândiţi să construiţi ceva, fie fizic, un proiect pentru copiii din familie, fie psihic, o calitate sau o abilitate care să vă ajute să răzbiţi. Citiţi o carte, exersaţi sau pur și simplu pregătiţi-vă mintea.


Horoscop 23 octombrie 2017, Taur:

Aştrii vă sfătuiesc să pictaţi, să aduceţi azi puțină culoare în viața voastră. Dacă nu sunteţi nişte firi artistice, aţi putea la fel de bine să vă sortaţi hainele în funcție de nuanța lor sau să vă decoraţi camera, eventual imitând tabloul superb de afară.


Horoscop 23 octombrie 2017, Gemeni:

Azi aştrii vă îndeamnă să plecaţi în căutarea unui loc nou, care să vă aducă fericire. Poate fi vorba de un restaurant nou, de un teatru sau de o cafenea unde simţiţi că vă regăsiţi complet. Vă veţi simți extraordinar în acest ambient și veţi avea cu adevărat impresia că toate problemele voastre dispar încet, încet.


Horoscop 23 octombrie 2017, Rac:

Nu vă mai luptaţi cu ceea ce simţiţi, este sfatul pe care vi-l oferă azi aştrii. Nu are rost să încercaţi să pretindeţi că nu sunteţi îndrăgostiţi/te până peste cap sau că, dimpotrivă, mai simţiţi ceva pentru persoana respectivă, când adevărul este extrem de departe de acest lucru.


Horoscop 23 octombrie 2017, Leu:

Aveţi grijă, deoarece azi sunteţi predispuşi/se la prejudecăți chiar mai mult decât de obicei. Aveţi impresia că o persoană care vă este apropiată vă minte sau vrea să vă înșele cu ceva, dar aştrii consideră că nu este cazul, sub nicio formă. Mai bine consultaţi-vă și cu cineva care are judecata mai limpede.


Horoscop 23 octombrie 2017, Fecioară:

Nu vă simţiţi prea bine azi și acest lucru este de înțeles, date fiind toate situațiile dificile prin care aţi trecut în ultima perioadă. Este cel mai bun moment pentru a nu vă mai gândi la ceea ce s-a petrecut rău în viața voastră sau la ceea ce vă așteaptă. Doar bucuraţi-vă de ceea ce aveţi.


Horoscop 23 octombrie 2017, Balanţă:

Ceva ce citiţi azi într-un ziar sau într-o carte vă va inspira mai mult decât aţi crede. Este posibil să începeţi un roman sau un poem de la ceea ce aţi descoperit acolo sau pur și simplu să vă regândiţi viața în funcție de respectivele fapte. Veţi privi ceea ce se întâmplă cu alți ochi.


Horoscop 23 octombrie 2017, Scorpion:

Cineva vă acuză azi de un lucru pe care nu numai că nu l-aţi înfăptuit, dar nu aţi fi fost capabili/e nici măcar să vă gândiţi la el. Aştrii sunt de părere că ar fi mai bine să nu vă pierdeţi timpul încercând să vă apăraţi în mod inutil, deoarece nu veţi face decât să turnaţi gaz pe foc degeaba.


Horoscop 23 octombrie 2017, Săgetător:

Un frate, o soră sau un/o amic/ă vor juca un rol important în viața voastră azi. Pur și simplu nu veţi putea spune că aţi reușit să treceţi cu bine de zi fără ajutorul lor. Sprijinul lor, sfatul pe care vi-l oferă sau pur și simplu vorbele bune fac diferența dintre o zi bună și un eșec complet.


Horoscop 23 octombrie 2017, Capricorn:

Vă așteaptă o zi cu probleme, dar nici nu va mai conta, deoarece veţi avea muzica în ajutorul vostru. Dacă mergeţi cu mașina, ascultaţi melodiile preferate, cântaţi la duș sau pur și simplu daţi muzica la maximum atunci când faceţi curățenie. Veţi vedea cât de bine vă va fi.


Horoscop 23 octombrie 2017, Vărsător:

Nu credeţi tot ceea ce citiţi sau auziţi azi. Oamenii din jurul vostru au tendința de a spune lucruri care nu le reflectă neapărat sentimentele; nu spunem că mint, ci doar că nu sunt neapărat atenți la ceea ce le iese pe gură. Ţineţi cont de aceste avertizări din partea aştrilor și nimic nu vă va lua prin surprindere.


Horoscop 23 octombrie 2017, Peşti:

Azi este o zi extrem de bună pentru a vă gândi la bani și pentru a vă planifica bugete, este sfatul pe care vi-l oferă aştrii. Nu ezitaţi să vă reevaluaţi politica financiară și luaţi în calcul și banii pe care îi cheltuiţi pe lucruri lipsite de importanță. Veţi vedea că astfel vă veţi simți mult mai uşuraţi/te.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS