Horoscopul zilei de duminică, 29 octombrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop veridic zilnic: duminică, 29 octombrie 2017


Horoscop 29 octombrie 2017, Berbec:

Nu vă fie teamă să le spuneţi persoanelor dragi tot ceea ce simţiţi pentru ele. Viața e scurtă și nu știm unde vom fi nici peste cinci minute, așa că profitaţi de ceea ce aveţi și deschideţi-vă inima.


Horoscop 29 octombrie 2017, Taur:

Nu e așa că nu aţi mai cumpărat de multă vreme ceva nou în casa voastră? Azi este momentul să mergeţi la cel mai apropiat magazin și să vă faceţi plinul de electronice sau electrocasnice. Veţi vedea cât de bine vă veţi simți atunci când trăiţi într-un mediu care este perfect pus la punct.


Horoscop 29 octombrie 2017, Gemeni:

Știm că aveţi atât de multe calități, că sunteţi nişte persoane cu foarte multe daruri, dar astăzi ar fi poate mai bine să daţi dovadă de un strop de umilință și să nu mai ţineţi cont de aceste aspecte. Nu spunem că nu este bine să le arătați tuturor ce valoare aveţi, dar uneori e mai bine să lăsaţi pe alții să vă laude.


Horoscop 29 octombrie 2017, Rac:

Cineva apropiat de voi încearcă să vă curme energia sau să vă lovească într-un sens psihologic. Nu vă dorește neapărat răul, dar cochetează cu ideea de a vă pune puțin la pământ. Nici măcar el/a nu conștientizează foarte bine ceea ce vrea, e invidios/asă sau gelos/asă.


Horoscop 29 octombrie 2017, Leu:

Azi veţi primi o veste extrem de bună, care vă face să fiţi în culmea fericirii. Toată lumea va înțelege dacă vă veţi petrece restul zilei sărbătorind, pentru că chiar aveţi toate motivele să vă bucuraţi de ceea ce se întâmplă în viața voastră acum. Așa că vă așteaptă numai lucruri bune.


Horoscop 29 octombrie 2017, Fecioară:

Primiţi un mesaj sau o scrisoare extrem de romantică din partea unui/ei tip/e care vă place mult, iar ceea ce vă spune el/a vă entuziasmează peste măsură și vă face să credeţi că aveți șanse să fiți împreună pentru tot restul vieții, dar aştrii sunt de părere că poate ar trebui să vă mai temperaţi puțin.


Horoscop 29 octombrie 2017, Balanţă:

Sunt șanse extrem de ridicate ca astăzi să primiţi o sumă destul de importantă de bani. Chiar dacă la mijloc nu e vorba de meritul vostru, tot contează că vă veţi satisface câteva dintre pofte. Poate fi vorba de un dar, dar și de un câștig financiar, așa că pregătiţi-vă pentru orice.


Horoscop 29 octombrie 2017, Scorpion:

După ce aţi avut momente mai puțin bune în această săptămână, azi veţi ajunge în sfârșit să primiţi acele vești bune pe care le aşteptaţi de multă vreme. Sunteţi optimişti/te și plini/e de încredere în voi, ceea ce vă ajută să maximizaţi efectul acestor știri. Va fi o zi superbă.


Horoscop 29 octombrie 2017, Săgetător:

Este posibil ca azi să descoperiţi că puteți să faceţi o carieră fructuoasă din reţelele de socializare, așa că ţineţi cont de aceste lucruri. Chiar dacă totul va începe ca o joacă aparent lipsită de importanță, veţi vedea că va evolua totul curând.


Horoscop 29 octombrie 2017, Capricorn:

Aveţi toate motivele să vă simţiţi astăzi fericiţi/te. Se pare că relația voastră va evolua, așa că aşteptaţi-vă la o propunere de mariaj sau chiar la un copil care să poposească în viața voastră: iar aştrii văd și mai multă fericire în viitorul vostru. De asemenea și fetele singure vor avea toate motivele să fie bucuroase.


Horoscop 29 octombrie 2017, Vărsător:

Ziua de azi va fi extrem de profitabilă pentru toate relațiile voastre, mai ales pentru cele profesionale. E adevărat că vă veţi întâlni și cu prietenii/ele voştri/astre și vă veți simți și mai îndrăgostiţi/te ca niciodată, dar domeniul în care veţi fi cel mai mulţumiţi/te de voi va fi cel profesional.


Horoscop 29 octombrie 2017, Peşti:

Astăzi vă gândiţi tot mai mult la o călătorie pe care intenţionaţi să o faceţi în perioada următoare. Poate fi vorba despre un loc îndepărtat sau chiar despre casa bunicilor, ideea e că veţi conferi foarte multă importanță acestei idei. Dar aştrii sunt de părere că nu vă așteaptă doar lucruri bune.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS