Horoscopul zilei de luni, 30 octombrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop veridic zilnic: luni, 30 octombrie 2017


Horoscop 30 octombrie 2017, Berbec:

Secretele şi minciunile par să ameninţe să dăuneze lucrurilor la care aţi muncit atât de mult să le realizaţi. Trebuie să fiţi foarte atenţi/te la oamenii cu care comunicaţi, vor fi multe persoane care vor încerca să vă pună beţe în roate. Seara va fi mai liniştită.


Horoscop 30 octombrie 2017, Taur:

Ziua de azi aduce multe zâmbete, veselie şi relaxare; sunteţi foarte optimişti/te cu privire la proiectele pe care le aveţi de rezolvat pe viitor. De asemenea, în ceea ce priveşte viaţa sentimentală, relaţia cu partenerul/a de cuplu devine tot mai serioasă.


Horoscop 30 octombrie 2017, Gemeni:

Deşi aveaţi alte planuri pentru astăzi, aştrii vă sfătuiesc să vă îndreptaţi atenţia şi asupra vieţii profesionale; aştrii sunt de partea voastră şi vă ajută să obţineţi contracte importante cu proiecte de durată. Sunteţi creativi/e şi veniţi cu idei foarte bune pentru planurile de viitor.


Horoscop 30 octombrie 2017, Rac:

Creşte entuziasmul în ceea ce priveşte relaţiile pe care le aveţi cu oamenii din jurul vostru; aveţi suficient timp pentru a vă bucura de momente speciale alături de membrii/ele familiei. Partenerul/a de cuplu este mai mult decât fericit/ă să vă vadă zâmbind şi fără griji.


Horoscop 30 octombrie 2017, Leu:

Ziua de astăzi este dedicată în întregime vieţii sentimentale; faceţi tot posibilul să petreceţi aceste momente pentru a crea amintiri frumoase alături de persoanele la care ţineţi foarte mult. Spre seară, un/o membru/ă al(a) familiei vă poate da o veste frumoasă.


Horoscop 30 octombrie 2017, Fecioară:

Cu cât munciţi mai mult, cu atât veţi avea mai multe şanse de reuşită pe plan profesional. Nu vă daţi bătuţi/te, sunteţi pe drumul cel bun şi această perioadă aglomerată nu mai durează foarte mult. În scurt timp veţi începe să vedeţi şi rezultatele muncii voastre.


Horoscop 30 octombrie 2017, Balanţă:

Azi vă confruntaţi cu o problemă neaşteptată şi nu ştiţi cum să o rezolvaţi, motiv pentru care îndrăzniţi să cereţi ajutorul persoanelor dragi din viaţa voastră. Vă lăsaţi ghidaţi/te de partenerul/a de cuplu, care are o idee foarte inspirată de a scăpa din această situaţie.


Horoscop 30 octombrie 2017, Scorpion:

Ziua de luni pare să fie una foarte bună şi productivă în ceea ce priveşte viaţa profesională; avansaţi destul de mult cu planurile pentru proiectele aflate în desfăşurare, însă aveţi nevoie de colegii/ele de echipă pentru a le pune în aplicare.


Horoscop 30 octombrie 2017, Săgetător:

Ziua de astăzi pare să fie una foarte frumoasă şi liniştită pentru Săgetători; conversaţiile pe care le aveţi cu persoanele dragi din viaţă se vor desfăşura fără nicio problemă. Mai mult, reuşiţi să rezolvaţi un conflict mai vechi avut cu un om la care ţineţi foarte mult.


Horoscop 30 octombrie 2017, Capricorn:

Vă gândiţi serios să faceţi câteva schimbări pe plan profesional; acesta este cel mai bun moment pentru a ieşi din zona de confort şi a face modificări îndrăzneţe. Chiar şi aşa, este important să fiţi foarte atenţi/te la detalii şi să nu vă grăbiţi deloc.


Horoscop 30 octombrie 2017, Vărsător:

Ziua de azi pare să fie una frumoasă pentru Vărsători; aceasta vine la pachet cu zâmbete şi multă odihnă, fix tot ce aveaţi nevoie după o perioadă agitată pe plan profesional. Partenerul/a de cuplu vă poate face o surpriză cu adevărat specială spre seară.


Horoscop 30 octombrie 2017, Peşti:

Astăzi petreceţi momente frumoase în compania membrilor/elor familiei şi a/l prietenilor/elor foarte apropiaţi/te. Spre seară, încercaţi să rezolvaţi o problemă mai veche pe care o aveaţi cu partenerul/a de cuplu; amândoi daţi dovadă de seriozitate şi maturitate.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS