Horoscopul zilei de sâmbătă, 28 octombrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop veridic zilnic: sâmbătă, 28 octombrie 2017


Horoscop 28 octombrie 2017, Berbec:

Azi vă vedeţi nevoiţi/te să vă amânaţi planurile deoarece o persoană la care ţineţi foarte mult are câteva probleme şi are nevoie de ajutorul vostru pentru a depăşi aceste momente dificile. Seara pare să fie mult mai liniştită.


Horoscop 28 octombrie 2017, Taur:

Prima zi de weekend începe cum nu se poate mai bine pentru Tauri. Partenerul/a de cuplu vă face un cadou frumos, care vă va pune zâmbetul pe buze. Cel mai probabil este vorba despre un obiect pe care vi-l doriţi de foarte mult timp.


Horoscop 28 octombrie 2017, Gemeni:

Profitaţi de ziua de astăzi şi îndreptaţi-vă atenţia asupra vieţii sentimentale; aveţi ocazia să rezolvaţi problemele şi disputele pe care le aveţi nu doar cu partenerul/a de cuplu, ci cu toţi oamenii dragi din jurul vostru. Seara vine cu o vizită surpriză.


Horoscop 28 octombrie 2017, Rac:

Ziua de sâmbătă pare să fie una dintre cele mai frumoase zile ale acestei săptămâni. Întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii sentimentale, unde încercaţi să petreceţi momente speciale alături de partenerul/a de cuplu. În cazul în care sunteţi singuri/e, aştrii au câteva opţiuni pentru voi.


Horoscop 28 octombrie 2017, Leu:

Azi simţiţi nevoia să daţi măştile jos şi să îi spuneţi partenerului/ei de cuplu tot ce simţiţi; sunteţi vulnerabili/e, însă aveţi mare încredere în el/a şi ştiţi că nu vă va răni niciodată inima. Spre seară, sunteţi liniştiţi/te şi vă simţiţi sufletul împăcat.


Horoscop 28 octombrie 2017, Fecioară:

Trebuie să faceţi câteva schimbări importante pe plan profesional, însă faceţi tot posibilul să nu grăbiţi lucrurile. Vreţi să fiţi siguri că fiecare pas este bine analizat; de asemenea, partenerul/a de cuplu vă oferă tot sprijinul de care aveţi nevoie.


Horoscop 28 octombrie 2017, Balanţă:

Lucrurile nu merg deloc aşa cum vă doriţi pe plan sentimental, motiv pentru care vă gândiţi că este timpul să faceţi o schimbare în relaţia cu partenerul/a de cuplu. O discuţie sinceră şi matură vă poate ajuta să înţelegeţi unde este problema şi ce este de făcut pe viitor.


Horoscop 28 octombrie 2017, Scorpion:

Astăzi vă confruntaţi cu câteva probleme în ceea ce priveşte un proiect destul de important; faceţi tot posibilul să găsiţi soluţia potrivită, însă vă este dificil să faceţi asta având în vedere că este vorba de munca depusă în ultima perioadă. O persoană dragă vă poate veni în ajutor.


Horoscop 28 octombrie 2017, Săgetător:

După o săptămână foarte aglomerată şi dificilă pe plan profesional, încercaţi să profitaţi din plin de prima zi de weekend şi să vă relaxaţi alături de persoanele dragi din viaţa voastră. Partenerul/a de cuplu va fi cel/a mai fericit/ă.


Horoscop 28 octombrie 2017, Capricorn:

Sunteţi nişte persoane oneste şi vă doriţi foarte mult ca şi cei/le cu care intraţi în contact să fie sinceri/e cu voi. În discuţiile pe care le aveţi astăzi faceţi tot posibilul să vă păstraţi calmul şi să rezolvaţi micile conflicte care apar. Seara este mult mai liniştită.


Horoscop 28 octombrie 2017, Vărsător:

Profitaţi de ziua de sâmbătă pentru a vă relaxa mintea şi a vă goli gândurile. Astăzi nu vreţi să ştiţi nimic legat de viaţa profesională şi faceţi tot posibilul să petreceţi momente cât mai frumoase şi mai liniştite alături de oamenii dragi din viaţa voastră.


Horoscop 28 octombrie 2017, Peşti:

Astăzi vă confruntaţi cu o mică problemă într-un proiect destul de important pe plan profesional. Din fericire, o persoană cu experienţă vine în ajutorul vostru şi vă oferă cele mai eficiente sfaturi. Seara este dedicată unui/ei membru/e al(a) familiei.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS