Horoscop Urania zilnic: vineri, 4 august 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 4 august 2017


Horoscop 4 august 2017, Berbec:

Ziua de vineri este foarte bună pentru a vă ocupa de ceea ce înseamnă organizarea în detaliu a sarcinilor viitoare la locul de muncă. Discuţiile pe care le purtaţi cu partenerii/ele de afaceri se pot finaliza cu zâmbetul pe buze dacă sunteţi de acord să faceţi câteva compromisuri.


Horoscop 4 august 2017, Taur:

Deşi aveţi foarte multe sarcini pe cap, sunteţi foarte liniştiţi/te şi relaxaţi/te; poate că de vină este această ultimă lună de vară care vă face să visaţi la o vacanţă exotică. Chiar şi cu gândul departe, reuşiţi să vă ocupaţi de toate sarcinile pe care le aveţi de rezolvat.


Horoscop 4 august 2017, Gemeni:

Sarcinile pe care le-aţi avut în ultima perioadă au fost destul de solicitante pentru voi, motiv pentru care s-ar putea ca acum să vă simţiţi obosiţi/te şi fără vlagă. Încercaţi să profitaţi de această zi şi să încercaţi să vă relaxaţi; aveţi mai multă grijă de voi.


Horoscop 4 august 2017, Rac:

Azi sunteţi cu mintea departe, motiv pentru care vă va fi destul de dificil să finalizaţi sarcinile pe care le aveaţi în plan. De asemenea, s-ar putea ca după orele prânzului să simţiţi nevoia să anulaţi o întâlnire sau să refuzaţi o invitaţie la un eveniment.


Horoscop 4 august 2017, Leu:

Dacă aveţi în plan să rezolvaţi probleme importante astăzi, ar fi bine să vă răzgândiţi. Astrele nu ţin cu voi, motiv pentru care este recomandat să luaţi o pauză şi să fiţi mai relaxaţi/te. Poate că este momentul să vă concentraţi puţin atenţia asupra vieţii personale.


Horoscop 4 august 2017, Fecioară:

Astăzi toate lucrurile pe care le aveaţi planificate merg ca pe roate; reuşiţi să vă rezolvaţi sarcinile şi chiar să faceţi câteva planuri interesante pentru a le prezenta în viitoarele şedinţe. Pe plan sentimental, partenerul/a de cuplu este foarte atent/ă cu voi.


Horoscop 4 august 2017, Balanţă:

În prima parte a zilei de vineri vă concentraţi atenţia asupra vieţii profesionale astfel încât să vă rezolvaţi îndatoririle importante. După orele prânzului, întreaga atenţie este îndreptată asupra relaţiei pe care o aveţi cu cei/le din jurul vostru. Discuţiile cu membrii/ele familiei vă pot ajuta să luaţi o decizie pentru viitor.


Horoscop 4 august 2017, Scorpion:

În ultima perioadă aţi fost foarte concentraţi/te asupra vieţii profesionale încât nu aţi mai avut timp de absolut nimic altceva şi v-aţi cam neglijat persoanele dragi din viaţa voastră. Partenerul/a de cuplu este foarte înţelegător/are în aceste momente, motiv pentru care îl/o iubiţi şi mai mult.


Horoscop 4 august 2017, Săgetător:

Ziua de vineri pare să fie una bună pentru a vă îndrepta atenţia în trecut şi a vă ocupa de o problemă personală, pe care aţi tot evitat-o. Este timpul să faceţi puţină ordine în viaţa voastră; poate câteva schimbări sunt chiar necesare pentru liniştea voastră sufletească.


Horoscop 4 august 2017, Capricorn:

Azi sunteţi foarte concentraţi/te asupra îndatoririlor pe care le aveţi de rezolvat; discuţiile uşor aprinse din timpul şedinţelor pot duce la conflicte majore între colegii/ele de echipă. Din fericire, voi reuşiţi să vă păstraţi calmul şi să liniştiţi oamenii.


Horoscop 4 august 2017, Vărsător:

Se poate ca astăzi să aveţi suficient timp liber pentru a vă ocupa şi de relaţia pe care o aveţi cu oamenii din jurul vostru, nu doar de viaţa profesională. Astrele vă sfătuiesc să fiţi mai atenţi/te cu partenerul/a de cuplu deoarece acesta/asta se poate simţi neglijat/ă.


Horoscop 4 august 2017, Peşti:

Pentru ca proiectele să evolueze aşa cum vă doriţi pe plan profesional, este foarte important să fiţi mai relaxaţi/te. Din discuţiile pe care le aveţi cu colegii/ele de echipă puteţi învăţa foarte multe lucruri care vă vor fi de mare folos în viitor.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS