Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 5 august 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail

Horoscop Urania azi - sâmbătă, 5 august 2017


Horoscop 5 august 2017, Berbec:

Dacă astrele sunt de partea voastră şi planurile ies aşa cum le-aţi gândit, s-ar putea ca azi să încheiaţi un parteneriat de lungă durată cu o persoană foarte importantă. Şefii/ele vor fi foarte încântaţi/te de reuşită, motiv pentru care vă vor răsplăti cu un bonus substanţial.


Horoscop 5 august 2017, Taur:

Discuţiile pe care le purtaţi astăzi cu oamenii din jurul vostru vă vor ajuta să vă deschideţi orizonturile, să vă faceţi noi contacte şi să învăţaţi lucruri noi. Este posibil ca în curând să vă doriţi să faceţi o schimbare substanţială pe plan profesional; aveţi emoţii, însă ştiţi că acesta este cel mai bun lucru de făcut.


Horoscop 5 august 2017, Gemeni:

Este posibil ca astăzi să fiţi într-o grabă continuă. Indiferent de ceea ce se întâmplă, astrele vă recomandă să încercaţi să evitaţi luarea deciziilor importante. Discuţiile cu oamenii din jurul vostru, vă pot convinge că este timpul să faceţi o scurtă pauză şi să încercaţi să vă liniştiţi sufletul.


Horoscop 5 august 2017, Rac:

În ultima perioadă aţi tot cochetat cu ideea de schimbare, însă iată că acum a venit timpul să vă luaţi inima în dinţi şi să faceţi pasul cel mare. Deciziile pe care le luaţi în această perioadă vor aduce numai beneficii frumoase pentru viaţa voastră profesională.


Horoscop 5 august 2017, Leu:

Pentru ca lucrurile să funcţioneze aşa cum vă doriţi sunt necesare câteva schimbări pe care trebuie să le faceţi în această perioadă. Sunteţi uşor neliniştiţi/te şi chiar emoţionaţi/te, motiv pentru care astrele vă sfătuiesc să cereţi ajutorul; discuţiile cu oameni de încredere vă vor ajuta să faceţi cele mai bune alegeri.


Horoscop 5 august 2017, Fecioară:

Ziua de sâmbătă pare să fie una foarte interesantă pentru voi, cu câteva schimbări frumoase ce vă vor pune zâmbetul pe buze. Alegerile pe care le faceţi în această perioadă vă vor aduce beneficii majore în viaţa profesională într-un timp destul de scurt. Spre seară, o persoană dragă vă dă o veste frumoasă.


Horoscop 5 august 2017, Balanţă:

Pentru ca lucrurile să iasă aşa cum vă doriţi pe plan profesional, sunt necesare câteva sacrificii importante. Încercaţi să ascultaţi de sfaturile oamenilor cu care discutaţi, unele vor fi chiar eficiente dacă alegeţi să le puneţi în aplicare. Partenerul/a de cuplu este alături de voi şi vă susţine necondiţionat.


Horoscop 5 august 2017, Scorpion:

Este foarte important ca astăzi să încercaţi să vă păstraţi calmul şi să nu daţi frâu liber emoţiilor. Discuţiile cu oamenii din jurul vostru vor fi destul de aprinse, mai ales dacă secretul pe care l-aţi ţinut ascuns până acum va fi făcut public. Aveţi răbdare, lucrurile se vor linişti în scurt timp.


Horoscop 5 august 2017, Săgetător:

Ziua de sâmbătă va fi una încărcată emoţional; astrele vă sfătuiesc să încercaţi să discutaţi cât mai sincer şi mai matur cu persoanele cu care intraţi în contact. Aceasta nu este o perioadă bună pentru a face promisiuni şi nici compromisuri. Seara va fi destul de relaxantă.


Horoscop 5 august 2017, Capricorn:

Pentru ca voi să vă ocupaţi în linişte de sarcinile voastre, este foarte important să evitaţi întâlnirile şi discuţiile cu colegii/ele de echipă, care vă pot influenţa să faceţi alte alegeri decât cele pe care le aveţi în plan. Lăsaţi-vă conduşi/se de intuiţie şi nu veţi da greş.


Horoscop 5 august 2017, Vărsător:

Astăzi este recomandat să evitaţi discuţiile cu persoane pe care nu le cunoaşteţi deoarece nu ştiţi ce gândesc şi cum reacţionează cu privire la anumite subiecte. În schimb, concentraţi-vă asupra relaţiei cu partenerul/a de cuplu, unde lucrurile sunt tot mai serioase între voi.


Horoscop 5 august 2017, Peşti:

Astăzi simţiţi că nu vă găsiţi locul şi sunteţi într-o continuă fugă; încercaţi să evitaţi luarea deciziilor importante deoarece s-ar putea ca mai târziu să le regretaţi. Spre seară, o discuţie cu o persoană foarte dragă vă ajută să vă liniştiţi şi să vă relaxaţi.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS