Horoscop Urania zilnic: miercuri, 30 august 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 30 august 2017


Horoscop 30 august 2017, Berbec:

Conjunctura astrală de miercuri favorizează viaţa sentimentală; este foarte important să acordaţi o atenţie deosebită relaţiei pe care o aveţi cu partenerul/a de cuplu deoarece puteţi rezolva un conflict mai vechi, pe care l-aţi tot amânat până acum. Spre seară, primiţi o vizită surpriză.


Horoscop 30 august 2017, Taur:

Pe plan profesional aveţi destul de multe sarcini de care trebuie să vă ocupaţi, motiv pentru care încă de la primele ore ale dimineţii încercaţi să vă planificaţi cât mai bine timpul astfel încât să rezolvaţi tot ce vă propuneţi. Seara este dedicată în întregime relaţiei cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 30 august 2017, Gemeni:

Prima parte a zilei de 30-08-2017 va fi dedicată vieţii profesionale; aveţi câteva întâlniri de care trebuie să vă ocupaţi, unde aveţi ocazia să puneţi bazele unui proiect important dacă negocierile ies aşa cum vă doriţi. Imediat după orele prânzului, vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu persoana iubită.


Horoscop 30 august 2017, Rac:

Prima parte a zilei de miercuri va fi dedicată vieţii profesionale; aveţi câteva întâlniri de care trebuie să vă ocupaţi, unde aveţi ocazia să puneţi bazele unui proiect important dacă negocierile ies aşa cum vă doriţi. Imediat după orele prânzului, vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu persoana iubită.


Horoscop 30 august 2017, Leu:

Poziţia astrelor de astăzi vă permite să fiţi îndrăzneţi/e şi să faceţi câteva schimbări în ceea ce priveşte viaţa personală; acesta este un moment bun pentru a vă face ordine în relaţia pe care o aveţi cu oamenii din jurul vostru, dar şi pentru a lua câteva decizii care să vă aducă liniştea de care aveţi nevoie.


Horoscop 30 august 2017, Fecioară:

Ziua de 30/08/2017 este perfectă pentru a vă îndrepta atenţia asupra relaţiei pe care o aveţi cu oamenii din jurul vostru; încercaţi să rezolvaţi conflictele din trecut astfel încât să începeţi să vă concentraţi doar asupra prezentului. Pe plan sentimental, îndrăzniţi să faceţi următorul pas important în consolidarea relaţiei.


Horoscop 30 august 2017, Balanţă:

Miercuri pare să fie ziua voastră norocoasă deoarece vine cu o ofertă foarte frumoasă pe plan profesional; poate fi vorba despre o colaborare pe termen lung pentru un proiect cu şanse mari de reuşită. Spre seară, în cazul în care sunteţi singuri/e, astrele vă pot scoate în cale o persoană interesantă.


Horoscop 30 august 2017, Scorpion:

Azi reuşiţi să găsiţi soluţii eficiente pentru a vă rezolva problemele ce ţin de planul financiar. Primiţi o ofertă foarte interesantă de colaborare din partea unei persoane în care aveţi mare încredere şi o acceptaţi fără să mai staţi pe gânduri.


Horoscop 30 august 2017, Săgetător:

Din cauza stresului şi a numărului mare de sarcini, astăzi vă simţiţi foarte obosiţi/te şi vă daţi seama că nu mai daţi randament; o greşeală majoră pe care o faceţi vă convinge că este timpul să spuneţi stop şi să faceţi o schimbare în acest sens. Spre seară, partenerul/a de cuplu vă dă un sfat foarte bun de care ar fi bine să ţineţi cont.


Horoscop 30 august 2017, Capricorn:

Azi primiţi o propunere de colaborare interesantă pentru un proiect ce se va desfăşura pe o perioadă destul de lungă de timp; este posibil să găsiţi o metodă ingenioasă pentru a grăbi lucrurile astfel încât să primiţi beneficii financiare într-un timp destul de scurt.


Horoscop 30 august 2017, Vărsător:

Pe plan profesional, un/o coleg/ă de echipă vine la voi pentru a vă cere ajutorul într-o problemă mai dificilă. Aveţi idei foarte bune pe care încercaţi să le puneţi cât mai repede în aplicare. Spre seară, vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra relaţiei cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 30 august 2017, Peşti:

Astăzi sunteţi cu zâmbetul pe buze şi comunicaţi foarte bine cu oamenii din jurul vostru; încercaţi să staţi departe de proiectele profesionale şi să vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei pe care o aveţi cu membrii/ele familiei şi prietenii/ele foarte apropiaţi/te. Seara vine cu o mică surpriză frumoasă.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS