Horoscop Urania zilnic: vineri, 1 septembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 1 septembrie 2017


Horoscop 1 septembrie 2017, Berbec:

Prima zi de toamnă are o influenţă foarte frumoasă asupra voastră; sunteţi dornici/e de afirmare pe plan profesional, motiv pentru care este posibil să vă vedeţi nevoiţi/te să ieşiţi din zona de confort şi să faceţi câteva schimbări importante.


Horoscop 1 septembrie 2017, Taur:

Sarcinile voastre par să fie numeroase, însă reuşiţi să le rezolvaţi până la sfârşitul programului. În discuţiile cu partenerii/ele de afaceri sunteţi foarte perseverenţi/te şi nu renunţaţi până când nu obţineţi ceea ce vă doriţi de la aceştia/stea. Seara pare să fie una frumoasă.


Horoscop 1 septembrie 2017, Gemeni:

Aveţi şanse mari să obţineţi ce vă doriţi pe plan profesional dacă acceptaţi să faceţi câteva compromisuri în viitoarele proiecte. Nu vă speriaţi de necunoscut, ci din contră, acceptaţi toate provocările care vă sunt puse în faţă. Spre seară, participaţi la un eveniment organizat de o persoană dragă.


Horoscop 1 septembrie 2017, Rac:

După atât de multe situaţii prin care aţi trecut în ultima perioadă, profitaţi de aceste momente pentru a vă linişti sufletul şi a vă relaxa mintea. Nu începeţi proiecte noi, oferiţi-vă puţin timp liber şi încercaţi să acordaţi mai multă atenţie persoanelor dragi din viaţa voastră.


Horoscop 1 septembrie 2017, Leu:

Urmează o perioadă destul de aglomerată în viaţa voastră, cu un ritm alert nu doar pe plan profesional, ci şi în ceea ce priveşte schimbările care apar în viaţa personală. De aceea astrele vă sfătuiesc să profitaţi de aceste momente şi să vă relaxaţi.


Horoscop 1 septembrie 2017, Fecioară:

Superiorii vă cheamă într-o şedinţă pentru a vă face câteva propuneri interesante de noi proiecte şi colaborări. Acceptaţi aceste oferte şi încercaţi să vă adaptaţi cât mai repede astfel încât să obţineţi rezultatele pe care vi le doriţi. Spre seară, vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale.


Horoscop 1 septembrie 2017, Balanţă:

După o săptămână destul de dificilă şi aglomerată, simţiţi că aveţi nevoie de puţină relaxare, motiv pentru care astăzi încercaţi să faceţi planuri pentru weekend. Câteva zile de odihnă, departe de viaţa agitată din oraş, vă pot ajuta să vă încărcaţi bateriile.


Horoscop 1 septembrie 2017, Scorpion:

Prima zi a lunii septembrie pare să fie o zi foarte importantă pentru voi deoarece aveţi de finalizat câteva sarcini importante pentru proiectele desfăşurate în această perioadă. Vă doriţi ca totul să se desfăşoare conform planului şi să aveţi cele mai bune rezultate.


Horoscop 1 septembrie 2017, Săgetător:

Aveţi parte de o zi aglomerată; vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale, unde trebuie să finalizaţi mai multe proiecte. Rezultatele sunt pe măsură muncii voastre, iar superiorii va felicita şi vă răsplătesc cu un bonus substanţial. Seara o petreceţi în compania partenerului/ei de cuplu.


Horoscop 1 septembrie 2017, Capricorn:

Discuţiile pe care le purtaţi în această perioadă cu oamenii din jurul vostru vă conving că este timpul să faceţi câteva schimbări astfel încât să profitaţi de oportunităţile apărute. Negocierile următoare vă pot aduce schimbări frumoase nu doar în viaţa profesională, ci şi pe plan financiar.


Horoscop 1 septembrie 2017, Vărsător:

Azi aveţi o atitudine pozitivă, care vă va ajuta să realizaţi tot ce v-aţi propus în orice domeniu al vieţii voastre. În discuţiile profesionale, astrele vă oferă posibilitatea de a face alegeri frumoase pentru viitoarele proiecte. Seara se încheie cu o conversaţie productivă cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 1 septembrie 2017, Peşti:

În prima parte a zilei de vineri vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini importante. Imediat după orele prânzului, încercaţi să comunicaţi mai mult cu oamenii din jurul vostru, în special cu partenerul/a de cuplu şi membrii/ele familiei.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS