Horoscop Urania săptămânal: 4-10 septembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 4-10 septembrie 2017


Horoscop 4-10 septembrie 2017, Berbec:

Luna Plină din 6 septembrie se perfectează tocmai pe axa sănătății din horoscopul vostru general, cu mențiunea că, în cazul vostru, efectele acestui eveniment astral se resimte mai ales în casa subconștientului. Iată un moment favorabil să faceţi o detoxifiere emoțională și mentală. Încercaţi să scăpaţi de gândurile și sentimentele care nu fac decât să vă țină pe loc.


Horoscop 4-10 septembrie 2017, Taur:

În zilele de 7 şi 8 septembrie, Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul vostru general, indiciu cum că nivelul vostru de irascibilitate poate crește destul de mult către sfârşitul săptămânii. Este posibil să spuneţi sau să faceţi lucruri pe care aţi putea ajunge să le regretați mai devreme sau mai târziu. În weekend, reveniţi însă la normal și acest lucru se vede de la distanţă.


Horoscop 4-10 septembrie 2017, Gemeni:

Luna Plină din 6 a lunii se suprapune peste casa carierei și cea a familiei din horoscopul vostru general, cu mențiunea că resimţiţi cel mai intens efectele sale în perimetrul celei dintâi. S-ar părea că în intervalul 4-10 septembrie vă preocupă serviciul într-atât de mult încât nu îi oferiţi atenția care merită familiei. Este adevărat că apar rezultatele aşteptate pe plan profesional, dar încercaţi să fiţi echilibraţi/te.


Horoscop 4-10 septembrie 2017, Rac:

Luna Plină din data de 6 septembrie se suprapune peste axa cunoașterii din horoscopul vostru general, cu mențiunea că, în cazul vostru, se vrea să aduceţi schimbări sistemului de valori, principii și credințe în așa fel încât să rezoneze cu cine sunteţi voi cu adevărat. Dacă lăsaţi părerile altora să vă influențeze prea mult, puteți ajunge în situaţia de a vă ghida după repere care nu sunt de fapt ale voastre.


Horoscop 4-10 septembrie 2017, Leu:

Axa peste care se perfectează Luna Plină din 6 a lunii face referire la posesivitate, semn cum că săptămâna aceasta vă dă târcoale acest sentiment. Ar fi indicat să nu cădeţi în patima geloziei dacă partenerul/a nu v-a dat niciun motiv serios să îl/o bănuiţi de infidelitate. Încercaţi să discutați cu persoana dragă faptul că nu vă dau pace astfel de gânduri. Vă poate ajuta să scăpaţi de ele.


Horoscop 4-10 septembrie 2017, Fecioară:

Luna Plină din 6 septembrie poate aduce tensiuni pe plan relațional, dar mai ales în raport cu asociații/tele, clienții/tele, dar și colaboratorii/arele. Puteți beneficia cu toții de pe urma legăturii voastre profesionale, deci încercaţi să aflaţi cum anume vă puteți completa. Dacă nu faceți decât să vă căutaţi nod în papură, nu veți realiza nimic din ce v-ați propus.


Horoscop 4-10 septembrie 2017, Balanţă:

Luna Plină din data de 6 septembrie se suprapune peste casele sănătății din horoscopul vostru general, semn cum că ar fi indicat să acordaţi o atenție sporită acestui sector al vieții voastre. Dispoziția voastră pare a fi una schimbătoare perioada aceasta, instabilitate care se răsfrânge și asupra stării voastre generale de sănătate. Poate dacă aţi încerca să vă regăsiţi echilibrul, lucrurile ar sta altfel pentru voi.


Horoscop 4-10 septembrie 2017, Scorpion:

Luna Plină din 6 a lunii interconectează casa iubirii și pe cea a prietenilor/elor din horoscopul vostru general, cu mențiunea că, în cazul vostru, efectele acestei lunații se resimt mai ales în cel dintâi domeniu al vieții voastre. Așa se face că, cel puțin în zilele de 9 şi 10 septembrie, vă este greu să vă împărţiţi cu succes între viața sentimentală și cea socială. Încercaţi să le combinaţi cumva și toți/ate vor fi mulțumiți/te.


Horoscop 4-10 septembrie 2017, Săgetător:

Luna Plină din ziua de 6 septembrie își face simțită influența cu precădere în casa familiei din horoscopul vostru general, deci aşteptaţi-vă să aveţi parte de suișuri și coborâșuri pe acest plan săptămâna aceasta. Atât timp cât reuşiţi să rămâneţi calmi/e, niciuna dintre aceste fluctuații nu vă doboară. Depinde numai de voi să restauraţi echilibrul între voi și persoanele dragi.


Horoscop 4-10 septembrie 2017, Capricorn:

Luna Plină din 6 septembrie vă indică faptul că vă așteaptă o săptămână plină la serviciu. Puteți avea parte de multe întâlniri şi ședințe sau de negocieri în vederea legării ori continuării unor colaborări. Aşteptaţi-vă așadar pentru zile în care nu puteți sta prea mult timp departe de telefon și laptop. Aveţi multe treburi de rezolvat, deci folosiţi-vă timpul cu cap.


Horoscop 4-10 septembrie 2017, Vărsător:

Luna Plină din 6 a lunii se suprapune peste axa financiară din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că sectorul financiar ar putea fi solicitat mai mult decât de obicei săptămâna aceasta. Ţineţi-vă o evidență clară a bugetului, nu cheltuiţi mai mult decât v-aţi propus și aflaţi care sunt cele mai bune oferte dacă aveţi în gând să vă achiziţionaţi ceva scump. În caz contrar, s-ar putea să aveţi parte de unele pagube.


Horoscop 4-10 septembrie 2017, Peşti:

Luna Plină din 6 septembrie pune la încercare relațiile cu clienții/tele, asociații/tele și colaboratorii/arele. Aşteptaţi-vă ca în zilele următoare să vă fie mai greu decât de obicei să conlucraţi cu ei/le. Depinde de voi într-o mare măsură să nu ajungeți la un conflict de proporții foarte mari.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS