Horoscop Urania zilnic: joi, 10 august 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 10 august 2017


Horoscop 10 august 2017, Berbec:

Întreaga atenţie este concentrată asupra vieţii profesionale, unde încercaţi să vă ocupaţi de o situaţie destul de importantă pentru voi. Se poate ca un parteneriat neplătit să se transforme într-o şansă de colaborare pe termen lung, cu beneficii financiare majore.


Horoscop 10 august 2017, Taur:

Deciziile pe care le luaţi joi vă ajută să fiţi cu un pas mai aproape de îndeplinirea celui mai frumos vis al vostru; sunteţi pe drumul cel bun, trebuie doar să mai aveţi puţină răbdare. Spre seară, o persoană foarte dragă vă surprinde cu o veste frumoasă.


Horoscop 10 august 2017, Gemeni:

Azi faceţi mai multe drumuri prin oraş pentru a vă ocupa de sarcini importante primite din partea şefilor/elor. Întâlniţi persoane interesante, cu care comunicaţi eficient şi de la care aveţi posibilitatea să învăţaţi lucruri noi care să vă ajute pe viitor.


Horoscop 10 august 2017, Rac:

Ziua de 10-08-2017 este o perioadă foarte bună pentru a vă stabiliza bugetul şi a face investiţii serioase în viitoarele proiecte. Aveţi foarte multă răbdare şi acordaţi o atenţie deosebită detaliilor, motiv pentru care aveţi şanse mari să obţineţi tot ce vă propuneţi.


Horoscop 10 august 2017, Leu:

În relaţia cu persoana dragă vă vedeţi nevoiţi/te să faceţi câteva compromisuri astfel încât lucrurile să evolueze frumos şi fără probleme pentru voi. Spre seară, s-ar putea să participaţi la un eveniment important organizat de o persoană la care ţineţi foarte mult.


Horoscop 10 august 2017, Fecioară:

Astăzi vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de un proiect destul de important; astrele vă recomandă să încercaţi să fiţi cât mai atenţi/te la detalii. După orele prânzului, este posibil să vă surprindă câteva ştiri legate de o persoană pe care o cunoaşteţi.


Horoscop 10 august 2017, Balanţă:

Relaţia pe care o aveţi cu partenerul/a de cuplu poate deveni foarte serioasă după o discuţie sinceră şi matură avută în această perioadă. Spre seară se poate să faceţi o vizită unei persoane cu care nu aţi mai vorbit de foarte mult timp; sunteţi cu zâmbetul pe buze mai tot timpul.


Horoscop 10 august 2017, Scorpion:

Ziua de joi vă găseşte foarte creativi/e; reuşiţi să vă ocupaţi de sarcini importante şi dificile pe care până acum le-aţi tot amânat. Astrele vă recomandă să vă îndreptaţi atenţia şi asupra planului personal, unde puteţi lua o decizie foarte bună pentru viitorul vostru.


Horoscop 10 august 2017, Săgetător:

Astăzi faceţi tot posibilul să vă planificaţi cât mai bine timpul astfel încât să vă ocupaţi de toate sarcinile primite din partea partenerilor/elor de afaceri. După orele prânzului este posibil să participaţi la o întâlnire interesantă care vă va convinge să vă doriţi să faceţi câteva schimbări în viitorul apropiat.


Horoscop 10 august 2017, Capricorn:

Încercaţi ca azi să vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra proiectelor personale; este posibil să vă doriţi să faceţi câteva schimbări sau să renunţaţi la ce aveţi în derulare şi să mergeţi pe un drum total diferit. Oamenii din jurul vostru vă sprijină necondiţionat.


Horoscop 10 august 2017, Vărsător:

Prima parte a zilei de 10/08/2017 va fi dedicată vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini foarte importante. Discuţiile cu partenerii/ele de afaceri vă ajută să aveţi mai multă încredere în voi şi să faceţi schimbările la care visaţi de ceva timp.


Horoscop 10 august 2017, Peşti:

Aveţi parte de o zi destul de aglomerată şi de agitată, în special pe plan profesional unde trebuie să vă ocupaţi de foarte multe sarcini într-un timp destul de scurt. Pentru a vă descurca cu tot ce aveţi pe cap, astrele vă recomandă să fiţi mai relaxaţi/te.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS