Horoscop Urania zilnic: vineri, 11 august 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 11 august 2017


Horoscop 11 august 2017, Berbec:

Conjunctura astrală de vineri favorizează viaţa profesională; vă descurcaţi de minune în discuţiile pe care le aveţi cu cel/a drag/ă, alături de care puteţi lua o decizie frumoasă care să vă aducă beneficii speciale pentru viitorul vostru. Seara este una liniştită.


Horoscop 11 august 2017, Taur:

Aveţi numeroase sarcini de care trebuie să vă ocupaţi în această perioadă, însă rămâneţi cu zâmbetul la purtător. Profitaţi de această perioadă pentru a învăţa lucruri noi şi interesante şi pentru a cunoaşte persoane noi care, pe viitor, vă pot ajuta în proiectele voastre.


Horoscop 11 august 2017, Gemeni:

O discuţie cu persoana iubită se poate transforma într-o ceartă destul de aprinsă dacă nu reuşiţi să vă controlaţi emoţiile şi pornirile. Aveţi răbdare, ascultaţi cu mare atenţie şi învăţaţi să faceţi compromisuri dacă vă doriţi ca această relaţie să funcţioneze pe termen lung.


Horoscop 11 august 2017, Rac:

Ziua de 11-08-2017 vă găseşte cu zâmbetul pe buze; aveţi numeroase sarcini de care trebuie să vă ocupaţi, aşa că faceţi tot posibilul să vă gestionaţi cât mai bine timpul. Spre seară întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii personale, unde primiţi o vizită din partea unei persoane foarte dragi.


Horoscop 11 august 2017, Leu:

Această perioadă este una destul de aglomerată pentru voi în ceea ce priveşte viaţa profesională; aţi plecat la drum cu numeroase proiecte interesante, însă v-aţi pierdut în sarcini şi detalii. Dacă simţiţi că nu mai puteţi face faţă, îndrăzniţi să cereţi ajutorul colegilor/elor de echipă.


Horoscop 11 august 2017, Fecioară:

După o perioadă în care viaţa profesională a fost pe primul plan pentru voi, faceţi tot posibilul să petreceţi cât mai mult timp alături de partenerul/a de cuplu. Aceste momente sunt dedicate în întregime relaţiei pe care o aveţi cu oamenii dragi din viaţa voastră.


Horoscop 11 august 2017, Balanţă:

Ziua de vineri pare să vină cu câteva surprize pentru voi; în prima parte a zilei vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde aveţi ocazia să întâlniţi o persoană interesantă care vă va fi ca un mentor în viitorul apropiat. Spre seară, partenerul/a de cuplu vă face un cadou frumos.


Horoscop 11 august 2017, Scorpion:

Această perioadă este una destul de aglomerată pe plan profesional, cu multe proiecte, sarcini şi întâlniri importante de care trebuie să vă ocupaţi. Chiar şi aşa, încercaţi să găsiţi timp şi pentru oamenii dragi din viaţa voastră; nu vă neglijaţi destul de mult viaţa personală şi socială.


Horoscop 11 august 2017, Săgetător:

S-ar putea ca o revedere cu o persoană din trecut să scoată la iveală amintiri uitate şi aproape îngropate. Sunteţi uşor tăcuţi/te şi vă este greu să vă concentraţi atenţia asupra lucrurilor pe care le aveţi de rezolvat astăzi. Pentru binele vostru încercaţi să priviţi în continuare către viitor.


Horoscop 11 august 2017, Capricorn:

Relaţia de cuplu s-a răcit considerabil în ultima perioadă, dar aveţi încredere în iubirea dintre voi şi partenerul/a de cuplu. Nu vă daţi bătuţi/te înainte de a face tot posibilul pentru a o salva. O discuţie cu cu o persoană importantă vă poate ajuta să găsiţi o soluţie frumoasă.


Horoscop 11 august 2017, Vărsător:

Vrând-nevrând, continuaţi să vă concentraţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale. Aceasta este o perioadă destul de aglomerată, cu multe întâlniri de afaceri, negocieri importante şi proiecte aflate în desfăşurare. Seara este destul de liniştită pentru voi deoarece este petrecută alături de persoana iubită.


Horoscop 11 august 2017, Peşti:

Ziua de 11/08/2017 este dedicată în întregime vieţii profesionale; trebuie să vă ocupaţi de proiectele pe care le-aţi început recent, aşa că vă înzestraţi cu foarte multă răbdare şi faceţi tot posibilul să fiţi atenţi/te la deciziile pe care le luaţi în această perioadă.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS