Horoscop Urania zilnic: joi, 16 martie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 16 martie 2017


Horoscop 16 martie 2017, Berbec:

Una dintre rudele persoanei iubite are probleme joi, iar voi sunteţi mai afectaţi/te de acest lucru decât aţi fi crezut. Încercaţi să îl/o consolaţi, dar descoperiţi că vă este greu să găsiţi cuvintele care să exprime exact ceea ce simţiţi. Până la urmă, veţi renunța să mai faceţi acest lucru!


Horoscop 16 martie 2017, Taur:

Azi încercaţi să ajutați o rudă a cărei sănătate a fost precară în ultima perioadă. Staţi cu ea, îi gătiţi sau îi faceţi o vizită la spital, dar aveţi de înfruntat dispoziția sa îngrozitoare. La un moment dat, simţiţi că nu mai puteți răbda și decideţi că a fost de ajuns pentru voi ceea ce aţi suportat!


Horoscop 16 martie 2017, Gemeni:

Cel mai important pentru voi astăzi va fi să ştiţi când este cazul să vă retrageţi. Fie că aveţi o ceartă cu cineva, că vă aflaţi într-un loc în care nu mai sunteţi doriţi/te sau, dimpotrivă, staţi într-unul în care prezența voastră vă pune în pericol, va fi imperios necesar să plecaţi cât încă aveţi o situație bună!


Horoscop 16 martie 2017, Rac:

Sunteţi gata să cedaţi azi pretențiilor pe care le are persoana iubită, o rudă sau un/o amic/ă, doar pentru că nu mai suportați starea de tulburare continuă. Astrele sunt însă de părere că greşiţi, deoarece astfel nu veţi face decât să vă agravaţi situația și să ajungeţi să dezvoltați un conflict mai puternic.


Horoscop 16 martie 2017, Leu:

Este posibil să treceţi printr-o situație tensionată azi, în care veţi fi puşi/se în dificultate. Este foarte important să nu vă feriţi să cereţi ajutor, chiar dacă firea voastră mândră vă împiedică la prima vedere să daţi curs unor asemenea porniri! Nu sunteţi intangibili/e și nici invincibili/e.


Horoscop 16 martie 2017, Fecioară:

Tot ce vă doriţi azi este să nu fiţi deranjaţi/te. Chiar dacă ştiţi că cineva din jur ar putea avea nevoie de voi, nu aveţi nici cea mai mică intenție să oferiţi această susținere. Problema nu este că sunteţi rău intenţionaţi/te, ci că v-aţi săturat ca lumea să apeleze la voi, fără să vă ofere însă nimic înapoi!


Horoscop 16 martie 2017, Balanţă:

Deși este abia joi, voi vă simţiţi deja epuizaţi/te! Ieri aţi avut o zi intensă, emoționantă, iar azi resimţiţi din plin efectele sale. Simţiţi nevoia să vă odihniţi și sunteţi descurajaţi/te de gândul că weekendul este atât de departe. Nu vă mai gândiţi la asta, ci profitaţi cât puteți de clipele libere!


Horoscop 16 martie 2017, Scorpion:

Alegeţi-vă cu înțelepciune cauzele pentru care luptați astăzi, deoarece forțele de care dispuneţi sunt finite! Problema este că încercaţi să vă implicaţi în cât mai multe proiecte, dar, pentru că nu aveţi timpul necesar de a vă ocupa de fiecare dintre ele, sfârşiţi prin a eșua în fiecare domeniu!


Horoscop 16 martie 2017, Săgetător:

Vreţi să păreţi puternici/e, dar azi nu vă iese, sub nicio formă. Vă afectează extrem de mult niște vorbe pe care un şef al vostru vi le-a adresat. Deși ştiţi prea bine că nu le-aţi meritat și că nici el nu crede ce a spus, nu vă puteți împiedica să nu vă simțiți la pământ și să aveţi o zi îngrozitoare din această cauză!


Horoscop 16 martie 2017, Capricorn:

Vreţi să reuşiţi multe azi, dar, contrar spiritului vostru obişnuit, nu prea aveţi chef să fiţi voi cei/le care depun cele mai mari eforturi. Veţi face prin urmare tot posibilul pentru a delega din atribuțiile pe care le aveţi sau pentru a găsi pe altcineva care să muncească în locul vostru. Vă demonstraţi însă astfel calități prețioase de conducători/are!


Horoscop 16 martie 2017, Vărsător:

Ceea ce vă individualizează pe voi azi, într-un sens pozitiv, este atitudinea! Pur și simplu aveţi un comportament ideal pentru fiecare situație în care vă aflaţi. Dacă vreţi să câştigaţi ceva, o veţi face prin cooperare cu ceilalți și depunând la fel de multe eforturi. Vă veţi câștiga o reputație bună azi!


Horoscop 16 martie 2017, Peşti:

Sunteţi cele mai bune persoane pentru a rezolva probleme astăzi! Atât la muncă, dar și acasă și în viața privată aveţi la îndemână orice răspuns. Din păcate, această abilitate vă este pusă, după obicei, numai în slujba celorlalți; după ce sunteţi atât de des interpelaţi/te, nu mai aveţi energie să faceţi și ceva pentru voi!



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS