Horoscop Urania zilnic: miercuri, 15 martie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 15 martie 2017


Horoscop 15 martie 2017, Berbec:

Chiar dacă voi vă număraţi printre zodiile focoase, care mai un pic și izbucnesc de fiecare dată, adevărul este că vă pasă de ceilalţi mai mult decât aţi vrea să recunoaşteţi. Azi veţi demonstra acest lucru având grijă de o persoană pe care nici măcar nu o cunoaşteţi prea bine.


Horoscop 15 martie 2017, Taur:

Miercuri trebuie să învăţaţi sau să ajutați pe cineva a cărui judecată nu se dovedește la fel de rapidă precum v-ar plăcea vouă. Astrele vă recomandă însă să aveţi răbdare, pentru că este foarte important ca ea să prindă încredere și voi sunteţi singurii/ele care îi poate oferi acest dar. Amintiţi-vă cum eraţi și voi la începuturi!


Horoscop 15 martie 2017, Gemeni:

Încercaţi să vă ocupaţi de viaţa profesională; primiţi susţinere din partea colegilor/elor de echipă, motiv pentru care faceţi tot posibilul să rezolvaţi acele probleme delicate cu care vă tot confruntaţi. Seara se dovedeşte a fi una liniştită, perfectă pentru a vă îndrepta atenţia asupra relaţiei cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 15 martie 2017, Rac:

Prezența voastră benefică este cea care pune azi capăt unui conflict din familie. Va trebui să vă interpuneţi între două rude mai tinere care se ceartă, sau chiar între copiii voştri. Din fericire, miercuri veţi avea la îndemână cele mai bune argumente pentru a liniști spiritele.


Horoscop 15 martie 2017, Leu:

Sunteţi azi invitaţi/te în oraș de un grup de prieteni/e sau de niște colegi/e de muncă, dar astrele sunt de părere că, oricât de tentantă ar părea propunerea lor, mai bine v-aţi concentra pe ceea ce aveţi voi de făcut. Aveţi nişte treburi care au rămas nerezolvate și este mai degrabă indicat să le terminaţi cât mai devreme în cursul săptămânii!


Horoscop 15 martie 2017, Fecioară:

Așa perfecţionişti/ste cum sunteţi voi, adesea renunţaţi să vă faceţi griji pentru voi că să vă asiguraţi că toate celelalte lucruri funcționează de minune! Problema este că aţi cam neglijat să vă preocupaţi de sănătatea voastră; aţi renunțat la mișcare, la alimentația curată și la odihnă ca să terminaţi niște treburi. Remediaţi acum situația!


Horoscop 15 martie 2017, Balanţă:

Astăzi vi se arată din plin respectul pe care îl meritați! Dacă până acum nu eraţi convinşi/se în totalitate că oamenii din jur vă prețuiesc foarte mult, acum aveţi această certitudine. Vi se aduc laude, mulțumiri și chiar cadouri și sunteţi în sfârșit apreciaţi/te așa cum trebuie. Va fi o zi specială pentru voi!


Horoscop 15 martie 2017, Scorpion:

Primiţi azi un sfat care vă enervează la culme, pentru că îl percepeţi ca pe o formă de amestec în treburile voastre. Dar el a fost oferit din inimă și din grijă, sau cel puțin așa consideră astrele. Nu îl lăsaţi să vă treacă pe lângă urechi! Chiar dacă nu vi se pare aplicabil azi, tot vă va ajuta cândva!


Horoscop 15 martie 2017, Săgetător:

În sfârșit, miercuri sunteţi aplaudaţi/te pentru înțelepciunea voastră! Convingerile voastre de viață au fost adesea repudiate, ca fiind străine și nefolositoare pentru celelalte zodii, dar azi lumea nu mai contenește să vă ceară sfatul. Cu toate acestea, nu vă lăsaţi duşi/se de val și evitaţi să vă oferiţi părerea, dacă nu vă este cerută!


Horoscop 15 martie 2017, Capricorn:

Nu vă feriţi să acordaţi azi ajutorul, doar pentru că voi sunteţi genul de persoane precaute, discrete, cărora nu le plac să se amestece în treburile celorlalți! Nu ezitaţi să susţineţi un/o amic/ă sau coleg/ă care nu se mai descurcă. Are nevoie de ajutorul vostru și îl va aprecia cu adevărat!


Horoscop 15 martie 2017, Vărsător:

Lăsaţi-o mai moale cu criticile astăzi, pentru că oamenii nu au nevoie să li se spună unde au greșit, ci vor să fie ajutați! Scoateţi la iveală latura voastră sociabilă, iubitoare de oameni și încercaţi să uitați pentru câteva clipe că le sunteţi superiori celorlalți!


Horoscop 15 martie 2017, Peşti:

Ziua de astăzi pare să fie una destul de frumoasă pentru voi; în sfârşit lucrurile funcţionează aşa cum trebuie pe plan profesional, motiv pentru care lăsaţi garda jos şi începeţi să vă relaxaţi. De asemenea, comunicarea cu oamenii din jurul vostru este importantă pentru voi.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS