Horoscop Urania săptămânal: 13-19 martie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 13-19 martie 2017


Horoscop 13-19 martie 2017, Berbec:

În intervalul 15-17 martie 2017, Luna se perindă prin casa transformărilor din horoscopul vostru general, semn cum că în acele zile ar putea avea loc evenimente marcante pentru voi. Aceste evenimente sunt menite să vă arate că limitele voastre sunt altele de fapt. Cu cât realizaţi mai repede, cu atât mai bine pentru voi.


Horoscop 13-19 martie 2017, Taur:

În zilele de 13 şi 14 martie, nu este exclus ca nivelul vostru de nervozitate să depășească standardele obișnuite. Așa se face că vă ieşiţi din pepeni la cel mai mic stimul, luându-vă pe voi înşivă/sevă, dar și pe cei/le din jurul vostru în surprindere. Ar fi bine să faceţi în așa fel încât să eliberaţi tensiunea. Sportul vă poate ajuta în acest sens.


Horoscop 13-19 martie 2017, Gemeni:

În intervalul 15-17 martie 2017, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, indiciu cum că s-ar putea să îi resimţiţi influența asupra stării voastre de bine. Cât traversează acest sector al vieții voastre, ar fi indicat să ocoliţi mediile încărcate cu energie negativă și persoanele pesimiste. Căutaţi să vedeţi partea plină a paharului și nu veţi avea prea mult de tras!


Horoscop 13-19 martie 2017, Rac:

În weekend, Luna tranzitează casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că ar trebui să vă intereseseze mai mult decât de obicei conservarea stării voastre de bine în ultimele două zile ale săptămânii. Încercaţi să vă implicaţi în activități care să vă încarce cu energie fără a vă expune pericolelor! Evitaţi drumeţiile!


Horoscop 13-19 martie 2017, Leu:

În perioada 15-17 martie 2017, Luna se mişcă prin casa familiei din horoscopul vostru general, tranzit care poate aduce în actualitate răni care v-au fost cauzate în copilărie sau cu care v-aţi ales în urma unor evenimente neplăcute trăite în raport cu o persoană din familie. Încercaţi să nu mai purtaţi ranchiună și închideţi acele capitole o dată pentru totdeauna!


Horoscop 13-19 martie 2017, Fecioară:

În primele două zile ale acestei săptămâni, Luna tranzitează casa banilor câștigați prin muncă proprie, semn cum că atunci aţi putea afla câteva ponturi despre cum anume v-aţi putea mări veniturile și/sau valorifica economiile. Gândiţi-vă în care dintre ele merită să investiţi timp, energie și resurse! Fiţi selectivi/e și totul va merge bine, deci nu vă risipiţi forțele aiurea!


Horoscop 13-19 martie 2017, Balanţă:

În zilele de 13 şi 14 martie, Luna tranzitează casa vitalității din horoscopul vostru general, indiciu cum că aţi putea simți o presiune suplimentară pe nivelul vostru de energie. Dacă sunteţi plini de energie, nu vă solicitaţi prea mult! Sigur veţi face față provocărilor pe care vi le creaţi singuri/e, dar este posibil ca forțele voastre să nu fie aceleași până la sfârşitul săptămânii.


Horoscop 13-19 martie 2017, Scorpion:

În intervalul 15-17 martie 2017, Luna se mișcă prin casa personalității voastre, accentuându-vă șarmul și carisma cu care v-au înzestrat natura. Dacă plănuiţi să ieşiţi în oraș în acele zile, cu siguranță nu veţi duce lipsă de admiratori și ocazii de flirt serioase. În cazul în care vreţi să impresionaţi în data de 17, nu alegeţi un cadou scump! Daţi lovitura cu gestul în sine.


Horoscop 13-19 martie 2017, Săgetător:

În zilele de 13 şi 14 martie, Luna se mișcă prin casa proiectelor de grup și a planurilor de viitor, semn cum că în primele două zile ale săptămânii ar fi indicat să vă concentraţi pe legarea de relații cu persoane cu care credeţi că puteți să faceţi echipă. De asemenea, încercaţi să găsiţi persoane dispuse să investească în voi!


Horoscop 13-19 martie 2017, Capricorn:

În weekend, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care este posibil ca universul vostru interior să se destabilizeze puţin. Ar fi bine să căutaţi un reper de stabilitate în voi înşivă/sevă și să daţi dovadă de mai multă toleranță în raport cu ceilalți. Încercaţi să aveţi așteptări realiste în raport cu ceilalți!


Horoscop 13-19 martie 2017, Vărsător:

În jurul zilei de 17 martie, ar fi bine să nu investiţi sume prea mari în planurile voastre de viitor sau în proiectele de grup, mai ales dacă nu aţi pus la punct toate detaliile acestor idei. S-ar putea să fie o mişcare neinspirată care riscă să vă lase fără bani. În concluzie, gândiţi-vă bine înainte de a pune la bătaie sume prea mari!


Horoscop 13-19 martie 2017, Peşti:

În primele două zile ale acestei săptămâni, Luna se mișcă prin casa transformărilor din horoscopul vostru general, indiciu cum că ar putea avea loc evenimente marcante pentru voi. Atât timp cât conştientizaţi că acestea sunt destinate să vă facă să vă depăşiţi limitele și să vă descoperiţi adevărata putere interioară, nu veţi avea mari probleme în depășirea acestora.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS