Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 18 martie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 18 martie 2017


Horoscop 18 martie 2017, Berbec:

Este posibil ca azi o persoană foarte dragă să vă reproşeze faptul că nu comunicaţi deschişi şi sinceri cu ea. Este posibil să intraţi într-un mic conflict. Fiţi mai relaxaţi/te şi lucrurile se vor linişti foarte repede!


Horoscop 18 martie 2017, Taur:

După o săptămână foarte aglomerată, faceţi tot posibilul ca ziua de astăzi să fie una relaxantă şi cât mai frumoasă. Vă concentraţi atenţia asupra relaţiei pe care o aveţi cu partenerul/a de cuplu şi cu persoanele dragi din viaţa voastră. Spre seară, este posibil să primiţi o vizită din partea prietenilor/elor.


Horoscop 18 martie 2017, Gemeni:

Conjunctura astrală de astăzi favorizează foarte mult viaţa sentimentală; relaţia cu partenerul/a de cuplu pare să ia o întorsătură neaşteptată. Este posibil ca amândoi să fiţi nevoiţi să vă adaptaţi la aceste schimbări, care reuşesc să vă apropie şi mai mult.


Horoscop 18 martie 2017, Rac:

Viaţa personală este pe primul loc în această perioadă; partenerul/a de cuplu trece prin câteva schimbări importante, motiv pentru care faceţi tot posibilul să îi fiţi alături şi să îl/o susţineţi necondiţionat. Spre seară, invitaţi pe la voi câţiva/teva prieteni/e apropiaţi/te.


Horoscop 18 martie 2017, Leu:

Ziua de sâmbătă este dedicată vieţii profesionale; încercaţi să vă axaţi mai mult pe parteneriatele noi şi proiectele importante. Comunicarea cu membrii/ele echipei este una esenţială în această perioadă, aşa că mare atenţie la ce oameni atrageţi de partea voastră!


Horoscop 18 martie 2017, Fecioară:

Astăzi încercaţi să vă consolidaţi relaţia cu partenerul/a de cuplu; o discuţie sinceră şi serioasă vă poate ajuta să înţelegeţi mai bine care este drumul pe care mergeţi amândoi şi chiar să faceţi câteva schimbări în cazul în care acestea sunt necesare.


Horoscop 18 martie 2017, Balanţă:

Ziua de astăzi începe cu stângul pentru voi; din cauza unei mici greşeli făcute de unul/a dintre colegii/ele de echipă, un proiect poate fi compromis. Din fericire, vă păstraţi calmul şi faceţi tot posibilul să rezolvaţi această situaţie cât mai repede cu putinţă.


Horoscop 18 martie 2017, Scorpion:

Ştiţi că este foarte important să aveţi o legătură cât mai strânsă cu oamenii din jurul vostru, motiv pentru care profitaţi de ziua de sâmbătă pentru a interacţiona mai mult cu partenerul/a de cuplu, membrii/ele familiei şi prietenii/ele apropiaţi/te. Spre seară, o mică surpriză poate aduce o schimbare frumoasă în viaţa voastră.


Horoscop 18 martie 2017, Săgetător:

Lucrurile evoluează cu viteza luminii în viaţa voastră; vă este tot mai dificil să ţineţi pasul cu toate aceste schimbări, motiv pentru care simţiţi nevoia unei pauze. O discuţie cu o persoană de încredere vă poate ajuta să vă relaxaţi şi să vedeţi şi alte părţi ale situaţiei.


Horoscop 18 martie 2017, Capricorn:

Un/o prieten/ă foarte apropiat/ă sau un/o membru/ă al/a familiei vine la voi pentru a vă cere sfatul într-o situaţie mai dificilă. Îl/o ascultaţi şi faceţi tot posibilul să îi oferiţi ajutorul de care are nevoie. Spre seară comunicaţi foarte deschis cu partenerul/a de cuplu; puteţi rezolva o problemă mai delicată.


Horoscop 18 martie 2017, Vărsător:

Astăzi vă pregătiţi să vă asumaţi responsabilitatea pentru câteva schimbări pe care vrei să le faceţi pe plan personal. Vă luaţi inima în dinţi şi decideţi să nu mai aşteptaţi; consideraţi că acesta este cel mai bun moment pentru a vă pune pe primul loc.


Horoscop 18 martie 2017, Peşti:

În deciziile pe care trebuie să le luaţi pentru viitorul apropiat, încercaţi să aveţi mare răbdare şi să analizaţi fiecare detaliu. Contează foarte mult să puneţi în balanţă toate aspectele importante. De asemenea, în cazul în care aveţi nevoie de ajutor, nu ezitaţi să cereţi sfatul unei persoane de încredere!



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS