Horoscop Urania zilnic: miercuri, 22 februarie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 22 februarie 2017


Horoscop 22 februarie 2017, Berbec:

Miercuri sunteţi cu capul în nori şi vă este destul de greu să vă concentraţi asupra planurilor profesionale, motiv pentru care vă limitaţi la a vă ocupa doar de sarcinile obişnuite, de rutină, care nu necesită foarte multă atenţie. Spre seară, comunicarea cu partenerul/a de cuplu vă ajută să rezolvaţi o problemă mai veche.


Horoscop 22 februarie 2017, Taur:

Profitaţi de această zi şi încercaţi să vă concentraţi asupra sarcinilor profesionale; aţi avut multe pe cap în ultima perioadă şi cel mai probabil aţi rămas cu câteva treburi în urmă, motiv pentru care trageţi tare pentru a ajunge la zi. Spre seară, vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei de cuplu; partenerul/a de cuplu vă face o propunere interesantă.


Horoscop 22 februarie 2017, Gemeni:

Deşi sunteţi tentaţi/te să acceptaţi anumite provocări venite din partea şefilor sau a colegilor/elor de echipă, astrele vă sfătuiesc să rămâneţi în banca voastră şi să vă ocupaţi doar de proiectele aflate în desfăşurare. Nu vă aglomeraţi şi mai mult deoarece în scurt timp vă veţi da seama că nu puteţi face faţă unui număr atât de mare de cereri profesionale.


Horoscop 22 februarie 2017, Rac:

Astăzi întâmpinaţi o mică problemă profesională; deşi încercaţi să o rezolvaţi şi pierdeţi timp făcând planuri şi căutând o soluţie, nu sunteţi mulţumiţi/te de ceea ce găsiţi. Din fericire, o persoană foarte dragă vă vine în ajutor cu un sfat ce vă va convinge să aveţi o altă perspectivă asupra acestei situaţii.


Horoscop 22 februarie 2017, Leu:

Ziua de miercuri este dedicată vieţii profesionale; sunteţi concentraţi/te şi faceţi tot posibilul să terminaţi propriile proiecte astfel încât să daţi o mână de ajutor şi colegilor/elor care duc o luptă cu volumul mult prea mare de muncă.


Horoscop 22 februarie 2017, Fecioară:

Sunteţi uşor irascibili/e şi nu aveţi răbdare cu oamenii din jurul vostru, indiferent de care este relaţia pe care o aveţi cu aceştia. De aceea astrele vă sfătuiesc să încercaţi să petreceţi mai mult timp de unii/ele singuri/e. De asemenea, evitaţi discuţiile contradictorii cu membrii familiei deoarece pot duce la conflicte majore!


Horoscop 22 februarie 2017, Balanţă:

Ziua de 22/02/2017 vă ia prin surprindere cu câteva schimbări ce vor apărea la locul de muncă; încercaţi să faceţi faţă stresului cu zâmbetul pe buze şi faceţi tot posibilul să vă adaptaţi cât mai repede acestor modificări astfel încât să reveniţi la sarcinile voastre obişnuite.


Horoscop 22 februarie 2017, Scorpion:

După o analiză amănunţită asupra vieţii personale, realizaţi că sunt anumite lucruri care vă nemulţumesc; nu vă simţiţi împliniţi/te, motiv pentru care vă gândiţi serios să luaţi o decizie importantă în ceea ce priveşte relaţia pe care o aveţi cu persoanele din jurul vostru. În cazul în care sunteţi singuri/e, vă recomand să ieşiţi mai mult în oraş. Aveţi ocazia să întâlniţi oameni noi, interesanţi.


Horoscop 22 februarie 2017, Săgetător:

Ziua de astăzi vine cu câteva schimbări la locul de muncă; deşi încercaţi să vă adaptaţi cât mai repede cu putinţă, sunteţi luaţi/te pe nepregătite şi simţiţi că nu mai puteţi ţine pasul. Din fericire, persoana iubită vă este alături şi vă susţine în această perioadă dificilă nu doar moral, ci şi cu câteva sfaturi eficiente.


Horoscop 22 februarie 2017, Capricorn:

La locul de muncă puteţi primi un proiect destul de important, ce vă va aduce numeroase beneficii pe plan profesional. Însă acesta vă va ocupa majoritatea timpului, iar partenerul/a de cuplu se va simţi neglijat/ă, poate chiar ignorat/ă. Încercaţi să aveţi o discuţie serioasă şi sinceră şi să îi cereţi să facă mici compromisuri pentru o scurtă perioadă de timp!


Horoscop 22 februarie 2017, Vărsător:

Astăzi sunteţi concentraţi/te asupra vieţii profesionale, însă nu păreţi să mai daţi acelaşi randament ca zilele trecute. Oboseala îşi spune cuvântul asupra voastră şi sunteţi tentaţi/te să renunţaţi la toate. Din fericire, o persoană dragă vă vine în ajutor cu un sfat foarte bun care vă va face să înţelegeţi că aceasta este doar o perioadă de tranziţie şi că lucrurile vor reveni la normal în scurt timp.


Horoscop 22 februarie 2017, Peşti:

Sunteţi uşor agitaţi/te, motiv pentru care riscaţi să intraţi în discuţii nu tocmai plăcute cu oamenii din jurul vostru. Astrele vă sfătuiesc să evitaţi conflictele, în special cele din viaţa sentimentală deoarece pot duce la rupturi definitive. Important este să fiţi diplomaţi/te, să vă păstraţi calmul şi să nu faceţi tot posibilul pentru a vă impune punctul de vedere.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS