Horoscop Urania zilnic: joi, 23 februarie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 23 februarie 2017


Horoscop 23 februarie 2017, Berbec:

Profitaţi de ziua de joi pentru a vă ocupa de câteva probleme personale; vă este greu să vă călcaţi pe orgoliu, însă îndrăzniţi şi până la urma faceţi asta deoarece este cel mai bun moment pentru a schimba lucrurile în viaţa voastră.


Horoscop 23 februarie 2017, Taur:

Roadele muncii voastre par să dea rezultate frumoase; după o perioadă destul de aglomerată, cu multe sarcini importante, reuşiţi să obţineţi OK-ul pentru un proiect la care visaţi de foarte mult timp. Acest proiect vă va aduce schimbări la care nici nu visaţi.


Horoscop 23 februarie 2017, Gemeni:

Conjunctura astrală de astăzi vă convinge să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale; vă gândiţi că este timpul să faceţi o schimbare în relaţia pe care o aveţi cu partenerul/a de cuplu şi, în acelaşi timp, vă este puţin teamă să luaţi o decizie atât de importantă într-un timp mult prea scurt.


Horoscop 23 februarie 2017, Rac:

Astăzi trebuie să comunicaţi deschis cu colegii/ele de echipă; treceţi printr-o perioadă mai delicată, în care vă ocupaţi de un proiect destul de important. Contează foarte mult să rămâneţi concentraţi şi să vă uniţi forţele astfel încât să aveţi cele mai bune rezultate.


Horoscop 23 februarie 2017, Leu:

Lucrurile evoluează cum nu se poate mai bine în viaţa sentimentală; partenerul/a de cuplu este foarte atent/ă cu voi şi vă este alături necondiţionat. Nu acelaşi lucru pot spune şi despre planul profesional, unde trebuie să faceţi câteva compromisuri.


Horoscop 23 februarie 2017, Fecioară:

Aveţi o stare de spirit foarte bună şi încercaţi să comunicaţi mai mult cu oamenii din jurul vostru. În cazul în care sunteţi singuri/e, aceasta este cea mai bună perioadă pentru a încerca să vă faceţi un/o nou/ă partener/ă de cuplu. Trebuie doar să ieşiţi mai mult din casă!


Horoscop 23 februarie 2017, Balanţă:

Treceţi printr-o perioadă mai dificilă în ceea ce priveşte viaţa profesională. Aveţi multe pe cap şi pentru a le rezolva vreţi să vă izolaţi astfel încât să nu vă mai deranjeze nimeni. Pe plan sentimental, spre seară, partenerul/a de cuplu vă poate surprinde cu un mic cadou.


Horoscop 23 februarie 2017, Scorpion:

Munca în echipă nu pare să dea roade dacă toată lumea este dornică să îşi expună punctul de vedere. Încercaţi să liniştiţi colegii/ele astfel încât să evitaţi o dispută aprinsă! Trebuie să îi faceţi să înţeleagă că în această situaţie compromisurile sunt obligatorii!


Horoscop 23 februarie 2017, Săgetător:

Partenerul/a de cuplu sau un/o membru/ă al/a familiei v-a dezamăgit profund. Sunteţi, însă, dispuşi/se să îi mai oferiţi o şansă şi să ştergeţi totul cu buretele. Deşi mintea vă spune să fiţi mai duri/e, intuiţia vă convinge să faceţi un efort de voinţă astfel încât să luaţi lucrurile de la început.


Horoscop 23 februarie 2017, Capricorn:

La locul de muncă are loc o întâlnire importantă nu doar cu colegii/ele de echipă, ci şi cu şefii. Din cauza părerilor împărţite spiritele se pot încinge, motiv pentru care vă vedeţi nevoiţi/te să vă controlaţi emoţiile astfel încât să puteţi evita un conflict major.


Horoscop 23 februarie 2017, Vărsător:

Comunicaţi foarte bine cu oamenii din jurul vostru, în special cu prietenii/ele apropiaţi/te şi membrii familiei. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, este posibil ca după o discuţie serioasă cu persoana iubită, să luaţi o decizie frumoasă pentru viitorul vostru.


Horoscop 23 februarie 2017, Peşti:

Din cauza unei probleme personale, vă vedeţi nevoiţi/te să amânaţi planurile pe care le aveaţi planificate pentru joi. Încercaţi să vă păstraţi calmul şi să găsiţi cele mai bune soluţii pentru a rezolva această situaţie cât mai repede cu putinţă!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS