Horoscop Urania săptămânal: 27 februarie - 5 martie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 27 februarie - 5 martie 2017


Horoscop 27 februarie - 5 martie 2017, Berbec:

Dacă în prima zi a săptămânii este posibil să nu vă simţiţi tocmai în apele voastre și cam extenuaţi, din a doua zi a săptămânii încolo vă revine energia și pofta de viață. Chiar şi aşa, este important să faceţi un exercițiu de voință pentru a vă pune cu totul pe picioare. Poate dacă aţi face sport, aţi mânca la ore fixe și v-aţi pune să dormiţi mai devreme, lucrurile ar sta altfel. Încercaţi să aplicaţi măsuri cât mai repede!


Horoscop 27 februarie - 5 martie 2017, Taur:

În zilele de 28 februarie și 1 martie, este posibil să fiţi agitaţi/te peste măsură, fiindu-vă destul de greu să vă stăpâniţi nervii. Cel mai probabil, acest lucru se întâmplă din cauza faptului că treceţi printr-o perioadă stresantă. Sportul sau ședințele de yoga v-ar putea ajuta să vă calmaţi și să vă recăpătaţi echilibrul interior. În definitiv, ține numai de voi să vă refaceţi.


Horoscop 27 februarie - 5 martie 2017, Gemeni:

În zilele de 2 şi 3 martie, Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul vostru general, indiciu cum că există riscul ca echilibrul vostru interior să aibă destul de mult de suferit. Poate că vă lipsește sentimentul de stabilitate și siguranță. Gândiţi-vă că totul se petrece în mintea voastră și tot de ea depinde să vă stabilizaţi!


Horoscop 27 februarie - 5 martie 2017, Rac:

În zilele de 2 şi 3 martie, Luna se mişcă prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn cum că v-ar putea veni în minte tot felul de scenarii, care mai de care mai rupte de realitate. Ar fi bine să rămâneţi realişti/ste și să vă daţi seama că nu sunt altceva decât produse ale temerilor, frustrărilor sau nemulțumirilor voastre. În voi stă puterea de a le alunga înainte să vă facă rău.


Horoscop 27 februarie - 5 martie 2017, Leu:

Pe parcursul întregii săptămâni v-aţi putea confrunta cu mici crize existențiale sau de spiritualitate, cu atât mai mult dacă treceţi printr-o perioadă grea. Aţi putea fi tentaţi/te să vă puneţi întrebări ale căror răspunsuri sunt dificil de aflat. Poate dacă aţi lăsa lucrurile să îşi urmeze cursul și v-aţi adapta la situațiile care apar, v-ar fi ceva mai ușor.


Horoscop 27 februarie - 5 martie 2017, Fecioară:

Trataţi lucrurile normal, ţinându-vă de obiceiurile voastre care, de regulă, sunt unele sănătoase! Căutaţi să vă faceţi timp pentru sport, luaţi masa la ore fixe și puneţi-vă să dormiţi devreme! Aşadar, se recomandă să daţi în continuare dovadă de echilibru în toate.


Horoscop 27 februarie - 5 martie 2017, Balanţă:

În ziua/lele de 2 și/sau 4 martie, este posibil să nu vă simţiţi tocmai în apele voastre. Cel mai probabil, vă confruntați cu unele stări ciudate de disconfort a căror cauză vă este greu să o depistaţi. Dacă acestea persistă pe tot parcursul zilei, ar fi bine să treceţi pe la doctor. În caz contrar, există riscul ca acestea să se agraveze. Este în puterea voastră să luaţi atitudine la momentul potrivit și să preveniţi acest lucru.


Horoscop 27 februarie - 5 martie 2017, Scorpion:

Pe parcursul întregii săptămâni, există riscul ca starea voastră de bine să fie deranjată de stări de disconfort destul de puternice. Dacă acestea nu sunt doar un fenomen episodic, vă recomand să mergeţi la doctor. Altfel, există riscul să se agraveze sau chiar să degenereze într-o afecțiune în toată regula. Dacă luaţi măsuri încă de la început, vă puneţi la adăpost de acest risc.


Horoscop 27 februarie - 5 martie 2017, Săgetător:

În zilele de 2 şi 3 martie, Luna tranzitează casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că ar fi bine să evitaţi alimentele grase care v-ar putea cădea greu. Dacă vă simţiţi totuși balonaţi/te chiar dacă aţi consumat ceva ușor, ar fi timpul să faceţi puțină mișcare. Prin urmare, este necesar să aveţi mai multă grijă de organismul vostru spre sfârșitul săptămânii. Nu vă dedaţi exceselor!


Horoscop 27 februarie - 5 martie 2017, Capricorn:

În zilele de 2 şi 3 martie, Luna se perindă prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că dacă v-aţi programat activități cu grad crescut de risc de accidente spre sfârșitul săptămânii, ar fi bine să le amânaţi dacă nu sunteţi prea îndemânatici/e atunci. În caz contrar, s-ar putea să vă loviţi la mâini și să trageţi de pe urma faptului că nu le-aţi lăsat pe altă dată. Fiţi prevăzători/are și va fi bine!


Horoscop 27 februarie - 5 martie 2017, Vărsător:

Diferențele de mentalitate și prejudecățile ar putea constitui cauza principală a neînţelegerilor dintre voi și cei de lângă voi săptămâna aceasta. Nu este nimic rău în a dezbate tot felul de lucruri, dar luaţi aminte că nu este decât un pas până la o ceartă în toată regula. Prin urmare, abţineţi-vă și nu ridicaţi tonul, chiar dacă punctele de vedere ale interlocutorilor nu coincid aproape deloc cu ale voastre.


Horoscop 27 februarie - 5 martie 2017, Peşti:

În zilele de 2 și 4 martie, astrele conspiră la starea voastră de bine. Pare că vă simţiţi excelent în pielea voastră și sunteţi optimişti, chiar dacă lucrurile poate nu merg conform planului. Cu toate acestea, ar fi bine să nu vă opriţi din a lucra la optimismul vostru. În caz contrar, s-ar putea să treceţi în cealaltă extremă când vă așteptați mai puțin.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS