Horoscop Urania zilnic: joi, 6 octombrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 6 octombrie 2016


Horoscop 6 octombrie 2016, Berbec:

Astăzi vă supără nişte probleme pe care le are animăluţul vostru de companie. Din păcate, se simte cam rău şi sunteţi nevoiţi să îl duci la veterinar. Nu este însă vorba de nimic grav, iar viteza voastră de reacţie îl salvează de la probleme mai importante. Sunteţi cei mai buni stăpâni.


Horoscop 6 octombrie 2016, Taur:

Sunteţi foarte atenţi la detalii azi, ceea ce vă ajută să detectaţi nota de falsitate din vocea unei cunoştinţe care vrea să vă tragă pe sfoară. După ce o veţi demasca, îşi va cere scuze neîncetat, dar chiar şi atunci vă daţi seama că nu vorbeşte serios. Ar fi de preferat să vă distanţaţi de ea.


Horoscop 6 octombrie 2016, Gemeni:

Astăzi vă veţi compromite relaţia pe care o aveţi cu unul dintre părinţi sau cu o rudă mai în vârstă. Din păcate, aceasta se supără pentru că nu i-aţi cerut ajutorul sau sfatul într-o situaţie dificilă şi că aţi preferat să vă îndreptaţi spre unul dintre prietenii voştri. Oricât încercaţi să îi explicaţi care a fost contextul, nu reuşiţi să reparaţi nimic.


Horoscop 6 octombrie 2016, Rac:

Joi vă faceţi o relaţie importantă în domeniul vostru de activitate. Vă întâlniţi din întâmplare cu o persoană care are aceleaşi preocupări ca voi şi îi împărtăşiţi proiectele voastre viitoare, fără să ştiţi că vă aflaţi în compania unei autorităţi în afaceri. Va fi impresionată de voi şi vă va promite chiar că vă susţine.


Horoscop 6 octombrie 2016, Leu:

Azi faceţi o achiziţie importantă, la care visaţi de ceva vreme. Aşteptaţi răbdători comanda voastră şi constataţi cu stupoare că ajunge chiar mai devreme decât credeaţi, ceea ce vă va creşte şi mai tare satisfacţia. Sunteţi atât de fericiţi, că nici măcar neplăcerile minore ale zilei nu vă mai deranjează.


Horoscop 6 octombrie 2016, Fecioară:

Atenţia pe care o oferiţi carierei în această perioadă vi se pare naturală, dat fiind faptul că traversaţi o perioadă propice, în care aveţi şanse foarte mari să vă remarcaţi. Cu toate acestea, fiind atât de ocupaţi, veţi rata un eveniment important de familie şi va trebui să vă confruntaţi cu reproşurile vehemente ale celor dragi.


Horoscop 6 octombrie 2016, Balanţă:

Trebuie să cumpăraţi azi un cadou sau să organizaţi un eveniment în familie, destul de important. Nu vă zgârciţi la bani, sunt de părere astrele, ci faceţi investiţiile necesare, deoarece acestea vor avea o pondere importantă în imaginea pe care o aveţi în faţa celor dragi. Nu uitaţi cât sunt de importanţi.


Horoscop 6 octombrie 2016, Scorpion:

Toate iniţiativele voastre au succes azi, mai ales cele profesionale. Reuşiţi să câştigaţi admiraţia tuturor graţie unui proiect individual sau a unei idei absolut revoluţionare, care a fost exclusiv opera voastră. Toată lumea vă felicită şi, mai mult, este posibil să primiţi un premiu pentru strădania voastră.


Horoscop 6 octombrie 2016, Săgetător:

Astăzi începeţi să fiţi tot mai obsedaţi de a duce o viaţă sănătoasă. Vă veţi arunca toate alimentele periculoase din frigider şi veţi face loc fructelor şi legumelor de sezon. În plus, vă faceţi abonament la cea mai apropiată sală şi decideţi că este cazul să reînnodaţi legătura cu sportul.


Horoscop 6 octombrie 2016, Capricorn:

Ziua de joi este generoasă cu viaţa voastră profesională. Dacă mergeţi la un interviu sau sunteţi testaţi la muncă, veţi constata că vă descurcaţi foarte bine, fără să fi depus prea multe eforturi. Sunteţi fermecători şi convingeţi pe oricine să vă facă pe plac; ar trebui să profitaţi de aceste momente.


Horoscop 6 octombrie 2016, Vărsător:

Aveţi mare grijă cu ceea ce spuneţi azi, pentru că veţi fi prost înţeleşi şi nişte simple observaţii se pot transforma în originea unei crize. Nu sunteţi deloc atenţi la cuvintele pe care le folosiţi şi resentimentele faţă de o persoană vă scapă de sub control. Abia la sfârşit veţi realiza ce aţi afirmat şi vă va părea rău, dar va fi prea târziu.


Horoscop 6 octombrie 2016, Peşti:

Simţiţi azi o atracţie irezistibilă faţă de o persoană pe care abia aţi cunoscut-o. Toată ziua vă gândiţi la ce ar putea fi între voi şi percepeţi cuvintele sale politicoase ca pe o formă de flirt. Nu mai aveţi răbdare şi la finalul serii vă veţi mărturisi dragostea, fără rezultat, însă, pentru că ea nu simte acelaşi lucru.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS