Horoscop Urania zilnic: vineri, 7 octombrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 7 octombrie 2016


Horoscop 7 octombrie 2016, Berbec:

Deşi pare greu de crezut, astăzi voi sunteţi cele mai calme persoane din anturajul vostru. Prietenii şi familia se enervează foarte uşor şi îşi pierd cumpătul imediat, iar serenitatea pe care o afişaţi îi scoate din sărite şi îi determină să îşi verse nervii asupra voastră. Voi le răspundeţi însă cu un zâmbet paşnic, care le arată că este cazul să îşi ceară scuze.


Horoscop 7 octombrie 2016, Taur:

Astăzi decideţi să faceţi nişte schimbări în educaţia copilului vostru sau a unui membru mai tânăr al familiei, pe care le doreaţi de multă vreme. Reuşiţi să îl mutaţi la o altă şcoală sau să îi găsiţi un profesor extraordinar, care să îl ajute cu lecţiile. Sunteţi încântaţi la culme, pentru că aţi făcut un pas important pentru viitorul vostru.


Horoscop 7 octombrie 2016, Gemeni:

Astăzi vă asumaţi rolul de mentor sau de profesor pentru un coleg de muncă sau chiar pentru o rudă a voastră, care nu se descurcă cu studiul. Deşi la început vă simţiţi complet nepregătiţi, vă daţi seama în curând că vă pricepeţi la educaţie şi că v-ar plăcea să continuaţi cu această activitate. Nu sunt excluse nişte cursuri de pedagogie.


Horoscop 7 octombrie 2016, Rac:

Aparatura cu care lucraţi dă chix azi, ceea ce vă va enerva la culme. Riscaţi ca maşina voastră să facă pană când vă este lumea mai dragă sau computerul de la birou să se strice tocmai când eraţi pe punctul de a încheia un proiect important. Sper că aveţi o măsură de rezervă, pentru că vă va fi foarte greu să recuperaţi ce aţi pierdut.


Horoscop 7 octombrie 2016, Leu:

Sunteţi din ce în ce mai preocupaţi de o problemă pe care, oricât de mult aţi încerca să o ignoraţi, continuă să apară în viaţa voastră. Şi azi veţi încerca să vă retrageţi din calea sa, mergând la cumpărături sau vizitând o prietenă, dar, chiar dacă reuşiţi să vă detaşaţi, atunci când ajungeţi acasă va trebui să daţi din nou piept cu coşmarul vostru.


Horoscop 7 octombrie 2016, Fecioară:

Azi decideţi să vă răsfăţaţi, mai ales că aţi muncit intens în ultima perioadă şi simţiţi că meritaţi să faceţi şi ceva pentru voi. Mergeţi la cumpărături sau pur şi simplu renunţaţi la dietă şi vă relaxaţi în compania unei prăjituri decadente. Vă veţi simţi atât de bine, încât vă veţi reface potenţialul de energie pentru tot restul săptămânii.


Horoscop 7 octombrie 2016, Balanţă:

Unul dintre cei mai puternici rivali ai voştri are un moment de slăbiciune azi şi voi descoperiţi că aveţi ocazia perfectă de a vă debarasa de el odată pentru totdeauna. Cu toate acestea, partea voastră pozitivă învinge şi îi daţi în schimb o mână de ajutor. Nu îşi va schimba atitudinea, dar voi sunteţi mândri de voi şi asta este tot ceea ce contează.


Horoscop 7 octombrie 2016, Scorpion:

Pregătiţi-vă pentru o dezamăgire serioasă în dragoste. Aflaţi că persoana cu care ieşiţi de ceva vreme şi cu care aveaţi impresia că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă nu are aceleaşi sentimente pentru voi. Vestea vă ia prin surprindere, mai ales că vă făcuseşi planuri cu privire la un viitor împreună.


Horoscop 7 octombrie 2016, Săgetător:

Nu vă aşteptă o zi uşoară azi, dar nici nu mai contează, pentru că aveţi parte de toată susţinerea familiei şi a prietenilor. Chiar dacă trebuie să depăşiţi nişte greutăţi, cuvintele de încurajare şi vorbele dulci ale celor dragi fac ca totul să pară mai uşor, iar la finalul zilei veţi fi chiar recunoscători pentru viaţa voastră.


Horoscop 7 octombrie 2016, Capricorn:

Azi vă lărgiţi universul cultural graţie întâlnirii cu o persoană străină sau care şi-a petrecut o mare parte a vieţii călătorind. Perspectiva pe care v-o oferă este una excepţională şi vă face să vă întrebaţi dacă nu cumva ar fi mai bine să renunţaţi la locul de muncă pentru a vă plimba şi voi în jurul lumii.


Horoscop 7 octombrie 2016, Vărsător:

Vă aşteaptă provocări înfiorătoare la muncă, acolo unde trebuie să faceţi faţă cerinţelor continue ale şefului vostru, după ce o mare parte din colegi sunt bolnavi sau nu vin la muncă. La finalul zilei sunteţi epuizaţi şi nu vă gândiţi decât la patul cald de acasă, dar nu veţi avea parte de el, pentru că trebuie să rezolvaţi şi problemele urgente ale familiei voastre.


Horoscop 7 octombrie 2016, Peşti:

Azi veniţi cu idei pe care şeful vostru le consideră extraordinare sau puneţi la cap un proiect care îl impresionează. Să nu vă aşteptaţi să fiţi răsplătiţi financiar, dar laudele la adresa voastră nu vor mai conteni, iar superiorul vă va avea în vedere pentru o promovare. Voi sunteţi fericiţi şi cu atât.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS