Horoscop Urania săptămânal: 10-16 octombrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 10-16 octombrie 2016


Horoscop 10-16 octombrie 2016, Berbec:

Luna Plină din data de 16 se manifestă plenar în casa vitalității voastre, fapt pentru care aţi putea simți un impuls de energie pe care riscaţi să nu vă daţi seama cum aţi putea să îl administraţi mai bine. Vi se recomandă să faceţi mişcare ori să vă ocupaţi de activități care în alt context erau epuizante pentru voi. În felul acesta, nu numai că vă consumaţi energia, dar faceţi și ceva util cu ea.


Horoscop 10-16 octombrie 2016, Taur:

Vă recomand să nu vă puneţi încrederea în persoanele care afișează zâmbete gratuit, dar ale căror intenții nu sunt prea bune. Ar fi bine, de asemenea, să nu răspândiţi bârfe și să nu vă implicaţi în comploturile de la birou. Există pericolul ca acest lucru să se întoarcă împotriva voastră mai devreme sau mai târziu. Fiţi atenţi!


Horoscop 10-16 octombrie 2016, Gemeni:

Luna Plină din ziua de 16 se manifestă plenar în casa proiectelor de grup și a planurilor de viitor, fapt pentru care ar trebui să le acordaţi o atenție sporită săptămâna aceasta. Mai mult, dacă aveţi în gând să atrageţi finanţatori pentru dezvoltarea unei idei de afaceri, v-ar putea apărea în cale chiar zilele acestea. Nu este nevoie decât să deschideţi larg ochii pentru a îi sesiza în timp record.


Horoscop 10-16 octombrie 2016, Rac:

Luna Plină din 16 octombrie se manifestă plenar în casa carierei din horoscopul vostru general, semn cum că viața voastră profesională va urma, cel puțin săptămâna aceasta, o curbă ascendentă. Dacă v-aţi axat pe acest domeniu al vieții voastre în ultimul timp, se prea poate să vă alegeţi cu o promovare sau măcar cu o îmbunătățire semnificativă a relației avute cu şefii voştri.


Horoscop 10-16 octombrie 2016, Leu:

Aşteptaţi-vă să vi se ofere şanse numeroase de a învăța lucruri noi, inclusiv despre domeniul în care activaţi. Acum ar fi momentul potrivit să vă înscrieţi la cursuri de calificare, reconversie profesională ori perfecționare continuă. Sunt avantajate chiar și delegațiile.


Horoscop 10-16 octombrie 2016, Fecioară:

Luna Plină din data de 16 se suprapune peste axa financiară din horoscopul vostru general, cu mențiunea că, în cazul vostru, se face simțită cel mai mult în casa banilor și a bunurilor deținute în comun cu terțe persoane. Când vine vorba de negocierile de ordin financiar sau de tocmelile dintre voi, ar fi bine să nu vă permiteți să fiţi grăbiţi. Altfel, veţi avea mult de tras.


Horoscop 10-16 octombrie 2016, Balanţă:

Luna Plină din ziua de 16 își face simțită influența în casa asociaților, clienților și a colaboratorilor care pot deveni nechibzuiţi și impulsivi de la un moment la celălalt. Capacitatea voastră de a readuce armonia în orice context social v-ar putea ajuta în acest sens, deci contaţi pe ea și pe tactul și diplomația care vă caracterizează.


Horoscop 10-16 octombrie 2016, Scorpion:

Luna Plină din 16 octombrie se manifestă plenar chiar în casa sănătății fizice din horoscopul vostru general. Avertizările ar fi acelea că durerile de cap și micile accidente în acea regiune a corpului vă dau târcoale la tot pasul, deci încercaţi să daţi dovadă de îndemânare dacă nu vă doriţi să aveţi de-a face de pe urma lor. Șansele sunt mari să nu puteți reuși totuși acest lucru în întregime.


Horoscop 10-16 octombrie 2016, Săgetător:

Ar fi bine să vă feriţi de mesele grele, dar mai ales să nu fiţi delăsători la adresa a ceea ce ține de organismul vostru, mai ales în ultima zi din săptămâna aceasta. Altfel, șansa de a fi puşi în situația de a trata o afecţiune bazată pe stres crește exponenţial. Iată un moment tocmai bun să aveţi grijă de voi.


Horoscop 10-16 octombrie 2016, Capricorn:

Luna Plină din data de 16 își face simțită influența și în casa carierei din horoscopul vostru general. Urmările s-ar putea să nu fie cele mai fericite, cel mai probabil pentru că vă preocupă mai mult ceea ce se întâmplă acasă decât ceea ce se petrece la serviciu. O atitudine echilibrată pe ambele planuri vă poate ajuta să ocoliţi acuzele pe care aţi putea să le primiţi din partea superiorilor sau familiei.


Horoscop 10-16 octombrie 2016, Vărsător:

Luna Plină din 16 octombrie vă stimulează abilitățile de comunicare și socializare. Nu este nimic rău în a avea un ton al vocii asertiv, dar luaţi aminte că granița cu agresivitatea este rareori ușor de găsit. Ar fi bine să faceţi ceva în acest sens și să vă autoanalizaţi din când în când. Doar așa puteți preveni situațiile în care ceilalți vă cataloghează drept nişte persoane care vorbesc și abia apoi gândesc.


Horoscop 10-16 octombrie 2016, Peşti:

Aşteptaţi-vă să fiţi ceva mai activi cât privește rotunjirea veniturilor și/sau valorificare economiilor. Din acest punct de vedere, se poate spune că nu veţi duce lipsă de nimic săptămâna aceasta, iar situația voastră financiară va avea numai de câștigat de pe urma acestui lucru.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS