Horoscop Urania săptămânal: 31 octombrie - 6 noiembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 31 octombrie - 6 noiembrie 2016


Horoscop 31 octombrie - 6 noiembrie 2016, Berbec:

În intervalul 1-3 noiembrie, v-ar putea prinde pe neaşteptate un telefon, un mesaj sau un e-mail din partea unei persoane dragi din afara ţării. De data aceasta, ar fi bine să menţineţi contactul stabil. În rest, se prefigurează o săptămână bună pentru persoanele născute în semnul Berbecului. Toată lumea va observa și va reacționa la faptul că vă simţiţi foarte bine în pielea voastră.


Horoscop 31 octombrie - 6 noiembrie 2016, Taur:

În intervalul 31 octombrie - 3 noiembrie, dar mai ales în prima zi a săptămânii, momentele petrecute alături de partener/ă fie vă apropie și mai mult, fie creează scântei între voi care riscă să conducă la neînţelegeri. Poate ar fi bine să evitați subiectele de discuție care obișnuiesc să vă aducă la certuri. Tot atunci ar fi un moment favorabil să vă axaţi pe planurile de viitor ale cuplului în care vă aflaţi.


Horoscop 31 octombrie - 6 noiembrie 2016, Gemeni:

În intervalul 2-4 noiembrie, persoanele născute în această zodie ar putea ajunge în situația de a îşi da seama că s-au îndrăgostit de un/o prieten/ă și că sentimentele sunt reciproce. Ar fi indicat să vă gândiţi de două ori dacă este sau nu înțelept să marșați în direcția unei relații. Există pericolul ca lucrurile să nu meargă și să nu mai puteți rămâne amici.


Horoscop 31 octombrie - 6 noiembrie 2016, Rac:

Intervalul 31 octombrie - 5 noiembrie poate schimba puţin atmosfera dintre voi și persoana iubită. În funcție de cum vă adaptaţi la vibrațiile acelor zile, fie se amplifică conexiunea voastră emoțională, fie ajungeți la neînţelegeri. Ar fi bine totuși să nu condimentați lucrurile prin certuri.


Horoscop 31 octombrie - 6 noiembrie 2016, Leu:

Dacă aveţi destul timp liber în ziua de 1 noiembrie, alegeţi să vi-l petreceţi în compania familiei, fie a celei întemeiate de voi, fie a celei din care proveniţi. Vă va face bine să staţi mai mult cu persoanele dragi. În intervalul 1-3 noiembrie, astrele favorizează, de asemenea, întâlnirile romantice, precum și relațiile consacrate. Vă puteți apropia mai mult de partener/ă dacă vă deschideți sufletele.


Horoscop 31 octombrie - 6 noiembrie 2016, Fecioară:

Ziua de 1 noiembrie se poate dovedi favorabilă discuțiilor de la suflet la suflet purtate cu persoana iubită, deci nu vă feriţi să vă verbalizaţi gândurile și trăirile. Partenerul/a vă înțelege mai bine decât speraţi emoțiile voastre. Dacă dispuneţi de suficient timp liber în penultima zi a săptămânii, alegeţi să le faceţi o vizită părinților. Petreceți timp împreună și puneți-vă la curent cu ce s-a mai întâmplat în viețile voastre de curând.


Horoscop 31 octombrie - 6 noiembrie 2016, Balanţă:

Intervalul 1-3 noiembrie, se arată a fi unul prielnic pentru a clarifica neînțelegeri cu partenerul/a de viață și/sau cu rudele apropiate, deci aduceţi în discuţie chestiunile spinoase și spuneţi lucrurilor pe nume. În acest fel, se evită orice discuție în contradictoriu cu aceștia la sfârşitul săptămânii. Altfel, se arată un weekend cu destul de mari bătăi de cap.


Horoscop 31 octombrie - 6 noiembrie 2016, Scorpion:

Ziua de 1 noiembrie este favorabilă pentru a vă da întâlniri dacă nu aveţi partener/ă, dar și de a petrece timp alături de copii în cazul în care v-aţi întemeiat deja o familie. Din câte se pare, reuşiţi să vă daţi seama ce îşi doresc și să le asiguraţi clipe unice în compania voastră. În zilele de 4 şi 5 noiembrie, climatul astral încurajează întâlnirile cu rudele apropiate, deci vizitaţi-i pe cei dragi.


Horoscop 31 octombrie - 6 noiembrie 2016, Săgetător:

Merită menționat faptul că ar fi indicat să petreceţi mai mult timp în compania persoanelor dragi, dar mai ales a părinților, în prima zi a săptămânii. În zilele de 5 şi 6 noiembrie, ar fi bine să vă rezervaţi momente alături de persoana iubită. În acest fel, reușiți să vă bucurați unul de celălalt.


Horoscop 31 octombrie - 6 noiembrie 2016, Capricorn:

Zilele de 31 octombrie și 1 noiembrie sunt prielnice din punct de vedere astral pentru a ieși cu amicii ori a onora invitații la evenimente care vă pot aduce în contact cu persoane care vă împărtășesc viziunile și idealurile. Sâmbăta s-ar preta a fi petrecută cu persoanele dragi, deci încercaţi să le oferiţi suficient din timpul lor. În acest fel, nu vă vor acuza că i-aţi neglijat peste săptămână pentru a vă ocupa de alte treburi.


Horoscop 31 octombrie - 6 noiembrie 2016, Vărsător:

În intervalul 1-3 noiembrie, viața voastră socială urmează o curbă ascendentă, moment numai bun să ieşiţi cu amicii și să interacţionaţi cu persoane care au idealuri și viziuni similare cu ale voastre. Ziua de 5 noiembrie se prefigurează a fi una favorabilă atât pentru întâlnirile cu prietenii, cât și pentru cele romantice sau puteți găsi o cale de a le combina.


Horoscop 31 octombrie - 6 noiembrie 2016, Peşti:

În zilele de 4 şi 5 noiembrie, sunt șanse să fiţi mai activi social decât în mod obișnuit, moment mai mult decât potrivit să cunoaşteţi persoane noi de la care aveţi cu siguranță multe de învățat. Este posibil ca, în acest fel, să se sudeze unele parteneriate care să se fructifice printr-o colaborare profesională. În rest, pe plan familial și sentimental nu se întrevăd schimbări radicale.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS