Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 29 octombrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 29 octombrie 2016


Horoscop 29 octombrie 2016, Berbec:

Aţi planificat o petrecere în cursul serii şi toată ziua vă gândiţi numai la cum se va desfăşura. Vă întrebaţi constant dacă decoraţiile voastre îi vor impresiona pe invitaţi şi dacă muzica şi mâncarea vor fi apreciate. Nu vă mai stresaţi degeaba, totul va decurge de minune şi vă veţi distra excelent.


Horoscop 29 octombrie 2016, Taur:

Faceţi notă discordantă azi cu toţi colegii voştri! Ei vor să conceapă proiectul vostru comun într-un anume fel, dar voi consideraţi că aveţi o idee mai bună. Vă veţi separa de grup şi veţi prefera să vă rezolvaţi singuri partea. Deşi la început sunteţi încântaţi de independenţa voastră, cu timpul veţi ajunge să vă simţiţi singuri.


Horoscop 29 octombrie 2016, Gemeni:

Sunteţi melancolici şi uşor deprimaţi azi, deşi nu aveţi un motiv clar pentru care vă simţiţi aşa. Sunteţi însă norocoşi, deoarece prietenii voştri vin în vizită la voi şi reuşesc să vă scoată din această stare cu glumele lor. Vă veţi recăpăta buna dispoziţie până la lăsarea serii.


Horoscop 29 octombrie 2016, Rac:

Întâlniţi azi o persoană extrem de plăcută, de care vă ataşaţi imediat şi care pare că are aceleaşi sentimente pentru voi. Aflaţi însă curând că nu este prea apreciată de grupul vostru de prieteni şi că aceştia nu vor să o primească alături de ei. Vă deziceţi şi voi imediat de ea, stabilindu-vă clar preferinţele.


Horoscop 29 octombrie 2016, Leu:

Începeţi să fiţi din ce în ce mai convinse că iubitul vostru are pe altcineva! Intuiţia este cea care vă şopteşte acest crunt adevăr, iar voi nu găsiţi resursele pentru a i vă opune. Din păcate şi astrele consideră că aveţi dreptate şi că el nu vă mai este fidel. Oferiţi-i însă prezumţia de nevinovăţie şi discutaţi înainte cu el.


Horoscop 29 octombrie 2016, Fecioară:

Probabil vă gândiţi deja la weekend, dar astrele vă recomandă să fiţi foarte atenţi la muncă, pentru că riscaţi să comiteţi o greşeală destul de gravă, pe care nu o veţi repara prea uşor. Nu este nici măcar o eroare din neştiinţă, ci este cauzată cu totul de neatenţie. Aveţi grijă!


Horoscop 29 octombrie 2016, Balanţă:

Primiţi azi o propunere de parteneriat care are drept obiect chiar activitatea voastră preferată sau hobby-ul pe care îl îndrăgiţi. Problema este că va trebui să lucraţi cu cineva pe care nu îl placeţi sau care se află într-un alt oraş. Vă gândiţi foarte mult dacă să acceptaţi sau nu, mai ales că sunteţi foarte confortabili cu viaţa pe care o duceţi acum.


Horoscop 29 octombrie 2016, Scorpion:

Aveţi parte de o zi cu suişuri şi coborâşuri. Veţi primi o veste bună pe plan profesional, care ţine de o promovare sau de un proiect nou, interesant, dar în acelaşi timp sunteţi informaţi că o rudă apropiată se simte foarte rău. Deja nu mai contează bucuria.


Horoscop 29 octombrie 2016, Săgetător:

Puneţi azi la cale o afacere sau un parteneriat care vă va aduce mulţi bani. Nu este exclus nici să primiţi o mărire de salariu sau să vi se finanţeze o idee. Decideţi să investiţi toată această sumă într-o super vacanţă, hotărâre pe care şi astrele v-o aplaudă, considerând-o genială!


Horoscop 29 octombrie 2016, Capricorn:

Terminaţi mai repede munca azi, dar faptul că vă aşteaptă un weekend fără niciun plan vă face să simţiţi că duceţi o viaţă lipsită de perspective. Mai rău, vă întâlniţi şi cu un prieten care are aceleaşi idei ca şi voi şi care se plânge de ceea ce i se întâmplă. Vă veţi înrăutăţi starea reciproc.


Horoscop 29 octombrie 2016, Vărsător:

Aflaţi nişte veşti rele azi la muncă, care vă vor pune pe gânduri. Este posibil ca programul vostru de lucru să devină mai aglomerat, să vi se scadă salariul sau să pierdeţi nişte privilegii pe care le aveaţi înainte. Deşi situaţia este temporară, vă va fi într-adevăr greu în următoarea perioadă.


Horoscop 29 octombrie 2016, Peşti:

Aveţi parte de un început greoi într-o nouă relaţie. Deşi vă place persoana cu care vreţi să fiţi, pare că niciunul dintre voi nu reuşeşte să găsească momentul potrivit pentru o apropiere. Lipsa romantismului vă afectează profund, dar astrele consideră că lucrurile se vor schimba şi că aceasta poate fi marea iubire a vieţii voastre.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS