Horoscop Urania zilnic: vineri, 28 octombrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 28 octombrie 2016


Horoscop 28 octombrie 2016, Berbec:

Este o zi excelentă pentru voi, mai ales din punct de vedere profesional. Veţi avea parte de multiple realizări la locul de muncă, acolo unde reuşiţi să duceţi la bun sfârşit un proiect extrem de dificil. Şeful vostru vă va aprecia pentru eficienţa voastră şi vă va oferi o provocare şi mai mare, ceea ce vă încântă!


Horoscop 28 octombrie 2016, Taur:

Sunteţi mănaţi azi de o curiozitate extremă, mai ales pentru firea voastră, de obicei atât de discretă. Vreţi neapărat să aflaţi un detaliu care vă intrigă din viaţa unei colege de muncă şi o tot bateţi la cap să vă povestească. Aceasta cedează până la urmă, iar voi îi vei oferiţi un sfat bun, dar tot timpul pierdut vă va afecta un proiect pe care nu îl mai puteţi duce la bun sfârşit.


Horoscop 28 octombrie 2016, Gemeni:

Este posibil să plecaţi de acasă cu bluza pe dos sau să vă rupeţi pantalonii fără să vă daţi seama. Din fericire, o colegă de la muncă este înarmată cu o trusă salvatoare, dar voi nu vă puteţi opri să vă gândiţi câtă lume v-a văzut deja în această stare.


Horoscop 28 octombrie 2016, Rac:

Aveţi o dispoziţie foarte proastă şi sunteţi cu moralul la pământ. Vi se pare că orice vi se întâmplă este un mic dezastru şi că singura alinare pe care o puteţi găsi este în lumea voastră interioară. Poate că ar fi mai bine să vă luaţi liber şi să amânaţi orice sarcină pentru o altă zi, în care vă veţi simţi mai bine.


Horoscop 28 octombrie 2016, Leu:

Nimeni nu vă înţelege azi, sau cel puţin asta este concluzia pe care o trageţi după ce încercaţi în zadar să explicaţi o idee nouă mai întâi persoanei iubite şi apoi colegilor de muncă. Cu toţii au însă acelaşi răspuns, că nu este posibil ceea ce vă doriţi voi. Până la urmă, vă lăsaţi păgubaşi şi decideţi să nu mai vorbiţi cu niciunul dintre ei.


Horoscop 28 octombrie 2016, Fecioară:

Azi decideţi în sfârşit să vă apucaţi de nişte exerciţii fizice, pe care le-aţi tot amânat în ultima vreme. Voiaţi de multă vreme să faceţi o schimbare în bine, iar starea deplorabilă pe care o aveţi azi vă împinge să vă daţi seama că a venit momentul să introduceţi sportul în viaţa voastră; vă faceţi un abonament scump, dar nu realizaţi nimic concret momentan.


Horoscop 28 octombrie 2016, Balanţă:

Azi faceţi o achiziţie la care visaţi de mult, la un super preţ. Nimănui nu îi vine să creadă ce noroc aţi avut, dar voi ascundeţi un mic secret; produsul pe care l-aţi cumpărat nu este nou, dar nu aţi spune asta pentru nimic în lume, deoarece aveţi impresia că v-ar scădea prestigiul.


Horoscop 28 octombrie 2016, Scorpion:

Aveţi grijă, pentru că azi riscaţi să vă alegeţi cu un duşman nou la muncă! Faceţi o observaţie pe care voi o consideraţi nevinovată, dar care este de fapt extrem de răutăcioasă. Persoana în cauză nu se va lăsa şi vă aruncă la rândul ei săgeţi veninoase. Şeful abia vă desparte, iar voi nu veţi scăpa pe viitor de ura ei.


Horoscop 28 octombrie 2016, Săgetător:

Aveţi un nou iubit, care o dă azi în bară într-un mod care vouă vi se pare amuzant sau drăgălaş. Vă sunaţi repede prietenele pentru a le povesti păţania, dar veţi fi surprinse în plin fapt. El nu va înţelege care erau intenţiile voastre şi se va simţi mai degrabă lezat. Abţineţi-vă, ca să nu vă degradaţi relaţia încă de la început!


Horoscop 28 octombrie 2016, Capricorn:

Întâlniţi azi o persoană fermecătoare, cuceritoare, care este extrem de interesată de voi şi vă pune o mie de întrebări. Deşi la început sunteţi flataţi de interesul pe care vi-l arată, după puţin timp totul începe să vi se pară extrem de ciudat. Nu vă temeţi, sunt însă de părere astrele, este doar impresionată de prezenţa voastră.


Horoscop 28 octombrie 2016, Vărsător:

Vă simţiţi generoşi azi şi decideţi să îi oferiţi o mână de ajutor celui mai mare duşman al vostru, aflat în cumpănă. Nu vă aşteptaţi ca gestul vostru frumos să fie apreciat, pentru că nu este cazul. Dimpotrivă, inamicul va zâmbi răutăcios, triumfător, dar vouă nici nu vă pasă; important este că sunteţi mândri de voi.


Horoscop 28 octombrie 2016, Peşti:

Ziua de vineri se va desfăşura lin, fără prea multe evenimente palpitante, dar totul se schimbă în cursul serii, atunci când primiţi un telefon de la o persoană cu care nu aţi mai vorbit de mult. Aceasta vă anunţă că se căsătoreşte sau că este însărcinată, dar surpriza cea mare este că bărbatul ei este un tip pe care voi îl placeţi mult. Veţi fi devastate!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS