Horoscop Urania zilnic: marţi, 6 septembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 6 septembrie 2016


Horoscop 6 septembrie 2016, Berbec:

Ziua de marţi se anunţă minunată pentru a vă implica în proiecte de artă, care presupun imaginaţie. Elanul vostru creativ este ridicat şi vă ajută să veniţi cu idei bune, originale şi incitante. Puteţi primi o mărire de salariu sau chiar o schimbare de responsabilităţi, care să se potrivească mai bine noilor voastre interese.


Horoscop 6 septembrie 2016, Taur:

Azi veţi fi o gazdă excelentă: nu înseamnă neapărat că trebuie să primiţi invitaţi la voi acasă, puteţi la fel de bine să ajutaţi un coleg nou de muncă să cunoască biroul sau să vă conduceţi amicii în locul vostru preferat şi să le fiţi ghid. Sunteţi comunicativi şi spirituali, ceea ce va uşura sarcina pe care v-o asumaţi.


Horoscop 6 septembrie 2016, Gemeni:

Veţi avea succes azi în măsura în care ştiţi să vă ţineţi gura închisă! Astrele sunt de părere că va trebui să daţi dovadă de disciplină şi să vă cenzuraţi pornirile rebele, chiar dacă pe moment vi se pare foarte nedrept ceea ce trăiţi. Doar aşa o veţi scoate la capăt cu bine!


Horoscop 6 septembrie 2016, Rac:

Abilităţile voastre de comunicare sunt foarte bune! Este un moment propice pentru a vă declara dragostea (chiar printr-o scrisoare romantică), de a vă cere iertare sau de a negocia o mărire de salariu. Ziua este excelentă şi pentru nativii care lucrează în vânzări!


Horoscop 6 septembrie 2016, Leu:

Azi vă vor chinui câteva probleme de sănătate, pe care nu le-aţi mai avut până acum! Este posibil să vă tulbure o alergie sau să aveţi dificultăţi cu digestia: deşi aveţi tendinţa de a considera neimportante aceste mici neplăceri, astrele sunt de părere că ele sunt semnul unor greşeli pe care trebuie să le corectaţi în stilul de viaţă.


Horoscop 6 septembrie 2016, Fecioară:

Ziua de 6 septembrie va fi una dificilă din punct de vedere emoţional, astrele considerând că riscaţi inclusiv să daţi piept cu depresia. Cheia în a trece cu bine peste aceste probleme stă într-o mai bună comunicare cu partenerul: apropierea de el vă va ajuta să rezistaţi elanului de tristeţe care v-a cuprins!


Horoscop 6 septembrie 2016, Balanţă:

Aveţi nevoie să convingeţi pe cineva apropiat că sunteţi capabili să realizaţi ce v-aţi propus: vă prezentaţi la un interviu, vreţi să determinaţi pe cineva să vă finanţeze un proiect sau pe şef să vă promoveze. Deşi nu va fi uşor, astrele sunt de părere că aveţi şanse de reuşită, atât timp cât veţi avea atitudinea potrivită.


Horoscop 6 septembrie 2016, Scorpion:

Ziua de marţi este o zi foarte bună pentru viaţa voastră personală. Vă puteţi duce relaţia la un nou nivel sau găsi un partener de nădejde într-un mediu în care nu v-aţi fi aşteptat: pe platformele de socializare sau în mijloacele de transport. Fiţi deschişi şi nu eliminaţi din start nicio posibilitate, chiar dacă vi se pare irealizabilă.


Horoscop 6 septembrie 2016, Săgetător:

Aveţi toate motivele să fiţi fericiţi în viaţa sentimentală azi: persoana iubită vă adoră, iar membrii familiei vă sunt aproape. Cu toate acestea, dificultăţile din viaţa profesională atârnă ca o sabie a lui Damocles deasupra capului vostru şi vă împiedică să vă bucuraţi aşa cum trebuie de aceste momente plăcute!


Horoscop 6 septembrie 2016, Capricorn:

Este un moment foarte bun pentru a face pace cu o persoană cu care aţi avut o ceartă sau cu care aţi trăit tensiuni recent! Sunteţi toleranţi şi extrem de deschişi, ceea ce vă va transforma în nişte parteneri foarte buni de discuţie. De asemenea, sunteţi capabili să vă recunoaşteţi greşelile, un alt atu în comunicare!


Horoscop 6 septembrie 2016, Vărsător:

O rivală, o persoană cu care vă certaţi frecvent sau pur şi simplu cineva care vă irită fără să facă nimic în mod special va dispărea azi din viaţa voastră, părăsind mediul care vă era comun. Veţi răsufla uşuraţi, simţind că vi se ridică o piatră de pe inimă. După ce aflaţi vestea, toate vă vor merge ca pe roate.


Horoscop 6 septembrie 2016, Peşti:

Bunăstarea de azi va depinde foarte mult de aşteptările voastre! Dacă nu aveţi niciun plan special şi acceptaţi să fiţi surprinşi de viaţa, veţi încheia ziua cu un zâmbet pe faţă. Dimpotrivă, dacă vă aşteptaţi să fie o zi semnificativă, veţi pune prea multă presiune pe voi şi veţi ajunge mai degrabă decepţionaţi!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS