Horoscop Urania săptămânal: 12-18 septembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 12-18 septembrie 2016


Horoscop 12-18 septembrie 2016, Berbec:

Axa peste care se suprapune Luna Plină din data de 16 septembrie simbolizează și munca, semn cum că vă așteaptă o săptămână destul de plină și agitată. Acest lucru se datorează, cel mai probabil, faptului că v-ar putea prinde din urmă unele sarcini de serviciu pe care le-aţi tot amânat sau de care nu v-aţi achitat complet. Oricare ar fi situația, adunaţi-vă forțele și faceţi treabă!


Horoscop 12-18 septembrie 2016, Taur:

Zilele de luni şi duminică vă pot da bătăi de cap și la locul de muncă, semn cum că vă așteaptă un început și un sfârșit de săptămână cam complicat la nivel profesional. Oricare ar fi situația, dacă preluaţi inițiativa îndreptării lucrurilor sau a concilierii, fiţi siguri că veţi întoarce orice situație neplăcută în favoarea voastră. Până la urmă, nu ține decât de voi să faceţi ca lucrurile să meargă înspre mai bine.


Horoscop 12-18 septembrie 2016, Gemeni:

Luna Plină din data de 16 septembrie se suprapune peste casa carierei și cea a familiei din horoscopul vostru general, cu mențiunea că resimţiţi cel mai acut efectele sale în perimetrul celei dintâi. S-ar părea că săptămâna aceasta vă preocupă serviciul într-atât de mult încât nu daţi atenția care se cuvine familiei. Este drept că apar rezultatele scontate pe plan profesional, dar încercaţi să fiţi echilibraţi.


Horoscop 12-18 septembrie 2016, Rac:

Pe fondul Lunii Pline din ziua de 16 septembrie, poate apărea perspectiva unei delegații la mare distanță de casă ori chiar în străinătate, a unui schimb de experiență, curs de calificare sau seminar organizat de o somitate din domeniul în care activaţi. Cert este că nu staţi pe loc săptămâna aceasta, activând în același timp pe mai multe fronturi. Vi se oferă ocazia să vă antrenaţi atenția distributivă.


Horoscop 12-18 septembrie 2016, Leu:

Luna Plină din 16 septembrie se suprapune peste axa finanțelor din horoscopul vostru general, cu mențiunea că, în ceea ce vă privește, resimţiţi efectele acestui eveniment astral în situația banilor și a bunurilor deținute în asociere cu terțe persoane. Mai multă rigoare și transparență ar fi necesară pe acest plan dacă în ultima vreme au apărut certuri pe această temă. Schimbaţi-vă atitudinea!


Horoscop 12-18 septembrie 2016, Fecioară:

Luna Plină din data de 16 septembrie poate aduce tensiuni pe plan relațional, dar mai ales în raport cu asociații, clienții, dar și colaboratorii. Puteți beneficia cu toții de pe urma legăturii voastre profesionale, deci căutaţi să descoperiţi cum anume vă puteți completa. Dacă nu faceți decât să vă scoateți ochii pentru diferențele dintre voi, nu veți realiza nimic din ce v-ați propus. Încercați să fiți o echipă.


Horoscop 12-18 septembrie 2016, Balanţă:

Luna Plină din ziua de 16 septembrie influențează destul de mult și climatul de la locul de muncă. Aşteptaţi-vă așadar să aveţi parte de o săptămână lucrătoare aglomerată și solicitantă, mai ales dacă nu reuşiţi să daţi dovadă de un randament constant. Poate că dacă aţi învăța să vă valorificaţi timpul mai bine, nu aţi mai fi într-o criză de timp continuă. Depinde doar de voi să vă organizaţi agenda eficient.


Horoscop 12-18 septembrie 2016, Scorpion:

Zilele de 12 şi 13 ar fi bine să nu faceţi investiții prea mari în planurile voastre de viitor sau în proiectele de grup. Se prea poate ca profiturile să apară mai târziu decât v-aţi așteptat și să rămâneţi în pană de bani până atunci. De asemenea, ar fi recomandat să nu împrumutați prietenii perioada aceasta sau măcar să vă gândiţi de două ori înainte de a le oferi o sumă generoasă. Riscaţi să nu o primiţi la timp.


Horoscop 12-18 septembrie 2016, Săgetător:

Pe fondul Lunii Pline din ziua de 16 septembrie, puteți sesiza unele schimbări și la nivel profesional. Poate că nu vor fi la fel de mari ca cele experimentate în plan casnic, dar fiţi siguri că astrele nu vor ocoli planul carierei. Atât timp cât daţi dovadă de simț de răspundere, consecvență și migală, totul va merge ca pe roate.


Horoscop 12-18 septembrie 2016, Capricorn:

Luna Plină din 16 septembrie vă semnalează faptul că vă așteaptă o săptămână plină la locul de muncă. Puteți avea parte de ședințe peste ședințe, întâlniri de tot felul sau de negocieri în vederea legării ori continuării unor parteneriate. Pregătiţi-vă așadar pentru zile în care nu puteți sta prea mult timp departe de telefon și laptop. Aveţi multe de rezolvat, deci folosiţi-vă timpul înțelept!


Horoscop 12-18 septembrie 2016, Vărsător:

Luna Plină din data de 16 septembrie se suprapune peste axa financiară din horoscopul vostru general, fapt pentru care sectorul financiar ar putea fi solicitat mai mult decât de obicei săptămâna aceasta. Ţineţi-vă o evidență clară a bugetului, nu cheltuiţi mai mult decât v-aţi propus și încercaţi cele mai bune oferte dacă intenţionaţi să vă achiziţionaţi ceva costisitor. Altfel, riscaţi să aveţi parte de unele pagube.


Horoscop 12-18 septembrie 2016, Peşti:

Luna Plină din ziua de 16 septembrie pune la încercare și relațiile cu clienții, asociații și colaboratorii. Este de așteptat ca în zilele în care urmează să vă fie mai dificil decât de obicei să conlucraţi cu ei. Poate dacă v-aţi concentra mai puțin pe chestiunile în privința cărora nu reușiți să ajungeți la un compromis, ați reuși să vă conectați pe aceeași frecvență și să faceți o treabă bună.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS