Horoscop Urania zilnic: luni, 5 septembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 5 septembrie 2016


Horoscop 5 septembrie 2016, Berbec:

O decizie spontană, pe care o credeţi în totalitate a voastră, este de fapt influenţată de altcineva, sunt de părere astrele, care v-a manipulat fără să vă daţi seama. Este adevărat, nu şi-a dat seama de ceea ce făcea, dar asta nu înseamnă că nu este la fel de vinovat pentru că v-a jucat pe degete.


Horoscop 5 septembrie 2016, Taur:

Mila este sentimentul care vă va anima azi! Compasiunea vă determină să vă implicaţi într-o activitate de voluntariat, să mergeţi să donaţi sau să ajutaţi o familie săracă. Nu numai că vă veţi simţi mult mai bine la sfârşitul zilei, dar veţi constitui şi un exemplu pentru cei din jur.


Horoscop 5 septembrie 2016, Gemeni:

Ziua de luni va fi una plăcută, armonioasă, atât timp cât veţi avea şi voi o atitudine pe măsură. Astrele consideră că este foarte important să daţi dovadă de flexibilitate şi să vă adaptaţi din mers tuturor circumstanţelor zilei: niciun plan nu are şanse de realizare, ceea ce nu înseamnă însă că nu veţi avea parte de înlocuiri mult mai plăcute.


Horoscop 5 septembrie 2016, Rac:

Norocul este azi de partea voastră, aşa că nu ar trebui să vă faceţi nicio grijă: dimpotrivă, nu vă abţineţi de la nimic din ceea ce vă doriţi şi nu evitaţi nici riscurile, pentru că ele vă vor modela o zi de vis. Intuiţia vi se dovedeşte remarcabilă, iar circumstanţele extrem de favorabile. Profitaţi!


Horoscop 5 septembrie 2016, Leu:

Ziua de ieri s-a dovedit mai dificilă, dar azi va fi de-a dreptul delicată! Oamenii cu care aţi avut ieri neînţelegeri acum refuză pur şi simplu să vă mai vorbească! Desigur, nici atitudinea voastră nu este cea mai potrivită, deoarece îi trataţi cu superioritate şi chiar cu aroganţă!


Horoscop 5 septembrie 2016, Fecioară:

Astăzi daţi o însemnătate foarte mare reputaţiei voastre, pe care o consideraţi cea mai importantă! Din această cauză, vă veţi comporta neloial cu persoana iubită sau cu un prieten apropiat, pe care nu îl ajutaţi pentru că sunteţi mai interesaţi de cum vă văd pe voi oamenii din jur. Veţi ajunge să suferiţi din această cauză.


Horoscop 5 septembrie 2016, Balanţă:

Fiţi atenţi la comportamentul celor din jur, pentru că cineva apropiat este pe cale să vă trădeze azi. Nu este neapărat vorba de persoana iubită, deşi poate fi şi cazul ei, ci de o prietenă care dezvăluie un secret unei rivale sau chiar de un membru al familiei. Fiţi cu ochii în patru!


Horoscop 5 septembrie 2016, Scorpion:

Deşi nu vă stă în caracter, azi simpatia faţă de oameni şi caracterul deschis, plăcut, vă vor aduce prieteni noi. Ziua de luni vă poate surprinde pe bancă, afară, sporovăind în compania vecinilor, sau la telefon cu o rudă cu care nu aţi mai vorbit de multă vreme. Veţi răspândi numai bucurie.


Horoscop 5 septembrie 2016, Săgetător:

Nu treceţi cu vederea proasta dispoziţie sau schimbările emoţionale bizare prin care trece un membru al familiei, deoarece există riscul ca acesta să traverseze o situaţie dificilă, despre care nu povesteşte nimănui. Întrebaţi-l despre ce este vorba, fiindcă astrele consideră că este ceva important la mijloc!


Horoscop 5 septembrie 2016, Capricorn:

Chiar dacă v-aţi pus în gând să lucraţi astăzi, astrele sunt de părere că ar trebui să renunţaţi la această idee şi să vă relaxaţi în schimb în mijlocul naturii. Din păcate, capacitatea voastră de concentrare este extrem de scăzută, aşa că nu veţi avea parte de momente glorioase la treabă.


Horoscop 5 septembrie 2016, Vărsător:

Luni aveţi şanse mari de îmbogăţire! Puteţi să găsiţi o sumă de bani pe jos, să câştigaţi la un concurs sau să aveţi parte de un cadou generos de la o persoană cu care în mod normal nu vă înţelegeţi. Nu vă faceţi însă planuri măreţe cu aceşti bani, ci mai degrabă cumpăraţi-vă ceva ce vă doreaţi de multă vreme.


Horoscop 5 septembrie 2016, Peşti:

Plănuiţi să ieşiţi în public azi, deoarece 5 septembrie este pur şi simplu o zi în care veţi străluci! Creativitatea, imaginaţia şi carisma voastră sunt cu totul impresionante şi vă vor ajuta să îi cuceriţi fără drept de apel pe cei din jur. Până la căderea serii, vi se vor propune o colaborare sau se va anunţa un flirt fierbinte!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS