Horoscop Urania zilnic: joi, 29 septembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 29 septembrie 2016


Horoscop 29 septembrie 2016, Berbec:

Chiar dacă sunteţi nişte persoane care au o disciplină de fier de obicei, în cursul dimineţii nu vă veţi putea abţine şi veţi ceda tuturor tentaţiilor. Nu ar fi nimic grav, dacă atitudinea voastră nu ar pune în pericol relaţia pe care o aveţi sau chiar serviciul. Evaluaţi de fiecare dată cât rău vă poate face respectivul capriciu şi ţineţi-vă pe poziţii!


Horoscop 29 septembrie 2016, Taur:

Nu trebuie să vă faceţi griji pentru riscurile pe care doriţi să vi le asumaţi azi, deoarece fiecare iniţiativă a voastră, chiar şi cele mai dramatice, vor fi susţinute de persoane cu o minte deschisă, care nu se codesc să afirme cu voce răspicată că sunt de partea voastră. Veţi beneficia de pe urma acestei atitudini mai ales la muncă, acolo unde vi se implementează o idee populară.


Horoscop 29 septembrie 2016, Gemeni:

O libertate pe care o aşteptaţi de multă vreme vă va fi în fine garantată astăzi, după o lungă aşteptare. Este posibil să vă despărţiţi de o persoană cu care nu vă mai înţelegeaţi deloc sau să vă daţi demisia de la un loc de muncă care v-a scos numai peri albi. Important este că sunteţi în sfârşit fericiţi.


Horoscop 29 septembrie 2016, Rac:

Aveţi mare grijă, deoarece lipsa de disciplină de care daţi dovadă în cadrul serviciului vă va fi azi pedepsită. Dacă v-aţi obişnuit să întârziaţi în ultima perioadă sau nu aveţi nicio problemă să îi spuneţi şefului în faţă ceea ce credeţi despre el, azi veţi avea de-a face cu o atitudine intransigentă din partea superiorilor, care nu mai acceptă nicio abatere din partea voastră.


Horoscop 29 septembrie 2016, Leu:

În cursul serii purtaţi o discuţie cu o persoană de care sunteţi interesaţi din punct de vedere sentimental, dar care nu pare la fel de afectuoasă ca şi voi. Vă puneţi însă tot farmecul la bătaie şi reuşiţi să îi atrageţi atenţia, aşa că puteţi sta liniştiţi: şansele de a fi al/a vostru/astră sunt foarte ridicate.


Horoscop 29 septembrie 2016, Fecioară:

Ziua de joi va fi una specială, mai ales pentru nativii care adoră să îşi demonstreze calităţile la muncă. Veţi avea un volum enorm de sarcini de rezolvat cât se poate de repede, dar partea pozitivă este că veţi beneficia şi de calităţile necesare pentru a vă afirma aşa cum vă doriţi.


Horoscop 29 septembrie 2016, Balanţă:

Ziua de astăzi este favorabilă ultimelor pregătiri pentru a pleca într-o călătorie sau pentru a vă muta într-un loc nou. Sunteţi plini de entuziasm, disciplinaţi şi extrem de atenţi, aşa că riscul de a uita ceva sau de a porni pe un pas greşit este cu totul inexistent.


Horoscop 29 septembrie 2016, Scorpion:

Aveţi o dispoziţie lejeră, sunteţi amuzanţi şi plini de viaţă, dar astrele consideră că ar trebui să renunţaţi la această atitudine, dacă vreţi ca ziua de joi să fie una reuşită din punct de vedere profesional. În total dezacord cu starea voastră, la muncă este un mediu serios, iar glumele şi şicanele voastre nu îşi au locul.


Horoscop 29 septembrie 2016, Săgetător:

Vă gândiţi toată ziua la întâlnirea cu prietenii, care va avea loc mai târziu în decursul serii, dar astrele consideră că reuniunea are puţine şanse de realizare. Unul dintre amicii voştri va anula pe ultima sută de metri, iar ceilalţi îi ţin isonul şi renunţă şi ei; din păcate, vă veţi duce acasă, singuri şi trişti.


Horoscop 29 septembrie 2016, Capricorn:

Suflecaţi-vă mânecile şi puneţi-vă pe treabă azi, deoarece vă aşteaptă o zi plină. Pe voi nu vă va deranja deloc volumul mare de muncă şi, ambiţioşi cum sunteţi, îi veţi face faţă cu brio. Cine trebuie să vă remarce o va face, aşa că lucrurile stau cum nu se poate mai bine pentru voi.


Horoscop 29 septembrie 2016, Vărsător:

Aveţi de făcut o vizită la doctor sau la farmacie astăzi, pentru a cumpăra un medicament pentru o afecţiune de care credeţi că suferiţi. Astrele sunt însă de părere că aţi fost informaţi greşit şi că problema voastră este de o cu totul altă natură; din fericire, întâlniţi oameni competenţi care sunt capabili să vă analizeze corect condiţia.


Horoscop 29 septembrie 2016, Peşti:

Nu vă opuneţi controlului care este exercitat asupra voastră astăzi, deoarece este spre binele vostru. Dacă şefii vă ţin din scurt sau persoana iubită are tendinţa de a fi prea protectoare, este pentru că ştie cu adevărat ce este mai bine pentru voi. Nu este vorba decât de o zi, vă veţi recăpăta independenţa curând.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS