Horoscop Urania săptămânal: 26 septembrie - 2 octombrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 26 septembrie - 2 octombrie 2016


Horoscop 26 septembrie - 2 octombrie 2016, Berbec:

Luna Nouă din data de 1 octombrie se perfectează în casa asociaților, clienților și colaboratorilor, indiciu că în următoarele două săptămâni sunt avantajate astral parteneriatele. În felul acesta, este de așteptat să colaboraţi mai bine cu ceilalți. Încercaţi să vă puneţi la bătaie întregile resurse de diplomație și tact avute!


Horoscop 26 septembrie - 2 octombrie 2016, Taur:

Casa care găzduiește Luna Nouă din ziua de 1 octombrie mai simbolizează și munca, semn cum că următoarele două săptămâni lucrătoare se anunță a fi istovitoare. Încercaţi să lucraţi la o atmosferă caldă între voi și colegii de muncă, iar toate vor decurge normal în direcția țelului avut. Puteți îndeplini tot ceea ce v-aţi propus dacă evitați conflictele și nu sunteţi deloc impulsivi.


Horoscop 26 septembrie - 2 octombrie 2016, Gemeni:

Din data de 27 încolo, Marte se plimbă prin casa bunurilor și a finanțelor deținute în asociere cu terțe persoane, motiv pentru care riscă să apară unele pierderi în următoarea perioadă. Asiguraţi-vă că se ține o situaţie clară a banilor și posesiunilor avute la comun cu altcineva. În penultima zi a săptămânii, dacă lucraţi, șansele sunt mari să vă bucuraţi de mult randament și să realizaţi exact ceea ce v-aţi propus.


Horoscop 26 septembrie - 2 octombrie 2016, Rac:

În zilele de 27, 28 și 29, ar fi bine să evitați abordarea unor subiecte delicate în discuțiile purtate cu asociații, clienții și colaboratorii. Dacă nu sunteţi de acord cu principiile și valorile în care cred ei, nu înseamnă că sunt greşite. Doar atunci când veți reuși să vă folosiți rentabil de diferențele dintre voi, lucrurile vor lua o altă întorsătură în ceea ce privește parteneriatele voastre.


Horoscop 26 septembrie - 2 octombrie 2016, Leu:

Luna Nouă din 1 octombrie vă indică faptul că abilitățile voastre de comunicare și socializare trebuie folosite din abundenţă în următoarele două săptămâni. Aveţi multe de câștigat de pe urma faptului că daţi dovadă de tact și diplomație în raport cu oricine vă iese în cale la locul de muncă în intervalul acela de timp. Aveţi cuvintele la voi și trebuie să profitați de faptul că păreţi să ştiţi ceea ce ar trebui zis.


Horoscop 26 septembrie - 2 octombrie 2016, Fecioară:

Luna Nouă din data de 1 octombrie se perfectează în casa banilor și a bunurilor câștigate prin munca proprie, semn cum că în următoarele două săptămâni pot apărea şanse de a vă rotunji veniturile și a vă valorifica economiile făcute până acum. Căutaţi doar să nu vă hazardaţi în niciun fel și să abordaţi totul într-o manieră metodică. Aveţi foarte multe de câștigat zilele acestea.


Horoscop 26 septembrie - 2 octombrie 2016, Balanţă:

Luna Nouă din ziua de 1 octombrie vă conferă multă trecere pe plan profesional, motiv pentru care aţi putea fi curtaţi în vederea unei colaborări sau poate simţiţi că vă înţelegeţi exponențial mai bine cu asociații, clienții și colaboratorii. Acum este momentul să fiţi în formă și să dovediţi, atât vouă înşivă, cât și celorlalți, că sunteţi nişte profesionişti desăvârşiţi pe care și-i dorește oricine în echipa sa.


Horoscop 26 septembrie - 2 octombrie 2016, Scorpion:

În intervalul 27-29 septembrie, sunt avantajate din punct de vedere astral ședințele de creație, precum și discutarea în cadrul ședințelor viitoarele proiecte pe care le veți derula. Dacă amicii vă propun să dezvoltați împreună o idee de afaceri, ar fi bine să îi daţi curs. Același lucru este valabil și în cazul în care voi vreţi să discutați cu ei despre perspectiva conceperii unei afaceri.


Horoscop 26 septembrie - 2 octombrie 2016, Săgetător:

Luna Nouă din 1 octombrie se formează în casa proiectelor și a planurilor de viitor, semn cum că acestea ar putea înregistra progrese nemaipomenite în următoarele două săptămâni. Important este să ţineţi voi pasul cu ele și să aveţi pregătită din timp următoare etapă. Veţi ajunge foarte departe dacă nu pierdeţi şansele care se anunță că vor veni în cele ce urmează. Profitaţi de ele la maximum!


Horoscop 26 septembrie - 2 octombrie 2016, Capricorn:

Luna Nouă din data de 1 octombrie se formează tocmai în casa carierei din horoscopul vostru general, indiciu că dacă bateți fierul cât este cald în următoarele două săptămâni, se vor întâmpla lucruri bune pe plan profesional. În caz că v-aţi impus serios la serviciu, nu ar fi neadecvat nici dacă v-aţi aștepta la o promovare. Important este să fiţi conştienţi de faptul că responsabilitățile voastre vor crește mult.


Horoscop 26 septembrie - 2 octombrie 2016, Vărsător:

Luna Nouă din ziua de 1 octombrie favorizează delegațiile peste graniţe sau la mare distanță de casă, cursuri de calificare sau ateliere ori seminare organizate de persoane importante din domeniu. Aveţi multe de învățat de pe urma acestora, deci nu pierdeţi ocazia de a vă perfecționa. Acest lucru vă ajută la dezvoltarea voastră profesională din viitorul apropiat.


Horoscop 26 septembrie - 2 octombrie 2016, Peşti:

Luna Nouă din 1 octombrie vă semnalează faptul că a venit momentul să daţi dovadă de corectitudine când vine vorba de banii și bunurile câștigate și/sau deținute la comun cu terțe persoane. Dacă fiecare dintre voi a contribuit în aceeaşi măsură la aceste câștiguri, ar fi bine să vă și folosiți de ele cu aceleași drepturi. Altfel, lucrurile ar putea lua o întorsătură pe care nu v-o doreaţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS