Horoscop Urania zilnic: vineri, 30 septembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 30 septembrie 2016


Horoscop 30 septembrie 2016, Berbec:

Sunteţi din ce în ce mai preocupaţi de ideea că aţi înaintat în vârstă şi v-aţi pierdut prospeţimea tinereţii. Tocmai de aceea, veţi face o achiziţie destul de costisitoare; cumpăraţi o cremă de faţă scumpă sau vă programaţi pentru proceduri cosmetice luxuriante, care să vă redea tinereţea.


Horoscop 30 septembrie 2016, Taur:

Ziua de vineri este excelentă pentru a vă putea bucura de oaspeţi. Sunteţi sociabili şi comunicativi şi aveţi un mare chef de a răsfăţa pe cineva; chemaţi-vă prietenii pe la voi, pregătiţi-le ceva dulce şi puneţi-vă pe bârfit. Aşa arată o zi minunată atât pentru voi, cât şi pentru ei.


Horoscop 30 septembrie 2016, Gemeni:

Azi luaţi contact cu arta şi resimţiţi o încântare profundă. Este posibil să vă exercitaţi chiar voi talentele sau să mergeţi la o expoziţie, acolo unde descoperiţi opere de artă care vă cuceresc. De asemenea, nu este exclus nici să cheltuiţi o sumă ridicată pentru a putea achiziţiona aceste minuni.


Horoscop 30 septembrie 2016, Rac:

Vreţi să faceţi o surpriză plăcută cuiva din familie sau unui prieten care v-a ajutat, dar descoperiţi că nu aveţi fondurile necesare. Nu aţi fost prea atenţi cu cheltuielile şi aţi rămas fără bani, tocmai acum când aveţi mai mare nevoie de ei. Sper că veţi lua în curând salariul, deoarece până atunci nu veţi putea face rost din altă parte.


Horoscop 30 septembrie 2016, Leu:

Azi atracţia faţă de membrii se#ului opus este din ce în ce mai fierbinte. Dacă sunteţi într-o relaţie, nu vă mai puteţi dezlipi de persoana iubită şi veţi avea parte de o noapte frumoasă. Personalitatea voastră ardentă îşi va găsi un partener pe măsură.


Horoscop 30 septembrie 2016, Fecioară:

După ce aţi muncit intens zilele trecute, azi luaţi o binemeritată pauză. Perioada aglomerată a luat sfârşit şi vă veţi bucura de un final de lună ceva mai paşnic. Azi vă relaxaţi alături de colegi, vă îndopaţi cu dulciuri şi daţi curs tuturor pasiunilor voastre, chiar la locul de muncă.


Horoscop 30 septembrie 2016, Balanţă:

Luaţi-vă o zi liberă astăzi, vă îndeamnă astrele şi călătoriţi la întâmplare, într-un loc în care nu aţi mai fost până acum. Sunt şanse mari să întâlniţi aici o persoană care va însemna mult pentru voi, din punct de vedere sentimental sau nu şi alături de care veţi petrece o zi absolut minunată.


Horoscop 30 septembrie 2016, Scorpion:

Prietenia va fi foarte importantă pentru voi astăzi. Veţi participa la o petrecere organizată spontan alături de prietenii de suflet, la care vă distraţi de minune. Reuşiţi să lăsaţi deoparte toate conflictele dintre voi şi să vă bucuraţi de ceea ce aveţi, fără nicio urmă de regret.


Horoscop 30 septembrie 2016, Săgetător:

Planurile de a petrece o zi liniştită vă vor fi date peste cap vineri, dar firea voastră aventuroasă primeşte cu braţele deschise orice schimbări. Este posibil să mergeţi să lucraţi dintr-un loc nou sau chiar să vi se propună o mutare temporară cu serviciul, pe care o acceptaţi imediat. Această experienţă va fi una pozitivă.


Horoscop 30 septembrie 2016, Capricorn:

Ziua de vineri este lipsită de provocări, ceea ce înseamnă însă că vă puteţi relaxa fără griji şi că vă puteţi bucura de o zi luminoasă de toamnă. Sunteţi mai leneşi decât de obicei - şi, deşi la început vă criticaţi pentru că nu realizaţi nimic excepţional, curând vă daţi seama că aveţi nevoie şi de asemenea zile.


Horoscop 30 septembrie 2016, Vărsător:

Primiţi azi un cadou din partea unei persoane apropiate, pe care îl detestaţi însă din prima clipă. Nu vă deranjează neapărat faptul că darul nu vi se potriveşte, cât lipsa de atenţie a cunoştinţei voastre. Nu vă veţi putea ascunde neplăcerea şi este posibil chiar să intraţi în conflict cu persoana respectivă.


Horoscop 30 septembrie 2016, Peşti:

Trăiţi o zi pasională, ceea ce nu este neapărat un lucru bun, deoarece nu perechea voastră este cea cu care sunteţi apropiaţi. Sunteţi atraşi de o persoană pe care abia acum o cunoaşteţi şi care vă cade cu tronc de prima dată; la început acea persoană nu este interesată, dar intensitatea cu care o priviţi o va tulbura şi pe ea.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS