Horoscop Urania zilnic: vineri, 23 septembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 23 septembrie 2016


Horoscop 23 septembrie 2016, Berbec:

Astăzi daţi dovadă de un curaj vecin cu nebunia, ceea ce nu vă va aduce însă nimic bun. Dimpotrivă, vă aruncaţi cu capul înainte și riscaţi să pierdeţi câteva din lucrurile pe care le-aţi câștigat cu greu. Gândiţi înainte de a acţiona!


Horoscop 23 septembrie 2016, Taur:

Trecutul vă va bântui astăzi, fie sub forma unei persoane care revine în viaţa voastră după ce v-a făcut să suferiţi, fie sub forma unui test al sorţii la care aţi picat prima dată. Ţineţi cont de greșelile pe care le-aţi comis și încercaţi să aplicaţi lecțiile învățate, deoarece este posibil să o daţi din nou în bară.


Horoscop 23 septembrie 2016, Gemeni:

După o perioadă mai aglomerată, în care v-aţi distrat, dar v-aţi și stresat destul de tare, vă veţi bucura de câteva zile de relaxare, petrecute alături de membrii familiei sau de persoana iubită. Aveţi parte de momente plăcute în care vă regăsiţi, refăcându-vă puterile.


Horoscop 23 septembrie 2016, Rac:

Aveţi mare grijă, pentru că aţi reușit să aduceţi în culmea iritării o persoană destul de apropiată, care v-a suportat multe, dar care nu mai poate să înghită nimic din partea voastră. Să nu vă miraţi dacă va exploda pur și simplu, mai ales că fapta pe care aţi comis-o este gravă.


Horoscop 23 septembrie 2016, Leu:

În ciuda vremii de afară, voi aveţi o dispoziție excelentă, pe care nu reuşiţi să v-o ascundeţi. Motivul este unul personal: aţi reușit să cuceriţi o persoană la care tânjeaţi de mult sau aţi trecut un nou prag în relația voastră.


Horoscop 23 septembrie 2016, Fecioară:

Astăzi vă veţi lua adio de la o persoană care a însemnat mult pentru voi. Nu este nimic sentimental la mijloc, ci este vorba de un amic sau de un mentor de la care aţi învățat multe. În ciuda rezervelor voastre, astrele consideră că vă veţi descurca la fel de bine și fără ea.


Horoscop 23 septembrie 2016, Balanţă:

Sunt șanse mari ca vineri să reînnodaţi o relație cu cineva de care nu v-aţi despărțit în termeni tocmai amiabili. Dragostea este și ea implicată, așa că nu este exclus să fie vorba de un/o fost/ă iubit/ă sau de un/o tip/ă pe care îl/o plăceaţi. De data aceasta, lucrurile vor merge și mai bine între voi.


Horoscop 23 septembrie 2016, Scorpion:

Astăzi puteţi evolua foarte bine pe plan profesional dacă vă concentraţi asupra unei singuri sarcini. Nu daţi randament dacă încercaţi să le rezolvaţi pe toate. Ideile cu care veniţi vă pot ajuta să vă impresionaţi şefii şi chiar să îi convingeţi să vă ofere un bonus substanţial.


Horoscop 23 septembrie 2016, Săgetător:

Fiţi cu ochii în patru azi, pentru că veţi reprezenta singura șansă de salvare a unui biet animăluţ. Din păcate, un cățel sau o pisicuță se află în pericol, dar voi sunteţi lângă el, în cel mai potrivit moment. Opriţi-l ca animal de companie!


Horoscop 23 septembrie 2016, Capricorn:

Sper că aţi programat un interviu azi, deoarece șansele de a obţine un super loc de muncă sunt extrem de ridicate. Veţi avea o dispoziție excelentă și un noroc incredibil; activitatea profesională ideală este cea care vă va găsi pe voi. Baftă!


Horoscop 23 septembrie 2016, Vărsător:

Bazaţi-vă exclusiv pe propriile puteri azi, deoarece norocul nu va fi de partea voastră. Dimpotrivă, parcă toate vi se pun împotrivă, deși nu veţi avea parte nici de dezastre în adevăratul sens al cuvântului, pentru că vă redresaţi singuri. Nu va fi însă o zi ușoară.


Horoscop 23 septembrie 2016, Peşti:

Sunteţi pe punctul de a începe o nouă etapă în viaţa voastră și, deși nu mai este mult până ce vă veţi bucura de schimbare, simţiţi că nu vă mai puteţi înfrâna entuziasmul. Profitaţi de ultimele momente din viaţa voastră actuală, mai ales că sunt mulţi oameni de care vă va fi dor.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS