Horoscop Urania zilnic: joi, 22 septembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 22 septembrie 2016


Horoscop 22 septembrie 2016, Berbec:

Întâlniţi azi o persoană nouă, un partener de muncă sau un coleg, care vă stârneşte speranţe legate de o cooperare îndelungată. Vi se pare că vă înţelegeţi de minune şi că discutaţi de parcă v-aţi cunoaşte dintotdeauna; asiguraţi-vă însă că şi el are aceleaşi sentimente pentru voi înainte de a vă amăgi cu un viitor strălucit.


Horoscop 22 septembrie 2016, Taur:

Iubirea pentru partener vă vor stimula astăzi să faceţi anumite schimbări care au legătură cu imaginea voastră. Veţi simţi nevoia să vă faceţi mai frumoşi decât sunteţi ca să îi atrageţi atenţia; nu lăsaţi însă ca acest factor să fie singurul vostru stimul şi luaţi în calcul şi ce vă doriţi voi.


Horoscop 22 septembrie 2016, Gemeni:

Vă aşteaptă o zi foarte fericită, în care vă veţi distra de minune alături de toţi cei dragi vouă. Participaţi la un eveniment la care sunteţi chiar voi vedete; poate fi vorba de o cununie sau de o aniversare a relaţiei. Aveţi parte de o petrecere fastuoasă, la care veţi străluci şi pe care nu o veţi uita niciodată.


Horoscop 22 septembrie 2016, Rac:

Hotărârea voastră creşte în această perioadă şi veţi fi practic imposibil de oprit. Aţi luat o decizie pe plan personal sau profesional de la care nu vă abateţi, deşi aţi fost descurajaţi de cei din jur. Cu toate acestea, voi sunteţi convinşi că acum este momentul vostru, iar astrele tind să vă dea dreptate.


Horoscop 22 septembrie 2016, Leu:

Joi aveţi toate şansele să îi câştigaţi pe toţi de partea voastră, folosindu-vă de şarmul şi de atractivitatea voastră fizică. Veţi constata destul de repede că aveţi un asemenea impact şi vă veţi folosi din plin de această armă. Cu toate acestea, astrele sunt de părere că nu este recomandat să vă plasaţi prea mult în centrul atenţiei.


Horoscop 22 septembrie 2016, Fecioară:

În jurul vostru este un freamăt şi o forfotă continuă, de parcă toată lumea s-ar fi decis brusc să îşi împărtăşească impresiile în preajma voastră. Deşi aţi vrea să participaţi şi voi la discuţia generală, aveţi foarte mult de muncă şi sunteţi obligaţi să vă vedeţi de ale voastre. Veţi fi extrem de iritaţi din această cauză.


Horoscop 22 septembrie 2016, Balanţă:

Astăzi vă veţi simţi în largul vostru. Vă bucuraţi de atenţie constantă din partea celor dragi, dar şi a colegilor de muncă. Veţi fi în mijlocul evenimentelor, mai ales că este o zi dedicată comunicării, un capitol la care voi excelaţi. Nu aveţi nicio reţinere în a povesti absolut orice despre viaţa voastră, dar nu sunteţi la fel de atenţi la nevoile celorlalţi.


Horoscop 22 septembrie 2016, Scorpion:

O plimbare pe seară va fi cel mai potrivit mod de a vă petrece timpul. Vă veţi relaxa şi veţi scutura tensiunea acumulată peste zi, dar veţi avea şi şansa de a întâlni pe cineva pe care nu l-aţi mai văzut de mult şi care vă poate aduce o veste extrem de bună.


Horoscop 22 septembrie 2016, Săgetător:

Spre seară, astrele vă recomandă să vă gândiţi bine la unele schimbări pe care aţi decis că trebuie să le faceţi. Nu este vorba de vreo iniţiativă de a vă răzgândi, ci pur şi simplu de o planificare mai atentă, care v-a scăpat în vâltoarea evenimentelor; reflectaţi cu atenţie şi veţi elimina orice risc de surprize neplăcute!


Horoscop 22 septembrie 2016, Capricorn:

Primiţi astăzi un refuz, care vă răneşte destul de tare, mai ales că are legătură cu viaţa profesională, în care voi sunteţi convinşi că excelaţi. Îi cereţi şefului să primiţi noi responsabilităţi sau vă depuneţi candidatura pentru un nou loc de muncă, dar sunteţi respinşi. Va constitui o mare lovitură pentru încrederea în voi.


Horoscop 22 septembrie 2016, Vărsător:

O afecţiune de care suferiţi îşi poate schimba condiţia astăzi. Nu este vorba neapărat de o agravare, cât de necesitatea de a modifica tratamentul pe care îl urmaţi. Dacă vă simţiţi rău, consultaţi-vă medicul şi discutaţi cu el actualul vostru regim de viaţă şi schimbările pe care ar trebui să le faceţi.


Horoscop 22 septembrie 2016, Peşti:

Este recomandat ca azi să interacţionaţi cu oamenii, deoarece ei vă vor da puterea de care aveţi nevoie. Aveţi o stare fizică destul de neplăcută, sunteţi slăbiţi şi lipsiţi de energie, de parcă frigul v-ar fi distrus toate forţele. O simplă vizită la mama voastră sau o cană de ceai băută în compania prietenei voastre bune vor face minuni.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS