Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 17 septembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 17 septembrie 2016


Horoscop 17 septembrie 2016, Berbec:

Astrele vă sfătuiesc ca sâmbătă, pe cât posibil, să renunţaţi la activităţile de rutină şi să vă relaxaţi în schimb în compania muzicii voastre preferate. Simplul fapt de a sta în pat, ascultând cântecele care vă linişteau de când eraţi mici vă va calma şi vă va aduce mai aproape de o idee genială, care vă poate schimba viaţa.


Horoscop 17 septembrie 2016, Taur:

Imaginaţia voastră va lucra intens astăzi, dar nu în folosul vostru, din păcate. Gândurile voastre călătoresc departe şi aveţi o viziune pronunţată, dar pesimistă; sunteţi convinşi că cineva vă vorbeşte de rău sau încearcă să manipuleze un terţ împotriva voastră. Totul se petrece doar în mintea voastră, sunt de părere astrele.


Horoscop 17 septembrie 2016, Gemeni:

Sunteţi meditativi şi aveţi o stare care vă îndeamnă la visare, ceea ce înseamnă că nu vedeţi şi nu auziţi nimic în afara gândurilor voastre; vor trece pe lângă voi şi privirile admirative ale unei persoane care nu v-ar displăcea, dar şi oferta unui loc de muncă de excepţie. Este bine că nu vă daţi seama prea târziu şi că nu vă faceţi sânge rău.


Horoscop 17 septembrie 2016, Rac:

Aveţi grijă cu orice tentaţii care vi se abat azi în cale, deoarece riscaţi să cădeţi pradă unei înşelătorii. Nu împrumutaţi bani, nu semnaţi contracte care vi se par dubioase şi nu aveţi încredere nici măcar în declaraţiile de dragoste ale unor persoane pe care nu le cunoaşteţi prea bine; doar aşa veţi fi la adăpost.


Horoscop 17 septembrie 2016, Leu:

Intuiţia voastră vă va înşela, aşa că nu îi faceţi favoarea de a crede în ea. Veţi emite judecăţi eronate mai ales atunci când este vorba de oamenii din jur; este posibil să suspectaţi pe cineva de intenţii necurate când nu este cazul, sau, dimpotrivă, să aveţi o părere prea bună despre altcineva, care vă vrea răul.


Horoscop 17 septembrie 2016, Fecioară:

Legătura voastră cu arta este foarte puternică azi; este posibil să organizaţi o expoziţie de pictură sau să fiţi chiar voi protagoniştii unui moment special, în care cântaţi sau dansaţi. Vă veţi bucura de un succes fulminant, mai ales după ce reuşiţi să vă calmaţi emoţiile.


Horoscop 17 septembrie 2016, Balanţă:

Dacă aveaţi în plan să puneţi ceva bani deoparte, astrele consideră că acum este cel mai bun moment. Veţi primi o sumă de bani dintr-o sursă neaşteptată, care va atrage şi alte asemenea fonduri în contul vostru. Abţineţi-vă să o cheltuiţi însă în magazine, pe ultimele colecţii, pentru că veţi distruge tot acest noroc financiar.


Horoscop 17 septembrie 2016, Scorpion:

Astăzi vă va fi dificil să spuneţi adevărul, chiar şi când vine vorba de situaţii care nu sunt nici pe departe delicate. Aveţi impresia că sunteţi mereu voi cei vinovaţi şi vă timoraţi uşor, deşi nu vă stă deloc în caracter. Nu cedaţi însă acestor porniri şi abţineţi-vă să apelaţi la minciună doar pentru a scăpa basma curată.


Horoscop 17 septembrie 2016, Săgetător:

Ziua de sâmbătă este ideală pentru romantism. Este momentul să îi pregătiţi o surpriză plăcută persoanei iubite; nici măcar nu este necesar să investiţi sume enorme, este suficient să îi cumpăraţi prăjitura preferată şi să îi faceţi o vizită neaşteptată.


Horoscop 17 septembrie 2016, Capricorn:

Vă jucaţi azi cu sentimentele cuiva apropiat, deşi fără să vă daţi seama. Poate fi vorba de o persoană cu care flirtaţi şi pe care o priviţi ca pe o aventură nesemnificativă, dar care vă place mult, sau chiar de o cunoştinţă cu care vă distraţi ocazional; indiferenţa voastră îi va durea.


Horoscop 17 septembrie 2016, Vărsător:

Diferenţele de opinie dintre voi şi persoana iubită sau una apropiată se vor simţi azi foarte puternic şi vor cauza o furtună de proporţii între voi. Din păcate, nici voi, nici aceste persoane nu vă puteţi înfrâna şi vă apăraţi punctul de vedere cu violenţă, ceea ce face ca împăcarea să fie imposibilă azi.


Horoscop 17 septembrie 2016, Peşti:

Distincţia între viaţa reală şi imaginaţie este tot mai subţire pentru voi azi. Vă pierdeţi în visuri care au legătură cu dificultăţile prin care treceţi şi în care ieşiţi victorioşi, fără a depune niciun efort. Analizaţi-le însă cu atenţie, pentru a vă da seama ce probleme vă determină să vă refugiaţi în fantezii.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS