Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 24 septembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 24 septembrie 2016


Horoscop 24 septembrie 2016, Berbec:

Ziua de sâmbătă este excelentă pentru a pune la cale un proiect dificil la muncă, care are nevoie de concentrare şi atenţie peste medie. Voi daţi dovadă din plin de aceste calităţi, ceea ce vă va aduce mai aproape de obiectivul vostru profesional şi vă va transforma în nişte candidaţi perfecţi pentru promovare.


Horoscop 24 septembrie 2016, Taur:

O situaţie complicată din viaţa voastră are potenţial să se rezolve astăzi, dar va trebui să faceţi o alegere dificilă până la căderea nopţii. Vă veţi frământa pe tot parcursul zilei din această cauză, iar astrele au un sfat preţios pentru voi: nu vă ascultaţi inima, ci judecaţi mai degrabă cu raţiunea.


Horoscop 24 septembrie 2016, Gemeni:

Azi vă simţiţi atraşi de o persoană cu care aparent nu aveţi nimic în comun, dar de care vă apropiaţi periculos de tare pe parcursul zilei. Astrele vă îndeamnă totuşi să luptaţi împotriva acestor sentimente care, nu numai că nu vă vor aduce nimic bun, dar vă pot compromite şi relaţia actuală.


Horoscop 24 septembrie 2016, Rac:

Relaţiile cu cei din jur nu merg bine nici astăzi - şi - din păcate, astrele consideră că este din nou vina voastră. Veţi dezamăgi o persoană importantă, care v-a susţinut mereu şi v-a ajutat necontenit, doar pentru că sunteţi impulsivi şi refuzaţi să ţineţi cont şi de punctul său de vedere. Este o atitudine stranie pentru voi.


Horoscop 24 septembrie 2016, Leu:

Ziua de mâine este perfectă pentru a scăpa de greutăţile care vă trag înapoi, fie că este vorba de obiecte, sentimente sau persoane. Faceţi-vă curat în dormitor şi în inimă şi renunţaţi la acei oameni care nu v-au răsplătit iubirea cu aceeaşi monedă; trebuie să fiţi mai selectivi şi să puneţi mai mult preţ pe eliberare în viitor.


Horoscop 24 septembrie 2016, Fecioară:

Veţi fi obligaţi să faceţi câteva sacrificii pentru muncă. Staţi peste program şi trebuie să amânaţi planurile pe care vi le făcuseşi sau chiar sunteţi împinşi de la spate să vă implicaţi într-un proiect care nu vă place deloc. Degeaba încercaţi să scăpaţi, nu aveţi nici cea mai mică şansă de a o face.


Horoscop 24 septembrie 2016, Balanţă:

Vă veţi lupta toată ziua cu dorinţa de a fi cumpătaţi. Vă doriţi să faceţi cumpărături, să vă răsfăţaţi într-un salon de relaxare scump sau să frecventaţi un local luxos, dar în acelaşi timp sunteţi conştienţi că nu aveţi resursele necesare de a o face. Păstraţi-vă cumpătul şi nu cedaţi, pentru că nu vă veţi mai putea opri.


Horoscop 24 septembrie 2016, Scorpion:

Cochetaţi de mult cu ideea de a vă schimba locul de muncă sau de a vă părăsi partenerul/a actual/ă, dar până acum nu aţi avut curajul de a o face. Astrele consideră că astăzi este momentul să vă luaţi inima în dinţi, contextul fiind favorabil unor perspective pline de fericire în viitorul apropiat.


Horoscop 24 septembrie 2016, Săgetător:

O persoană care nu vă atrage vă bate de multă vreme la cap, prin intermediul unor prieteni care visează să vă aducă împreună. Astăzi sunteţi pe cale să cedaţi, din iritare sau din plictiseală, dar astrele consideră că mai degrabă veţi regreta această curiozitate; nu o să mai scăpaţi prea curând de această persoană.


Horoscop 24 septembrie 2016, Capricorn:

Azi trebuie să rezolvaţi o cerinţă extrem de dificilă sau să luaţi o alegere care vi se pare mult prea grea. Nu vă bazaţi doar pe propriile forţe, ci apelaţi la un persoană apropiată care are experienţă şi care vă poate ajuta din acest punct de vedere; nu veţi regreta că i-aţi cerut sfatul.


Horoscop 24 septembrie 2016, Vărsător:

Nu visaţi la relaxare astăzi, pentru că nu va fi cazul. Dimpotrivă, aveţi foarte mult de lucru şi este posibil ca sarcinile voastre să se prelungească până târziu în noapte; veţi merge acasă epuizaţi, dar cu satisfacţia de a vă fi îndeplinit obiectivele.


Horoscop 24 septembrie 2016, Peşti:

Depindeţi azi de ajutorul partenerului de muncă sau al celui de viaţă, situaţie care nu vă convine deloc. Cu toate acestea, veţi avea parte de susţinerea lor necondiţionată, chiar dacă va trebui să le amintiţi că le aşteptaţi ajutorul pentru a o scoate la capăt; fiţi însă încrezători şi nu vă pierdeţi răbdarea.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS