Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 27 august 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 27 august 2016


Horoscop 27 august 2016, Berbec:

Azi vei afla o veste importantă şi fericită de la cineva apropiat, care trăieşte în altă ţară sau care s-a mutat de curând în alt oraş. Îşi anunţă vizita sau, dimpotrivă, te cheamă pe tine să îţi petreci vacanţa la el. Te bucuri extrem de tare, iar astrele sunt de părere că vei petrece cu adevărat momente speciale.


Horoscop 27 august 2016, Taur:

Nu îţi limita azi apetitul pentru mişcare, deoarece este posibil să îţi descoperi un nou hobby! Încerci un nou sport, despre care aveai de multă vreme o părere bună şi îţi dai seama că te pricepi de minune. Mai mult, te vei simţi extrem de bine, iar în timp vei dezvolta şi un trup armonios.


Horoscop 27 august 2016, Gemeni:

Fricile care te-au bântuit în ultima perioadă se dovedesc azi nefondate. Realizezi că nu aveai niciun motiv să te temi şi că de fapt erai mai aproape de reuşită decât ţi-ai fi imaginat. Uşurarea pe care o resimţi este atât de eliberatoare, încât nu îţi mai trebuie nimic pentru a fi fericită.


Horoscop 27 august 2016, Rac:

Dacă eşti în vacanţă, în excursie sau pur şi simplu în parc alături de copii, ai mare grijă la sănătatea lor, deoarece este supusă unor riscuri! Fii atentă la ceea ce fac şi asigură-te că sunt în siguranţă, mai ales că se distrează atât de tare, încât nu mai sunt deloc atenţi.


Horoscop 27 august 2016, Leu:

Ştim că este sâmbătă, dar astrele sunt de părere că ar trebui să foloseşti acest interval pentru a lucra la un proiect dificil de la muncă. Îţi va consuma o mare parte a dimineţii, dar vei vedea până la urmă că va merita, pentru că te vei elibera de presiunea lucrului de săptămâna viitoare.


Horoscop 27 august 2016, Fecioară:

Dacă te afli în vacanţă, azi astrele sunt de părere că ar trebui să profiţi pentru a vizita împrejurimile! Nu sta locului şi renunţă să leneveşti la soare în favoarea explorării! Vei face câteva descoperi importante, vei învăţa lucruri noi şi vei constata că ai o pasiune pentru istorie sau geografie. La sfârşitul zilei vei fi cu adevărat satisfăcută!


Horoscop 27 august 2016, Balanţă:

Azi va trebui să îţi dai cu părerea într-o problemă delicată sau să faci o mărturisire care te incomodează. Pentru că eşti atât de speriată de rezultatul final, vrei să te ascunzi după deget şi să scapi printr-o minciună nevinovată. Fii însă sinceră, deoarece consecinţele nu vor fi prea plăcute altfel!


Horoscop 27 august 2016, Scorpion:

Nici tu nu ştii de unde îţi tragi dispoziţia pozitivă care te însoţeşte pe tot parcursul zilei, cert este că eşti plină de o euforie aproape inexplicabilă. Această stare îţi va aduce însă numai lucruri bune, mai ales că cineva pe care îl placi se va îndrăgosti de zâmbetul tău!


Horoscop 27 august 2016, Săgetător:

Suferi azi singură, în tăcere, deşi nu ai niciun motiv să o faci! Este posibil ca o iluzie sau o minciună a cuiva care îţi vrea răul să îţi fi provocat toată această tristeţe. Eşti convinsă de faptul că vei fi părăsită, dată afară de la muncă sau că ţi-ai pierdut un prieten foarte drag: nimic din acestea nu este însă adevărat.


Horoscop 27 august 2016, Capricorn:

Reuşeşti azi să eviţi cu foarte multă prudenţă un pericol care te ameninţa de ceva vreme! Poate reuşeşti să identifici la timp o problemă de sănătate sau repari un obiect din casă exact înainte de a se fi stricat în mod iremediabil. Nici măcar nu îţi dai seama că ai scăpat ca prin urechile acului.


Horoscop 27 august 2016, Vărsător:

Nu fi comodă azi şi nu cădea în capcana lenii: ţi-ai făcut planuri măreţe, pe care eşti pe punctul de a le anula doar pentru a mai sta câteva ore în pat dimineaţa. Trezeşte-te aşa cum ţi-ai propus, cu noaptea în cap, fă mişcare, ia un mic dejun bogat şi apoi termină-ţi treburile. Mai târziu va fi timp şi pentru distracţie.


Horoscop 27 august 2016, Peşti:

Intuiţia şi norocul sunt de partea ta azi, aşa că spre seară vei reuşi să iei o decizie care te chinuia de mult. Astrele te susţin şi ele, aşa că poţi sta liniştită: tot ceea ce derivă din acţiunile tale de azi va avea un rezultat pozitiv şi se va solda cu foarte multe reuşite.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS