Horoscop Urania zilnic: vineri, 26 august 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 26 august 2016


Horoscop 26 august 2016, Berbec:

Te laşi dominată de sentimente azi, iar acest lucru îţi va afecta performanţele profesionale. Este posibil să favorizezi o colegă care nu este competentă doar pentru că îţi e prietenă sau să refuzi să faci ce îţi cere şeful pentru că ai ceva împotriva lui. Nu mai credem că este necesar să îţi spunem că greşeşti.


Horoscop 26 august 2016, Taur:

Te confrunţi cu reacţia extrem de agresivă a unei femei pe care abia o cunoşti şi care te face cu ou şi cu oţet în public. Explicaţia este că e geloasă pe tine, fiind convinsă că iubitul ei te place, deşi tu habar nu ai cine este acea persoană. Ai mare grijă, pentru că nu se va lăsa cu una cu două!


Horoscop 26 august 2016, Gemeni:

Va trebui să faci eforturi nemaipomenite pentru a reuşi azi să îţi îndeplineşti până şi cele mai banale sarcini de muncă. Eşti complet lipsită de energie, dar şi de chef, şi tocmai azi şeful se trezeşte să te împovăreze cu responsabilităţi numeroase. La sfârşitul programului vei fi epuizată şi îţi vei anula toate planurile!


Horoscop 26 august 2016, Rac:

Emoţiile în exces îţi dau de furcă azi: ai impresia că eşti traversată de un tumult de sentimente, cărora abia le mai poţi face faţă. Tocmai de aceea, cauţi o persoană căreia să îi împărtăşeşti ceea ce simţi, pentru a te elibera. Deşi o găseşti relativ repede, constaţi că începi să îi povesteşti chiar mai mult decât trebuie! Opreşte-te până nu îi dezvălui toate secretele tale!


Horoscop 26 august 2016, Leu:

Le faci o vizită alor tăi sau te întâlneşti cu ei şi ieşiţi în oraş. Nu ai mai fost de mult alături de ei, iar clipele împreună îţi amintesc cât de dragi îţi sunt. Te simţi din nou răsfăţată, ca o copilă care nu are nicio responsabilitate. Astrele sunt de părere că ar trebui să îţi prelungeşti vizita pentru tot weekendul.


Horoscop 26 august 2016, Fecioară:

Nu ai parte de momente glorioase azi, dimpotrivă. Eşti furioasă, uşor de enervat şi nici măcar gândirea ta nu e la fel de rapidă ca de obicei. Tocmai de aceea, nu reuşeşti să faci faţă provocărilor la muncă, dar nici măcar aluziilor pe care un tip care te place ţi le aruncă. Tot ce îţi doreşti este să te arunci în pat!


Horoscop 26 august 2016, Balanţă:

Azi devii din ce în ce mai obsedată de proprietatea ta, pe care o simţi ameninţată. Ai impresia că cineva vrea să îşi însuşească un obiect pe care i l-ai împrumutat, ceea ce te face să fii suspicioasă şi nu prea amabilă cu persoana în cauză. Nu ai însă dreptate, şi ai tendinţa de a exagera.


Horoscop 26 august 2016, Scorpion:

Diplomaţia îţi va fi cu totul străină azi, din păcate! Spui tot ceea ce ai pe inimă, dar sinceritatea ta nu este binevenită, ci mai degrabă răutăcioasă! Răneşti pe cineva apropiat doar pentru că ai impresia că a făcut ceva greşit şi strici ziua unei persoane care nu are nicio vină, pentru că eşti prost dispusă!


Horoscop 26 august 2016, Săgetător:

Vei avea parte de câteva victorii cu adevărat impresionante azi, dar cu costul câtorva sacrificii. Primeşti o promovare sau o răsplată în viaţa profesională, dar va trebui să îţi anulezi planurile cu familia şi să îţi ruinezi perspectivele pentru vineri seara. Vei fi însă mulţumită!


Horoscop 26 august 2016, Capricorn:

Eşti în conflict de câteva zile cu o persoană la care ţii şi care pare supărată pe tine, deşi tu ai impresia că fără motiv. Azi certurile vor escala şi îţi vor fi aruncate în faţă cuvinte aspre, pe care ai impresia că nu le meriţi. Cu toate acestea, astrele sunt de părere că ai partea ta de vină, pe care va trebui să ţi-o recunoşti.


Horoscop 26 august 2016, Vărsător:

Eşti ocupată azi până peste cap şi ai tendinţa de a face unele greşeli pe care ţi le vei reproşa mai târziu. Munceşti fără oprire şi sari peste masa de prânz, ceea ce îţi va provoca o indigeste spre seară, dar cel mai grav este că îţi ignori cu totul iubitul, care are o problemă şi are nevoie de susţinerea ta. Nu va uita prea uşor.


Horoscop 26 august 2016, Peşti:

Te vei lovi azi de invidia unei persoane pe care o considerai prietena ta. Aceasta te sabotează pentru că nu mai suportă ca tu să primeşti tot ceea ce ea îşi doreşte, fără să depui prea multe eforturi şi chiar fără să realizezi cât de norocoasă eşti. Tu te simţi luată prin surprindere şi chiar rănită.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS