Horoscop Urania zilnic: duminică, 28 august 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 28 august 2016


Horoscop 28 august 2016, Berbec:

Te aşteaptă o zi super relaxantă şi plină de aventură. S-ar putea să ieşi cu prietenii undeva în natură, unde o să vă distraţi pe cinste şi o să vă faceţi nişte aventuri de neuitat.


Horoscop 28 august 2016, Taur:

Certurile nu sunt deloc indicate azi. Încearcă să-ţi vezi de treaba ta şi, dacă auzi că cineva vrea să se ia la ceartă cu tine, mai bine pleacă imediat din calea acelei persoane. Altfel, te aşteaptă o zi destul de relaxantă.


Horoscop 28 august 2016, Gemeni:

O să pun pe hârtie planurile unei afaceri interesante astăzi. Singurul sfat de care ar trebui să ţii cont e acela că, dacă vrei să porneşti această afacere alături de un prieten, ai grijă la felul în care comunicaţi. Există posibilitatea unei rupturi în relaţia voastră.


Horoscop 28 august 2016, Rac:

Dacă aveai planuri să dormi până târziu sau să te relaxezi cu serialul preferat, din păcate azi s-ar putea să nu ţi se împlinească - e foarte posibil să apară o urgenţă la locul de muncă şi să trebuiască să fii la datorie.


Horoscop 28 august 2016, Leu:

Azi găteşti, dormi, te relaxezi acasă. Nimic nu se compară cu sentimentul de bine pe care ţi-l dă o astfel de zi, în care îţi încarci pur şi simplu bateriile. Bucură-te de linişte.


Horoscop 28 august 2016, Fecioară:

Prietenii adevăraţi la nevoie se cunosc - ştii zicala asta. Ei bine, azi o să îi cunoşti şi tu, pentru că o să te trezeşti într-o situaţie dificilă, din care nu poţi scăpa decât dacă un apropiat îţi oferă ajutorul lui.


Horoscop 28 august 2016, Balanţă:

Banii nu sunt o problemă pentru tine astăzi, aşa că ai toate şansele să devalizezi un magazin întreg. Când o să te plictiseşti de atâta shopping s-ar putea chiar să te şi deprimi. O să-ţi dai seama că banii nu cumpără fericirea, aşa că toate aceste cumpărături nu sunt altceva decât un semnal de alarmă.


Horoscop 28 august 2016, Scorpion:

Azi e o zi perfectă pentru curăţenie şi ordonat diverse lucruri prin casă. Va trebui să te mobilizezi încă de dimineaţă, dacă vrei să termini la timp pentru a-ţi mai rămâne şi vreme de distracţie. Prietenii te vor suna după amiază să te invite undeva.


Horoscop 28 august 2016, Săgetător:

O vacanţă de o zi este mai bună decât nicio vacanţă, aşa că dacă azi te sună cineva să te invite într-o scurtă excursie, acceptă fără să mai stai pe gânduri. E cazul să te relaxezi şi tu puţin.


Horoscop 28 august 2016, Capricorn:

O să te simţi ca în vacanţă, chiar dacă mai ai lucruri de rezolvat pentru la serviciu. Totuşi, prietenii îţi fac chef de distracţie şi până seara uiţi de orice problemă şi te concentrezi pe ceea ce contează cu adevărat - compania oamenilor dragi ţie.


Horoscop 28 august 2016, Vărsător:

Ai vrea să pleci din nou într-o vacanţă, dar îţi faci griji legate de ce vor spune şefii dacă vei face asta... Adevărul este că, dacă ai dreptul legal la zile de concediu, ar trebui să le poţi folosi în voie. Alege-ţi destinaţia şi pregăteşte-ţi bagajele.


Horoscop 28 august 2016, Peşti:

O întâlnire accidentală cu o persoană din trecut îţi dă toată ziua peste cap. Totuşi, te bucuri mult de prezenţa acestei persoane şi nu regreţi nimic. Până seara, o să vă simţiţi mai apropiaţi ca oricând.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS