Horoscop Urania zilnic: miercuri, 13 iulie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 13 iulie 2016


Horoscop 13 iulie 2016, Berbec:

Miercuri este o zi destul de aglomerată, cu foarte multe lucruri de făcut; astrele vă sfătuiesc să fiţi pregătiţi pentru orice deoarece nu ştiţi ce se poate întâmpla. O discuţie cu o persoană de încredere vă poate fi de folos, ajutându-vă să aveţi o reacţie matură asupra întâmplărilor care au loc.


Horoscop 13 iulie 2016, Taur:

Ziua de miercuri este plină de oportunităţi, trebuie doar ca voi să fiţi la locul potrivit la momentul potrivit. Pentru asta, încercaţi să vă gestionaţi bine timpul. Ocupaţi-vă de treburile importante în prima parte a zilei astfel încât restul zilei să fie mai lejer şi să puteţi pleca de la birou dacă apare o situaţie prielnică.


Horoscop 13 iulie 2016, Gemeni:

Vă treziţi cu zâmbetul pe buze, ştiind sigur că multe lucruri frumoase se vor întâmpla astăzi. Pe plan profesional, aveţi posibilitatea de a începe colaborări importante care într-un timp foarte scurt vă vor ajuta să vă stabilizaţi bugetul. Seara se poate încheia cu o veste frumoasă pe plan sentimental.


Horoscop 13 iulie 2016, Rac:

Miercuri este o zi destul de aglomerată pentru voi, cu foarte multe sarcini de care trebuie să vă ocupaţi la locul de muncă. Din fericire, colegii de echipă sunt foarte îngăduitori şi vă vin în ajutor, preluând din numeroasele voastre sarcini. Seara va fi una foarte liniştită, aşa cum trebuie.


Horoscop 13 iulie 2016, Leu:

Dacă vreţi să obţineţi ce vă doriţi, trebuie să fiţi foarte atenţi la oamenii cu care ajungeţi să interacţionaţi; mulţi sunt sarcastici şi vă pot conduce pe un drum nepotrivit pentru voi din punct de vedere profesional. Nu acceptaţi să faceţi compromisuri şi, cel mai important, nu luaţi decizii importante în această perioadă.


Horoscop 13 iulie 2016, Fecioară:

În această dimineaţă reapare zâmbetul pe buzele voastre şi buna dispoziţie este din nou în toi; o persoană dragă, membru al familiei sau prieten, vă returnează o sumă de bani. Cel mai probabil este vorba despre un împrumut mai vechi de care aţi uitat complet. După acest eveniment, ziua parcă devine imediat mai frumoasă.


Horoscop 13 iulie 2016, Balanţă:

Vă pregătiţi pentru o zi frumoasă, în care aveţi multe de învăţat; schimbările profesionale din ultima perioadă se dovedesc a fi în beneficiul vostru. De asemenea, în relaţia cu partenerul de cuplu şi oamenii dragi din viaţa voastră, lucrurile sunt mult mai liniştite.


Horoscop 13 iulie 2016, Scorpion:

Ziua de 13 iulie vă găseşte foarte agitaţi şi nervoşi; un coleg de echipă a uitat să întemeieze raportul cu privire la un proiect important. Din păcate, sunteţi în criză de timp şi vă este foarte dificil să găsiţi o soluţie astfel încât superiorii să nu descopere acest lucru. Trebuie să vă păstraţi cumpătul, cel mai probabil acest om are o scuză bine întemeiată.


Horoscop 13 iulie 2016, Săgetător:

Astăzi purtaţi o discuţie foarte serioasă şi sinceră cu o persoană nouă; acest om vă intră direct în suflet, aşa că vă este uşor să spuneţi care sunt problemele voastre. Primiţi un sfat foarte bun, pe care vă gândiţi să îl puneţi în aplicare cât mai repede cu putinţă.


Horoscop 13 iulie 2016, Capricorn:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi asupra vieţii profesionale; aveţi foarte multe sarcini de rezolvat şi puţin timp la dispoziţie. Din fericire, găsiţi soluţii bune pentru orice obstacol întâmpinaţi; superiorii sunt mulţumiţi de voi şi decid să vă răsplătească toate eforturile depuse.


Horoscop 13 iulie 2016, Vărsător:

Chiar dacă totul pare gri în jurul vostru şi simţiţi că nu găsiţi nicio cale de ieşire din situaţiile dificile în care sunteţi, încercaţi să rămâneţi liniştiţi. Nu vă descurajaţi şi păstraţi-vă optimismul pentru că la sfârşitul zilei va avea loc o întâmplare care vă aduce numeroase schimbări în bine în viaţa voastră.


Horoscop 13 iulie 2016, Peşti:

Astrele vă sfătuiesc să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale; sunteţi foarte obosiţi din cauza volumului mare de sarcini primit la locul de muncă, iar relaţia cu partenerul de cuplu poate fi tot mai tensionată. Aveţi răbdare şi încercaţi să găsiţi timp şi pentru persoana iubită.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS