Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 2 iulie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 2 iulie 2016


Horoscop 2 iulie 2016, Berbec:

În prima parte a zilei de sâmbătă vă puteţi confrunta cu câteva probleme destul de neplăcute în relaţia cu şefii. Din fericire, rămâneţi foarte liniştiţi şi daţi dovadă de multă maturitate în abordarea acestei situaţii. Seara va fi una foarte liniştită, spre deosebire de restul zilei.


Horoscop 2 iulie 2016, Taur:

Această perioadă pare să fie una destul de dificilă pentru voi; toţi trag din toate părţile de voi, sunteţi confuzi şi derutaţi şi nu mai ştiţi care este drumul pe care vreţi să mergeţi mai departe. Indicat este să nu luaţi decizii importante astăzi şi, cel mai important, să încercaţi să vă liniştiţi.


Horoscop 2 iulie 2016, Gemeni:

Relaţia cu oamenii cu care interacţionaţi poate avea de suferit astăzi din cauza unei situaţii neaşteptate. Un conflict poate da peste cap planurile pe care le aveaţi programate pentru următoarea perioadă. Staţi liniştiţi şi încercaţi să analizaţi foarte bine situaţia înainte de a lua o decizie finală.


Horoscop 2 iulie 2016, Rac:

Ziua de sâmbătă vă găseşte cu zâmbetul pe buze; sunteţi foarte veseli şi optimismul vostru este molipsitor şi pentru oamenii din jurul vostru. Spre seară partenerul de cuplu vă surprinde cu un cadou foarte frumos; poate fi vorba despre un produs la care visaţi de ceva timp.


Horoscop 2 iulie 2016, Leu:

Pe plan profesional lucrurile par să se schimbe rapid în compania la care lucraţi, iar asta va avea un impact destul de puternic asupra voastră. Din fericire, vă păstraţi calmul şi faceţi tot posibilul să găsiţi soluţii eficiente pentru această situaţie neaşteptată.


Horoscop 2 iulie 2016, Fecioară:

Relaţia pe care o aveţi cu oamenii din jurul vostru poate avea de suferit astăzi din cauza unei întâmplări ce nu ţine de voi. Astrele vă recomandă să aveţi răbdare şi, cel mai important, să încercaţi să discutaţi cu partenerul de cuplu pentru a îi explica situaţia.


Horoscop 2 iulie 2016, Balanţă:

Sâmbătă pare să fie o zi minunată pentru voi. Pe plan personal, comunicaţi cu multă uşurinţă cu oamenii din jurul vostru. Spre seară este posibil ca o persoană foarte dragă să vină la voi pentru a vă cere ajutorul într-o problemă destul de dificilă.


Horoscop 2 iulie 2016, Scorpion:

În ciuda problemelor cu care vă confruntaţi pe plan profesional, reuşiţi să fiţi foarte relaxaţi şi liniştiţi. Această stare de optimism vă ajută foarte mult să luaţi decizii bune şi să îndreptaţi situaţia în favoarea voastră într-un timp destul de scurt.


Horoscop 2 iulie 2016, Săgetător:

Ziua de sâmbătă vine cu multă voie bună pentru voi. Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze şi aşa intenţionaţi să rămâneţi tot restul zilei. Seara poste aduce veşti frumoase de la o persoană pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp.


Horoscop 2 iulie 2016, Capricorn:

Profitaţi de prima parte a zilei, care este foarte liniştită şi lejeră, pentru a vă ocupa de sarcinile importante, care au prioritate. După orele prânzului sunteţi deja foarte relaxaţi şi chiar aveţi timp să vă faceţi planuri pentru ziua de mâine.


Horoscop 2 iulie 2016, Vărsător:

Astăzi pare să fie o zi foarte frumoasă pentru voi; puteţi primi o sumă de bani, care vă va ajuta să vă rezolvaţi problemele financiare. În cazul în care vă rămâne ceva, asiguraţi-vă că investiţi într-un proiect cu potenţial. Seara aduce o veste cu privire la starea de sănătate a unei persoane dragi.


Horoscop 2 iulie 2016, Peşti:

Nu vă lăsaţi influenţaţi de oamenii din jurul vostru chiar şi atunci când este vorba despre viaţa voastră personală. Aveţi încredere în voi şi ştiţi că intuiţia voastră nu dă niciodată greş; de aceea alegeţi să vă continuaţi drumul fără a asculta ce au de spus ceilalţi. Spre seară, puteţi primi o vizită neaşteptată.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS