Horoscop Urania zilnic: joi, 14 iulie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 14 iulie 2016


Horoscop 14 iulie 2016, Berbec:

În timpul zilei de joi vă este foarte uşor să vă exprimaţi în mod liber stările şi emoţiile, fără să vă pese prea mult de ce cred cei din jurul vostru. Vă concentraţi mai mult pe relaţia pe care o aveţi cu voi înşivă; poate că ar trebui să petreceţi câteva clipe de unii singuri şi să încercaţi să vă faceţi ordine în gânduri şi în sentimente.


Horoscop 14 iulie 2016, Taur:

În prima parte a zilei simţiţi nevoia de a vă exterioriza sentimentele şi de a spune tot ce gândiţi. Este posibil să purtaţi o discuţie sinceră cu partenerul de cuplu pentru a lua o decizie importantă cu privire la viitorul vostru. Restul zilei pare să fie unul liniştit, chiar frumos.


Horoscop 14 iulie 2016, Gemeni:

Sunteţi foarte uşor de influenţat astăzi, iar mulţi oameni încearcă să profite de acest lucru. Nu lăsaţi ca discuţiile pe care le aveţi să vă afecteze în vreun mod starea sau deciziile pe care vreţi să le luaţi. Pe plan sentimental, este posibil să fiţi tentaţi să călcaţi strâmb.


Horoscop 14 iulie 2016, Rac:

În prima parte a zilei de joi sunteţi foarte concentraţi asupra vieţii profesionale; un coleg tocmai ce a făcut o greşeală destul de mare într-o colaborare importantă, aşa că faceţi tot posibilul să îl ajutaţi să o rezolve cât mai repede cu putinţă. Seara vă aduce o veste frumoasă de la o persoană din trecut.


Horoscop 14 iulie 2016, Leu:

Astrele vă sugerează să învăţaţi să nu mai fiţi atât de încăpăţânaţi şi să încercaţi să daţi frâu liber sentimentelor şi emoţiilor. În relaţia profesională, mulţi parteneri vor aprecia curajul de care daţi dovadă atunci când trebuie să vă ocupaţi de o problemă sau o situaţie dificilă.


Horoscop 14 iulie 2016, Fecioară:

Astăzi încercaţi să rezolvaţi câteva probleme profesionale pe care le-aţi tot amânat din lipsă de timp; pentru a reuşi tot ce vă propuneţi, sunteţi nevoiţi să vă coordonaţi acţiunile cu capriciile celor din jurul vostru. În cazul în care decideţi să faceţi asta, trebuie să vă înzestraţi cu foarte multă răbdare.


Horoscop 14 iulie 2016, Balanţă:

Faceţi tot posibilul să aveţi parte de o zi cât mai frumoasă; de aceea profitaţi de timpul liber din prima parte a zilei pentru a vă ocupa de toate sarcinile profesionale. În a doua parte a zilei, sunteţi concentraţi asupra vieţii sentimentale; vă adaptaţi cu uşurinţă cerinţelor partenerului şi chiar reuşiţi să comunicaţi foarte bine cu el.


Horoscop 14 iulie 2016, Scorpion:

Relaţia cu oamenii din jurul vostru se poate deteriora din cauza unor neînţelegeri care, dacă nu sunt rezolvate, se pot transforma în conflicte dureroase. Încercaţi să vă coordonaţi acţiunile astfel încât nimeni să nu fie rănit. O discuţie foarte sinceră cu o persoană în vârstă vă poate ajuta să luaţi o decizie importantă în viaţa personală.


Horoscop 14 iulie 2016, Săgetător:

Încă de la primele ore ale dimineţii vă concentraţi asupra vieţii profesionale; aveţi foarte multe de rezolvat, aşa că faceţi tot posibilul să vă ocupaţi de toate sarcinile fără a fi nevoiţi să rămâneţi peste program. Spre seară, este posibil să faceţi un drum scurt pentru a purta o discuţie serioasă cu partenerul de cuplu.


Horoscop 14 iulie 2016, Capricorn:

Atmosfera zilei de astăzi tinde să conducă la visare; sunteţi cu capul în nori şi vă este destul de greu să vă concentraţi asupra problemelor profesionale pe care le aveţi de rezolvat. Astrele vă recomandă să aveţi răbdare şi, pe cât posibil, să încercaţi să evitaţi întâlnirile importante din cursul acestei zile deoarece nu vor ieşi aşa cum vă doriţi.


Horoscop 14 iulie 2016, Vărsător:

Vă este tot mai dificil să rămâneţi concentraţi asupra planurilor pe care le-aţi făcut sau le-aţi pus în aplicare pe plan profesional. Este posibil ca drumul pe care mergeţi să fie unul anevoios, însă beneficiile care vin cu acesta vor fi pe măsura aşteptării.


Horoscop 14 iulie 2016, Peşti:

Astăzi întâmpinaţi câteva probleme de comunicare în relaţia cu partenerii de afaceri; vă păstraţi calmul şi daţi dovadă de profesionalism şi reuşiţi să rezolvaţi aceste situaţii neplăcute într-un timp foarte scurt, lăsând toate neînţelegerile în trecut. Seara va fi una foarte liniştită şi frumoasă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS