Horoscop Urania zilnic: luni, 11 ianuarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 11 ianuarie 2016


Horoscop 11 ianuarie 2016, Berbec:

Dacă plecaţi la drum, este posibil să nu vă meargă toate conform planificării de acasă, dar fiţi convinşi că veţi găsi de fiecare dată alternative astfel încât să vă atingeţi scopurile.


Horoscop 11 ianuarie 2016, Taur:

Atmosfera este relaxată şi caldă în jurul vostru, vă simţiţi bine printre cei care vă ţin companie, de parcă aţi fi prieteni de foarte mult timp. Sunteţi apreciaţi pentru simpla voastră prezenţă care face bine unui prieten - care vă ducea dorul şi vă tot invită ba la o discuţie, ba la un suc...


Horoscop 11 ianuarie 2016, Gemeni:

Sunteţi în compania unei persoane care vă copleşeşte cu entuziasmul său, cu stilul său hiperdinamic, ce nu prea se potriveşte cu al vostru, dar vă va molipsi şi pe voi foarte repede. Nu aşteptaţi, nu staţi blocaţi într-o stare de lucruri care nu mai evoluează.


Horoscop 11 ianuarie 2016, Rac:

Vă simţiţi ignoraţi, daţi la o parte, de parcă nimeni nu mai ştie de voi, dar exageraţi totuşi. Este doar o uşoară problemă care vă dă târcoale acum şi aveţi tendinţa de a vă izola de lume. Voi sunteţi cei care fug de oameni, nu ceilalţi vă dau afară din lumea lor.


Horoscop 11 ianuarie 2016, Leu:

Vă simţiţi ca nişte copii care privesc prin gard ce se întâmplă în curtea misterioasă pe lângă care treceţi. Trageţi cu ochiul puţin să vedeţi ce este dincolo, dar rămâneţi totuşi afară, nu aveţi cum să intraţi deocamdată.


Horoscop 11 ianuarie 2016, Fecioară:

O voce interioară vă atrage atenţia asupra singurei soluţii viabile în situaţia de faţă: să puneţi punct. Nu are rost să mai continuaţi, dar parcă vă este puţin frică să renunţaţi. Vă întrebaţi ce va urma după acest final, dacă nu cumva veţi rămâne fără acel lucru pe care acum tot încercaţi să-l duceţi mai departe cu greu.


Horoscop 11 ianuarie 2016, Balanţă:

Amicii sunt foarte importanţi în momentele critice. Veţi descoperi azi ce uşor vă reveniţi dacă acceptaţi alături de voi oameni pozitivi, care vă ridică şi pe voi înapoi la suprafaţă. Căutaţi persoanele potrivite care să vă ajute să vă reveniţi, deci fugiţi de alţii şi mai trişti, şi mai împovăraţi de probleme.


Horoscop 11 ianuarie 2016, Scorpion:

Stresul vă face să vedeţi în jur doar necazuri, dar problema nu este la voi, ci la cei pe care aveţi ghinionul să-i atrageţi alături de voi. Cineva cu reputaţie îndoielnică se apropie de voi şi urmăreşte să vă folosească, dar trebuie să vă puneţi repede mintea la contribuţie, încă de la primele semne că ar avea ceva de ascuns.


Horoscop 11 ianuarie 2016, Săgetător:

Nimic nu se repară peste noapte, ci este nevoie de o perioadă de convalescenţă pentru ca totul să se echilibreze. Sunteţi pe calea cea bună, spre momentul în care veţi spune că totul a revenit la normal, dar trebuie să mai aveţi răbdare. Mai sunt unele mici semne care vă tot trag înapoi, vă mai încearcă unele mici dureri, fireşti după o perioadă de criză.


Horoscop 11 ianuarie 2016, Capricorn:

Încetul cu încetul se face oţetul. Aşa şi voi, sunteţi într-un prelung proces de dezvoltare, de perfecţionare, dar sunteţi pe calea cea bună. Se văd deja efectele studiului vostru aprofundat şi sunteţi din ce în ce mai mulţumiţi de voi.


Horoscop 11 ianuarie 2016, Vărsător:

Aveţi ocazia de a sta în compania unei persoane care vă inspiră virtuozitate, măiestrie, perfecţiune. Primiţi de la acea persoană informaţii valoroase, sfaturi utile, deci ţineţi-le minte, pentru că le veţi folosi cândva.


Horoscop 11 ianuarie 2016, Peşti:

Cineva intervine brutal în spaţiul vostru personal şi strică toată armonia care se instalase peste unele planuri, este un musafir nepoftit, o veste bombă, o surpriză neplăcută, dar nu trebuie să vă lăsaţi copleşiţi de furtuna care intră în casa voastră.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS