Horoscop Urania zilnic: marţi, 12 ianuarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 12 ianuarie 2016


Horoscop 12 ianuarie 2016, Berbec:

Nu vă lăsaţi distraşi de la planul vostru de alte lucruri, ci mergeţi pe calea voastră, către roadele unui proiect de care veţi fi foarte mândri. Evitaţi să fiţi rigizi şi să vă încăpăţânaţi. Dacă veţi asculta şi sfaturile celor din jur, lucrurile vor merge mult mai bine. Găsiţi-vă un prieten cu care să ieşiţi la o sală de sport.


Horoscop 12 ianuarie 2016, Taur:

Vă treziţi cu dorinţa de a demonstra că sunteţi perfecţi. Dacă nu v-aţi luat până acum un animal de companie, aceasta este ziua cea mai potrivită. Poate reuşiţi să salvaţi un căţel abandonat pe stradă. Cu siguranţă vă va încărca inima de bucurie.


Horoscop 12 ianuarie 2016, Gemeni:

Deşi pe moment aveţi tendinţa de a spune că nu veţi avea câştig de cauză într-un proces împotriva minciunii, aveţi răbdare totuşi! Este un demers de lungă durată care vă pune intens încrederea la încercare, dar într-un final adevărul tot va ieşi la iveală. Vi se va face dreptate.


Horoscop 12 ianuarie 2016, Rac:

V-aţi săturat să suportaţi iar şi iar consecinţele faptelor celor dragi? Puneţi piciorul în prag şi purtaţi o discuţie serioasă cu cei care vă calcă pe bătături. Bazaţi-vă pe carisma voastră pentru a obţine tot ceea ce vă doriţi. Apar pe parcursul zilei tot felul de situaţii obositoare care vă fac să vă întoarceţi acasă istoviţi.


Horoscop 12 ianuarie 2016, Leu:

Scăpaţi astăzi de o problemă care v-a dat bătăi de cap în ultima vreme. Simţiţi că vi se ia o piatră de pe suflet şi vă bucuraţi de întreaga zi, chiar dacă este destul de aglomerată. O persoană pe care o consideraţi prieten este posibil să vă dezamăgească astăzi. Vă daţi seama abia acum că faceţi eforturi prea mari pentru oameni mici.


Horoscop 12 ianuarie 2016, Fecioară:

Vă ies în cale fel şi fel de obstacole, mici, este drept, dar multe. Nimic nu pare să funcţioneze cum trebuie, dar nu vă faceţi griji pentru că în perioada următoare se rezolvă totul. Valorificaţi-vă creativitatea şi randamentul şi veţi ajunge rapid pe culmile succesului. Deja se întrevede luminiţa de la capătul tunelului.


Horoscop 12 ianuarie 2016, Balanţă:

Sunteţi deschizători de drumuri azi, dar totuşi vi se va părea dificil să vâsliţi de unii singuri. Mergeţi mai departe şi câştigaţi-le încrederea celor din jur, care deocamdată privesc doar de pe margine. Prima parte a zilei se dovedeşte solicitantă, dar seara luaţi legătura cu un prieten vechi cu care vă face plăcere să vorbiţi.


Horoscop 12 ianuarie 2016, Scorpion:

Renunţaţi la obiceiurile nesănătoase, puneţi punct relaţiilor toxice şi reinventaţi-vă. Dacă vreţi să aveţi un an reuşit, renunţaţi la tot ce nu vă prieşte. Starea de tensiune în care trăiţi nu face bine sănătăţii voastre. Deşi aţi pus la punct cu minuţiozitate un plan, apare ceva neaşteptat care dă totul peste cap.


Horoscop 12 ianuarie 2016, Săgetător:

Vă simţiţi bine în sânul familiei şi pentru prima dată după mult timp nu mai simţiţi nevoia să evadaţi. Vă îndreptaţi atenţia şi către nevoile partenerului de viaţă şi tindeţi să uitaţi puţin de voi. Abia la finalul zilei vă rezervaţi câteva clipe şi pentru voi.


Horoscop 12 ianuarie 2016, Capricorn:

Deşi în mod normal sunteţi nişte persoane independente, azi se întâmplă ceva şi ajungeţi să depindeţi de cei din jurul vostru. Vă lipseşte curajul, însă cei apropiaţi vă vor fi aproape şi vă vor ajuta să treceţi fără probleme peste micile obstacole ale acestei zile. Nu renunţaţi, doar amânaţi unele lucruri, dacă este cazul.


Horoscop 12 ianuarie 2016, Vărsător:

În prima jumătate a zilei tindeţi să încercaţi să empatizaţi şi să-i impresionaţi pe cei din jurul vostru cu o atitudine care nu vă caracterizează. Vă daţi seama că în acest fel nu veţi obţine niciun rezultat, aşa că mizaţi pe naturaleţe. Seara reîntâlniţi o mai veche iubire şi par să se reînnoade nişte sentimente.


Horoscop 12 ianuarie 2016, Peşti:

Dacă aveţi calităţi literare, puneţi mâna azi pe condei şi începeţi să scrieţi. De fapt, cam orice activitate creativă merge de minune, pentru că vă vin idei excelente care merită transpuse pe hârtie. Simţiţi nevoia să plecaţi din oraş aşa că luaţi-vă două zile libere, faceţi-vă bagajele şi fugiţi la munte. Vă veţi încărca rapid bateriile.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS