Horoscop Urania zilnic: duminică, 10 ianuarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 10 ianuarie 2016


Horoscop 10 ianuarie 2016, Berbec:

Astăzi aveţi posibilitatea de a vă ocupa de problemele pe care le aveţi cu oamenii din jurul vostru; sunteţi foarte liniştiţi şi chiar reuşiţi să purtaţi discuţii productive şi frumoase cu cei cu care intraţi în contact. Seara se anunţă a fi una specială deoarece aveţi parte de o surpriză frumoasă.


Horoscop 10 ianuarie 2016, Taur:

Astăzi aveţi parte de un moment neaşteptat şi destul de important pentru voi; vi se face o propunere de colaborare neaşteptată, care vă va aduce numeroase beneficii nu doar în proiectul vostru de suflet, ci şi în ceea ce priveşte veniturile financiare.


Horoscop 10 ianuarie 2016, Gemeni:

Aţi refuzat câteva invitaţii de grup şi sunteţi gata să dedicaţi un timp unor întâlniri faţă în faţă mult mai importante. Nu este exclus ca de undeva să se nască şi o idilă, mai ales că este o zi în care arătaţi grozav şi sunteţi de-a dreptul cuceritori. Veţi reuşi să frângeţi inimi azi mai mult ca niciodată.


Horoscop 10 ianuarie 2016, Rac:

În a doua parte a zilei de duminică veţi avea parte de câteva momente tensionate în special dacă planurile voastre sunt strâns legate de călătorii, excursii sau schimb de informaţii. Vă este destul de dificil să vă faceţi înţeleşi de oamenii cu care ajungeţi să interacţionaţi.


Horoscop 10 ianuarie 2016, Leu:

Cel mai bun moment al acestei zile este dimineaţa; aveţi foarte multă energie şi reuşiţi să vă ocupaţi de sarcinile profesionale fără prea multă bătaie de cap. După orele prânzului lucrurile încep să se mişte mai lent.


Horoscop 10 ianuarie 2016, Fecioară:

Relaţia personală pe care o aveţi va fi ţinta ideilor voastre creative de pe parcursul acestei zile şi de aceea veţi petrece momente unice alături de persoana iubită. Este o zi potrivită pentru creionarea noile obiective.


Horoscop 10 ianuarie 2016, Balanţă:

Ziua de 10 ianuarie se dovedeşte a fi una în care aveţi multă inspiraţie şi reuşiţi să realizaţi tot ce vă propuneţi. Profitaţi de clipele prânzului pentru a vă relaxa şi a stoca o parte de energie; mâine veţi avea nevoie de mult optimism.


Horoscop 10 ianuarie 2016, Scorpion:

Prima parte a zilei pare să fie una foarte frumoasă, chiar liniştită pentru voi; nu aveţi niciun plan, însă profitaţi de clipele relaxante pentru a petrece mai mult timp în propria companie. Spre seară, mediul tensionat din jurul vostru îşi poate pune amprenta şi pe starea voastră de spirit.


Horoscop 10 ianuarie 2016, Săgetător:

Ziua de 10/01/2016 pare să vă inspire să aveţi mai multă încredere în voi; după orele prânzului o persoană foarte dragă vine cu veşti bune. Vă gândiţi deja să luaţi o decizie importantă în viaţa personală astfel încât lucrurile să se aranjeze cât mai frumos şi pentru voi.


Horoscop 10 ianuarie 2016, Capricorn:

Astrele vă încurajează să ieşiţi din casă astăzi; nu pierdeţi niciun moment stând degeaba şi ocupaţi-vă de relaţia pe care o aveţi cu prietenii. Aveţi ocazia să întâlniţi oameni frumoşi şi, deşi încă nu puteţi înţelege cum, unii dintre ei vor ajunge să joace un rol foarte important în viitorul vostru.


Horoscop 10 ianuarie 2016, Vărsător:

Este o zi perfectă pentru a vă întări relaţia. Profitaţi de ea şi puneţi punctul pe I. Nu ezitaţi să faceţi declaraţii de dragoste, pentru că nu este nicio ruşine să vă exprimaţi sentimentele. Spre seară vă canalizaţi atenţia către activităţile practice şi care nu sunt consumatoare de energie.


Horoscop 10 ianuarie 2016, Peşti:

Puteţi rămâne încrezători în steaua voastră norocoasă şi în talentul pe care îl aveţi; cu toate acestea, nu se poate spune acelaşi lucru despre oamenii din jurul vostru sau persoanele de la locul de muncă. Indicat este să nu aveţi încredere în nimeni şi să vă bazaţi doar pe intuiţie atunci când trebuie să luaţi o decizie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS