Horoscop Urania zilnic: miercuri, 4 noiembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 4 noiembrie 2015


Horoscop zilnic 4 noiembrie 2015, Berbec:

Este o zi fericită, frumoasă şi luminoasă, în care vi se întâmplă numai lucruri deosebite. Cel mai bine ar fi să ieşiţi din birou, ieşiţi din casă şi să socializaţi. Sunteţi buni cu toată lumea, faceţi complimente, iar asta vă va atrage un val de simpatie. Veţi cunoaşte azi potenţiali parteneri pentru un proiect extrem de bănos.


Horoscop zilnic 4 noiembrie 2015, Taur:

Lăsaţi impresie bună pe unde treceţi, pentru că inspiraţi profesionalism şi seriozitate. Sunteţi siguri pe voi, stăpâni pe situaţie şi vă bazaţi pe o experienţă bogată în domeniul pe care îl practicaţi. Rezervaţi-vă timp ca să vă faceţi planuri pentru vacanţă de Crăciun împreună cu persoana iubită. Aveţi ocazia să prindeţi azi bilete la reducere.


Horoscop zilnic 4 noiembrie 2015, Gemeni:

Înarmaţi-vă cu multă răbdare, pentru că oamenii pe care îi întâlniţi azi sunt greu de suportat. Sunteţi contrazişi pentru fleacuri şi vă vedeţi nevoiţi să renunţaţi la propriile voastre păreri pentru a stabili armonia. O escapadă de seară cu prietenii sau colegii se va dovedi binevenită, fiindcă vă veţi distra copios.


Horoscop zilnic 4 noiembrie 2015, Rac:

Primiţi vizita unei rude sau a unui prieten care vine de departe şi brusc planurile voastre sunt date peste cap. Cu toate astea, vă primiţi musafirii cu inima deschisă şi vă adaptaţi din mers noilor condiţii. Este o zi cu noroc la bani. Poate ar trebui să trageţi un loz sau să cereţi o mărire de salariu.


Horoscop zilnic 4 noiembrie 2015, Leu:

Urmaţi-vă instinctul în această zi de miercuri şi nu veţi da greş. Chiar dacă aveţi o mulţime de sarcini de dus la îndeplinire, vă descurcaţi bine şi colegii şi şefii vă apreciază. Încrederea în voi este în avantajul vostru. Persoana iubită vă va răsfăţa mult azi şi vă va arăta întreaga afecţiune pe care v-o poartă.


Horoscop zilnic 4 noiembrie 2015, Fecioară:

Este o zi importantă pentru voi, fiindcă v-aţi străduit mult pentru a ajunge unde sunteţi, iar acum veţi fi răsplătiţi pentru toată munca voastră. Sunteţi lăudaţi în public, poate primiţi şi o diplomă de merit, o promovare şi chiar nişte bani. Norocul poate naşte azi şi o relaţie sentimentală durabilă.


Horoscop zilnic 4 noiembrie 2015, Balanţă:

Aveţi o mulţime de lucruri mărunte de rezolvat azi şi nu mai ştiţi cum să vă împărţiţi. Organizaţi-vă eficient şi acordaţi prioritate acelor planuri care sunt cu adevărat importante în acest moment. Norocul vostru este că sunteţi nişte persoane care se adaptează foarte repede, motiv pentru care şi reuşiţi cam tot ce vă propuneţi.


Horoscop zilnic 4 noiembrie 2015, Scorpion:

Încercaţi să nu vă mai faceţi atât de multe griji pentru cei din jur. Aveţi nevoie şi voi de atenţie, de îngrijire, de introspecţie. Nu intraţi în panică dacă simţiţi că lucrurile scapă de sub control. Este ceva normal şi veţi vedea că până seara apele se vor calma şi veţi încheia ziua într-un mod cât se poate de plăcut.


Horoscop zilnic 4 noiembrie 2015, Săgetător:

Fiţi atenţi la partea voastră sensibilă astăzi. Cale de mijloc nu există. Sunteţi foarte vulnerabili la sugestii şi puteţi declanşa multe conflicte din această cauză. Încercaţi să faceţi ceva distractiv, poate vă va ajuta să vă îmbunătăţiţi starea de spirit. Citiţi mai mult, învăţaţi ceva nou, căutaţi un tutorial şi faceţi ceva practic.


Horoscop zilnic 4 noiembrie 2015, Capricorn:

Sunteţi mai siguri pe voi azi decât în zilele precedente, iar orizonturile voastre par să se fi luminat ca prin farmec. Poate fi o zi foarte productivă dacă ştiţi să vă îndepliniţi în mod corect activităţile. Vorbiţi cu un prieten despre dorinţele şi obiectivele voastre. Este bine să vă descărcaţi şi să vă exprimaţi sentimentele.


Horoscop zilnic 4 noiembrie 2015, Vărsător:

Sunteţi total nemulţumiţi de ceea ce se întâmplă în jurul vostru şi vreţi să faceţi ceva pentru a schimba lucrurile. O relaţie, fie de serviciu, fie de iubire, se consolidează astăzi. Fiţi conştienţi de modul în care vă consumaţi energia şi nu luaţi decizii majore, dacă nu aveţi toate informaţiile necesare.


Horoscop zilnic 4 noiembrie 2015, Peşti:

Începeţi ziua într-un mod plăcut, însă pe parcurs lucrurile se aglomerează şi situaţia poate deveni stresantă. Nu vă descărcaţi nervii pe oamenii care nu sunt vinovaţi. Din punct de vedere profesional însă, lucrurile decurg exact aşa cum vă doriţi. Doar relaţia sentimentală scârţâie, însă timpul le rezolvă pe toate.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS