Horoscop Urania zilnic: joi, 5 noiembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 5 noiembrie 2015


Horoscop zilnic 5 noiembrie 2015, Berbec:

Ziua de joi pare să fie una destul de obositoare pentru voi; vă confruntaţi cu câteva probleme neaşteptate şi trebuie să vă concentraţi mai mult decât de obicei. Din fericire, aveţi multă răbdare şi comunicaţi foarte bine cu partenerii de afaceri şi cu superiorii.


Horoscop zilnic 5 noiembrie 2015, Taur:

Profitaţi de ziua de astăzi cât de mult puteţi; astrele sunt de partea voastră în tot ce vă propuneţi şi ar fi păcat să irosiţi oportunităţile care vă apar în cale. Este recomandat să vă concentraţi atenţia asupra vieţii profesionale; un proiect drag vouă se dezvoltă mult.


Horoscop zilnic 5 noiembrie 2015, Gemeni:

Astăzi decideţi să acordaţi o atenţie specială vieţii profesionale; astrele vă vin în ajutor şi vă deschid numeroase ferestre. Din fericire, reuşiţi să comunicaţi foarte bine cu persoanele potrivite, care vă vor ajuta foarte mult în viitorul apropiat.


Horoscop zilnic 5 noiembrie 2015, Rac:

Astăzi astrele vă oferă un moment de respiro; în prima parte a zilei vă veţi concentra asupra vieţii profesionale. Este posibil ca un coleg de muncă să aibă nevoie de ajutorul vostru cu privire la o problemă delicată. După orele prânzului vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul de cuplu.


Horoscop zilnic 5 noiembrie 2015, Leu:

Vă gândiţi tot mai serios să faceţi câteva schimbări în ceea ce priveşte viaţa profesională; până acum vă era teamă, însă o discuţie cu o persoană mai în vârstă vă va ajuta să luaţi decizia potrivită. Aveţi încredere în voi, planurile cu care veniţi sunt foarte bune.


Horoscop zilnic 5 noiembrie 2015, Fecioară:

Există anumite probleme şi neînţelegeri în relaţia cu partenerul de cuplu; contează foarte mult să discutaţi înainte de a fi prea târziu. O conversaţie sinceră şi matură vă poate ajuta să înţelegeţi care este drumul pe care vreţi să mergeţi în viaţă.


Horoscop zilnic 5 noiembrie 2015, Balanţă:

Se întâmplă foarte multe în viaţa profesională; este posibil să mergeţi pe mai multe drumuri şi să vă aglomeraţi cu sarcini pe care nu le puteţi duce. Astrele vă recomandă să aveţi răbdare şi să încercaţi să faceţi o alegere asupra drumului vostru profesional.


Horoscop zilnic 5 noiembrie 2015, Scorpion:

Hotărâţi să vă planificaţi ziua încă de la primele ore ale dimineţii astfel încât să profitaţi de tot timpul pe care îl aveţi la dispoziţie. După ce vă rezolvaţi sarcinile de la locul de muncă, decideţi să vă îndreptaţi atenţia şi asupra vieţii sentimentale. Spre seară, astrele vă pregătesc o surpriză.


Horoscop zilnic 5 noiembrie 2015, Săgetător:

Astăzi aveţi posibilitatea de a obţine un proiect important pentru cariera voastră profesională; contează doar să fiţi în locul potrivit în momentul potrivit. Un coleg de muncă vă va face o propunere interesantă de colaborare, care vă va deschide multe uşi în viitor.


Horoscop zilnic 5 noiembrie 2015, Capricorn:

Ziua de astăzi pare să fie una destul de frumoasă pentru voi; aveţi posibilitatea de a avea succes în tot ce vă propuneţi, contează doar ca visele voastre să nu fie de neatins. După orele prânzului întâlniţi un om care vă va deschide numeroase ferestre în carieră.


Horoscop zilnic 5 noiembrie 2015, Vărsător:

După o perioadă tot mai agitată, ziua de astăzi este începutul unui nou capitol destul de interesant pentru voi. Veţi fi nevoiţi să faceţi câteva compromisuri, însă lucrurile revin pe făgaşul normal. În scurt timp soarele va răsări din nou pe strada voastră. Spre seară primiţi un cadou frumos din partea unei persoane dragi.


Horoscop zilnic 5 noiembrie 2015, Peşti:

Ziua de astăzi este una destul de aglomerată pentru voi; sunteţi mai tot timpul înconjuraţi de oameni şi trebuie să ştiţi cum să comunicaţi cu ei astfel încât să fie în avantajul vostru. Aveţi posibilitatea de a obţine un contract important pe plan profesional, care vă va aduce numeroase beneficii în viaţa financiară.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS