Horoscop Urania zilnic: marţi, 3 noiembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 3 noiembrie 2015


Horoscop zilnic 3 noiembrie 2015, Berbec:

Este posibil ca astăzi să vă confruntaţi cu câteva ezitări când vine vorba de luarea unei decizii destul de importante. Nu vă daţi bătuţi, încercaţi să vă lăsaţi conduşi de intuiţie şi să vă ascultaţi inima. După orele prânzului, astrele favorizează relaţiile personale.


Horoscop zilnic 3 noiembrie 2015, Taur:

A doua zi a săptămânii începe cu stângul pentru voi; sunteţi dezamăgiţi de persoanele din jurul vostru şi riscaţi să luaţi o decizie dificilă. Astrele vă recomandă să aveţi încredere în voi; partenerul de cuplu vă poate ajuta în această situaţie neplăcută. Spre seară, lucrurile par să se rezolve în favoarea voastră.


Horoscop zilnic 3 noiembrie 2015, Gemeni:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi foarte agitaţi în legătură cu o decizie destul de importantă pe care trebuie să o luaţi până la sfârşitul acestei zile. Din fericire, un om drag vă vine în ajutor; o discuţie sinceră cu el vă poate face să vedeţi calea cea dreaptă şi să luaţi cea mai bună hotărâre.


Horoscop zilnic 3 noiembrie 2015, Rac:

În prima parte a zilei de marţi vă ocupaţi de problemele profesionale; este posibil să aveţi parte de un mic conflict cu unul dintre superiori. După orele prânzului vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale. Partenerul de cuplu are nevoie de sfatul vostru cu privire la o situaţie complicată.


Horoscop zilnic 3 noiembrie 2015, Leu:

Atmosfera de astăzi este favorabilă pentru viaţa profesională; veniţi cu idei foarte bune şi găsiţi cele mai bune planuri pentru proiectele de care vă ocupaţi. Seara va fi una specială deoarece primiţi o vizită neaşteptată din partea unei persoane speciale.


Horoscop zilnic 3 noiembrie 2015, Fecioară:

Sunteţi destul de posomorâţi şi vă este foarte dificil să vă concentraţi asupra proiectelor de care vă ocupaţi. Astăzi trebuie să luaţi o decizie importantă cu privire la rolul vostru în cadrul companiei; asiguraţi-vă că nu vă grăbiţi şi că puneţi în balanţă aspectele pro şi contra ale acestei schimbări.


Horoscop zilnic 3 noiembrie 2015, Balanţă:

A treia zi a lunii noiembrie începe foarte neaşteptat pentru voi; sunteţi nevoiţi să faceţi o schimbare bruscă în viaţa personală, care vă aduce multe schimbări în viitorul apropiat. Aveţi nevoie de timp pentru a vă acomoda noii situaţii şi, din fericire, persoanele dragi vă sunt alături şi vă susţin necondiţionat.


Horoscop zilnic 3 noiembrie 2015, Scorpion:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi asupra vieţii profesionale; superiorii vă oferă un proiect amplu de care trebuie să vă ocupaţi în următoarea perioadă, aşa că sunteţi nevoiţi să vă planificaţi timpul astfel încât să vă terminaţi toate sarcinile înainte de deadline-ul primit.


Horoscop zilnic 3 noiembrie 2015, Săgetător:

Ziua de marţi începe cum nu se poate mai bine pentru voi; sunteţi concentraţi asupra proiectelor de care trebuie să vă ocupaţi şi veniţi cu idei foarte bune cu privire la noile negocieri din cadrul companiei. Seara se anunţă a fi una foarte frumoasă, petrecută în compania unei persoane dragi.


Horoscop zilnic 3 noiembrie 2015, Capricorn:

Ziua de marţi pare să fie una plină de veselie şi energie pentru voi; sunteţi foarte activi în viaţa profesională şi vă ocupaţi cu multă atenţie de sarcinile profesionale. După orele prânzului vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu persoanele dragi din viaţa voastră. Seara se anunţă a fi una liniştită.


Horoscop zilnic 3 noiembrie 2015, Vărsător:

Această săptămână pare să fie una destul de dificilă pentru voi; astăzi sunteţi nevoiţi să luaţi o decizie cu privire la drumul pe care vreţi să mergeţi în viaţa profesională. Vă faceţi planuri pe care vreţi să le puneţi în aplicare cât mai repede cu putinţă; nu vă grăbiţi deoarece puteţi dărâma tot ce aţi construit până acum.


Horoscop zilnic 3 noiembrie 2015, Peşti:

Din cauza unei probleme personale, nu vă puteţi concentra absolut deloc la locul de muncă. Vă gândiţi să faceţi o achiziţie destul de importantă, pentru care vă veţi îndatora o bună perioadă de timp. Nu luaţi o decizie pripită, încercaţi să cereţi şi sfatul persoanelor din jurul vostru.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS